Check brake pads hoiatus

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

marko
Huviline
Auto: ford focus c-max 06a

Re: Check brake pads hoiatus

Lugemata postitus Postitas marko »

masinaks: 2000a vw passat sedaan 1,8T 110kw

mul jamab kah see klotside andur. mul teema selles et kui juhtmed kokku ühendan (anduri pistikust, kui ka juhtme ülemisest pistikust) siis ei kustu see märgutuluke ega teade. :grind: juhe mul koos juba. kas saab ainult seda diagnostiga kustutada või kus mul viga võiks olla. hakkab juba üle viskama see kiamine armatuuris et kondrolli klottse jne.
elu on karm ja sellega peab harjuma;
Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas R36 »

Ju on juhe katki. Juhtmega saab jah ikka tulukese kaotada.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
marko
Huviline

golfi_vend kirjutas:Ju on juhe katki. Juhtmega saab jah ikka tulukese kaotada.

no kui ma panen sealt juhtmed kokku kus juhe liigub ülevalt läbi kere kuhugile salongi (punakad pistikud) ja sedasi mõlemalt poolt ja ei miskid. selle ongi juhe koos mul.

igasugune mõte tere tulnud selle mure kõrvaldamisel
Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Kontakt:

marko kirjutas:
golfi_vend kirjutas:Ju on juhe katki. Juhtmega saab jah ikka tulukese kaotada.

no kui ma panen sealt juhtmed kokku kus juhe liigub ülevalt läbi kere kuhugile salongi (punakad pistikud) ja sedasi mõlemalt poolt ja ei miskid. selle ongi juhe koos mul.

igasugune mõte tere tulnud selle mure kõrvaldamisel
Kaabel taha ja tuluke välja lülitada.

Muidu see viga võib tuleneda ka mõnest külmjoodisest kellaplokki sees või katkises juhtmes, mis läheb kellaplokki. Kesteab, võimalusi on sadu. Kellaplokki saaks iseenesest proovida mõne teise masina peal, millel ka Check Brake pads tehasest olemas :). Ja saab ka proovida kui kuskilt leiad pistikud kellaplokki taha jne... .
Kui iseenesest klotse rehvivahetuse käigus koguaeg uurid siis võid ju vabalt selle tule välja lülitada.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
marko
Huviline

kui see tuluke ära kõrvaldada siis ei viska ta seda tyytud texti et kontrolli klottse(inglis keeles) ega helisignaali ega ka tulukest.

mis puudutab klottse siis pea iga kuu sekkan masina veermiku ja muud tilulilud üle. kui miskid mäda siis esimesel võimalusel teen korda.
Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Kontakt:

Ei viska, vähemalt masinad mida mina kaabliga kruttinud olen pole seda enam teinud :)
copilot
Huviline
Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas copilot »

golfi_vend kirjutas:Ei viska, vähemalt masinad mida mina kaabliga kruttinud olen pole seda enam teinud :)

sai ka enda 96kw boratil, millel siis see tüütu klotsi kulumise hoiatuse "lisa" peal, kaabliga välja lülitatud, sest esiteks tegin piduritele väikse hoolduse st läksid tervel ringil vahetusse kettad ja klotsid ning kuna uued klotsid olid ilma andurita siis ka see loll teatis ekraanile ilmus. Peale adaptioni ei ole selle pooleteise kuu jooksul mingit alarmi ega midagi ning pole ka lugenud et peaks tulema sest lülitad selle funktsiooni ju välja. Ja sama siin-kontrollin selliseid asju regulaarselt nii v naa ise.
Diesel Power KEEPS ME GOING
marko
Huviline

copilot kirjutas:
golfi_vend kirjutas:Ei viska, vähemalt masinad mida mina kaabliga kruttinud olen pole seda enam teinud :)

sai ka enda 96kw boratil, millel siis see tüütu klotsi kulumise hoiatuse "lisa" peal, kaabliga välja lülitatud, sest esiteks tegin piduritele väikse hoolduse st läksid tervel ringil vahetusse kettad ja klotsid ning kuna uued klotsid olid ilma andurita siis ka see loll teatis ekraanile ilmus. Peale adaptioni ei ole selle pooleteise kuu jooksul mingit alarmi ega midagi ning pole ka lugenud et peaks tulema sest lülitad selle funktsiooni ju välja. Ja sama siin-kontrollin selliseid asju regulaarselt nii v naa ise.

tänud hakkas foorumist kaabli vennikest otsima kes asja ära teeks valutult masinale ja ühtkomateist kah veel teeks kui seal võimalik on .
dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas dellu »

Kui Tallinnasse satud võin aidata.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
marko
Huviline

dellu kirjutas:Kui Tallinnasse satud võin aidata.

selge, salvestasin selle teate aiju kõvakettale :D
Vasta

Mine “Elektroonika”