keskkonsooli, spidobloki, kesklukumootori vahetus
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
Sepping1
- Huviline
- Telefon: 56343312
- Auto: Passat B5
keskkonsooli, spidobloki, kesklukumootori vahetus
Kuna alles vastne B5 omanik ja väga ei ole kursis süsteemidega, siis vabandan juba ette kui esitan mõne rumalama küsimuse aga küsimused siis järgmised:
1. On idee vahetada praegune raadio/kliima ümbris uuema vastu. Selle millel on suure paneeliga raadio vastu. kas piisab ainult ümbrise vahetusest või peaks ära vahetama kogu keskkonsooli plastiku või annab sinna ise tekitada mingid kinnitusaugud? Äkki keegi on teinud?
2. Kas uuema tüübi spidoblokki ( millel on suur kompuutri ekraan ) annab lihtsa vaevaga vahetada selle vastu millel on kompuuter tahhomeetri all. Kas pistikud ja mõõdud klapivad?
3. Kuna üks tagumine kesklukumootor ei tööta korralikul tahaks selle välja vahetada aga sellele ei pääse ligi. polstri võtsin ära ja kõik poldid ka aga aken hoiab seda plekkkarkassi kinni. Kas see plekk tuleb ära võtta koos klaasiga või on klaasiliigutusmehhanism mingi klõpatsiga seal kinni?
Tänud abi eest.
1. On idee vahetada praegune raadio/kliima ümbris uuema vastu. Selle millel on suure paneeliga raadio vastu. kas piisab ainult ümbrise vahetusest või peaks ära vahetama kogu keskkonsooli plastiku või annab sinna ise tekitada mingid kinnitusaugud? Äkki keegi on teinud?
2. Kas uuema tüübi spidoblokki ( millel on suur kompuutri ekraan ) annab lihtsa vaevaga vahetada selle vastu millel on kompuuter tahhomeetri all. Kas pistikud ja mõõdud klapivad?
3. Kuna üks tagumine kesklukumootor ei tööta korralikul tahaks selle välja vahetada aga sellele ei pääse ligi. polstri võtsin ära ja kõik poldid ka aga aken hoiab seda plekkkarkassi kinni. Kas see plekk tuleb ära võtta koos klaasiga või on klaasiliigutusmehhanism mingi klõpatsiga seal kinni?
Tänud abi eest.
Viimati muutis Sepping1, 06 Mai 2012, 18:18, muudetud 1 kord kokku.
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 44 korda
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Re: keskkonsooli, spidobloki, kesklukumootori vahetus
2. Ooot milline sul praegu on? Immo pead nii või naa sobitama. Mis värvi valgustus?
3. Seal on sellised kummilutud, pead akna alla laskma ja läbi kummilutu akna "käpad" klaasi küljest lahti laskma.
3. Seal on sellised kummilutud, pead akna alla laskma ja läbi kummilutu akna "käpad" klaasi küljest lahti laskma.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
Sepping1
- Huviline
valgustus on selline rohekas(97a) aga tahaks punase valgusega
- R36
- Tunnustatud
- Kontakt:
Kui vahetad spido punase valguse vastu pead panema ka võtmesse uuema immo kiibi, vana ei sobi.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
Sepping1
- Huviline
mul see võtme immo ei tööta, kui autol üldse on. mul 2 tavalist võtit ja ühel nupud peal aga nupud ei tööta
-
dellu
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Võtme peal on sul keskluku juhtimine, mitte immo. Immo on üks väike klaasist "kivi" võtme sees ja seda kontrollitakse läbi kelladeplokis asuva immo. Ehk kui sa vahetad kellad välja läheb su auto umbes üheks kaheks sekundiks käima ja sureb siis välja.
Kas Passatil on seal miskid käpad siis, Boral on vähemalt üks plasttihvt, mille eemaldamine on paras peavalu. Esimestel akendel on jah 2x käpad, mida saab poltidest järgi lasta.
Kas Passatil on seal miskid käpad siis, Boral on vähemalt üks plasttihvt, mille eemaldamine on paras peavalu. Esimestel akendel on jah 2x käpad, mida saab poltidest järgi lasta.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
-
Sepping1
- Huviline
ma mõtlesingi mis imelik klaasijubin võtme sees on. Kas ja kuidas immot maha saab võtta? Sessuhtes, et mul ainult üks võti ja kui sellega midagi juhtuma peaks...
-
GTI
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 94 korda
- Tänatud: 189 korda
Mõistlik oleks jätta immo toimivaks ja teha tagavaravõti koos immo kiviga.Sepping1 kirjutas:Kas ja kuidas immot maha saab võtta? Sessuhtes, et mul ainult üks võti ja kui sellega midagi juhtuma peaks...
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
Laur
- Huviline
- Auto: Mercedes E350CDI 4Matic
- Tänanud: 1 kord
http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php?f=77&t=87105" onclick="window.open(this.href);return false;Sepping1 kirjutas:ma mõtlesingi mis imelik klaasijubin võtme sees on. Kas ja kuidas immot maha saab võtta? Sessuhtes, et mul ainult üks võti ja kui sellega midagi juhtuma peaks...
M.O.T.T
- R36
- Tunnustatud
- Kontakt:
Sepping1 kirjutas:...mul 2 tavalist võtit ja ühel nupud peal aga nupud ei tööta
Sepping1 kirjutas:m...mul ainult üks võti...
-
Sepping1
- Huviline
kokku 3 võtit, 2 tavalist ja 1 nuppude ja selle klaasjublakagagolfi_vend kirjutas:Sepping1 kirjutas:...mul 2 tavalist võtit ja ühel nupud peal aga nupud ei töötaSepping1 kirjutas:m...mul ainult üks võti...
-
Sepping1
- Huviline
see b5.5 õpetus, mul b5yks kirjutas:http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php?f=77&t=87105" onclick="window.open(this.href);return false;Sepping1 kirjutas:ma mõtlesingi mis imelik klaasijubin võtme sees on. Kas ja kuidas immot maha saab võtta? Sessuhtes, et mul ainult üks võti ja kui sellega midagi juhtuma peaks...
- R36
- Tunnustatud
- Kontakt:
Kas käivitades teiste võtmega auto käima läheb, mida teeb immo tuli armatuuris? Kas teistes pole kiipi sees?Sepping1 kirjutas:kokku 3 võtit, 2 tavalist ja 1 nuppude ja selle klaasjublakagagolfi_vend kirjutas:Sepping1 kirjutas:...mul 2 tavalist võtit ja ühel nupud peal aga nupud ei töötaSepping1 kirjutas:m...mul ainult üks võti...
Sama teeb väljaSepping1 kirjutas:see b5.5 õpetus, mul b5yks kirjutas:http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php?f=77&t=87105" onclick="window.open(this.href);return false;Sepping1 kirjutas:ma mõtlesingi mis imelik klaasijubin võtme sees on. Kas ja kuidas immot maha saab võtta? Sessuhtes, et mul ainult üks võti ja kui sellega midagi juhtuma peaks...
-
Sepping1
- Huviline
Võtmed sellised:

Selle kas kõigi võtmetega läheb käima ütlen homme, siis auto rihmavahetuselt kodus.

Selle kas kõigi võtmetega läheb käima ütlen homme, siis auto rihmavahetuselt kodus.
-
dellu
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
No tavalised võtmed ikka käivitavad ka autot, lihtsalt uksi lukku-lahti saab ühes (teooria).
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.