Tere.
Sai endale soetatud passat ja probleem temperatuuriga. Algul ei läinud vent tööle ja vahetasin radika küljes selle anduri ära, tuli välja, et see oli korras ja siis vahetasin dermostaadi ära. Siis tõusis temperatuur näidiku järgi vähemalt 110 kui mitte rohkem ja hakkas vent tööle. Kõik okei. Nüüd ei näita näidik ültse enam midagi ja aeg ajalt hakkab sõidu pealt temperatuuri tuli vilkuma. Vedelikku on ja kõik on nii nagu peab. Omanik vahetas kunagi ka lõdviku küljes selle anduri ära. Seal on kaks andurit rivis. Tõstan teise siis vilgub tuli koguaeg. Kas viga võib olla jootes või milleski muus, oskab aidata keegi? Ja teine asi on kesklukk. Omanik vahetas kunagi juhiukse lingi ära ja see käib teise võtmega lahti. Kui kõrvalistuja ust võtmega keerata hakkab pagassis vaakumi pump urisema ja vingub tükk aega aga üksgi usk midagi ei tee. Võtsin vooliku lahti ja pump täitsa lööb. Kas kuskilt võib mingi voolik katki olla vms?? Auto seisis pea 3 aastat ja äkki mõni näljane näriline on jaole hakkanud?
Ja kolmas viga on katuseluuk. Üks kelk sõidab kaasa aga teine seisab paigal ja luuk nuketi ja kööga.. Kas seal on mingi hammaka süsteem või kuidas? Pole aega olnud lahti võtta.
Igatahes tänan abieest juba ette!
Mis mootor on? Kõigepealt vahetaksin mina temperatuuri anduri mis annab kellaplokile infot ning kui siis ka ei näita siis prooviks külmjooted üle joota kellaplokis. Aga proovi ise vaakumpumba voolikust imeda ja puhuda siis saad aru kas lekib voolik kuskilt või ei. Ise imedes peaks uksed lukku panema ja ise puhudes peaks uksed lahti tulema kui ikka õigesti mäletan.
1.8 66 kw.
Sa mõtled seda andurit kuhu pustikusse läheb neli juhet ja on plokikaane küljes see lõdviku ots? Seal on muidu uus andur olemas. Kaks andurit on seal.
Ja proovisin puhuda ja imeda ise ka aga ei midagi. Ja ei saanud aru ka nagu, et kuskil mingi leke oleks.
Rando152 kirjutas:1.8 66 kw.
Sa mõtled seda andurit kuhu pustikusse läheb neli juhet ja on plokikaane küljes see lõdviku ots? Seal on muidu uus andur olemas. Kaks andurit on seal.
Kahjuks ei oskagi vastata, sest onul ka 1.8 66kw mootoriga passat aga 89a ning seal on üks andur pealpool jahutusflantsi(tuleb plokikaane küljest) ning teine allpool aga mõlemale läheb 2 klemmi külge. Üks siis ajule ja teine kelladeplokile. Nagu näha siis sul teine süsteem. Aga kas oled ka teist andurit proovinud vahetada? Ehk on teine andur kelladeplokile ja see oli ajule?
Rando152 kirjutas:Ja proovisin puhuda ja imeda ise ka aga ei midagi. Ja ei saanud aru ka nagu, et kuskil mingi leke oleks.
Teine andur on vana ja omanik ütles, et see on ültse kööga. Olen pannud küll teise külge. Üks või kaks juhet ma arvan, et läheb äkki alla radiaatori anduri külge. Kui teise külge panen siis ei lähe vent käima enam. Ja praegu on uue anduri küljes see pistik. Vb on siis umbes, ma ei tea. Pole aega lahti ka kakkuda teda. Aga võtan ette kunagi
Ei, tema ei teinud midagi ümber. Ma käin tööl seal ja ta oleks rääkinud. Aga sain aru, et tal oli ka nii ja sõitis küll.. Vent töötab ja kõik on nii nagu peab aga näidik ei näita. Vb siis üle jootma jah
Kui me ta alguses käima panime siis näitas jah. Aga peale seda kui nüüd reedel üv käis ja mina sellega sõitma hakkasin siis enam ei näita. Viga minus w?
Kesklukust nüüd siis niipalju, et
hk käib ikka läbi kui ise puhun. Pensupaagi lukk läheb kinni ja lahti aga teised ei tee midagi ja õhk käib vabalt läbi. On siis kuskilt lahti või katki midagi?
Igatahes veendusin, et pagassist ettepoole plastikuid lahti hakkata lammutama on väga tüütu tegevus
no ju siis lekib jah kuskilt vaakum, või lihtsalt lahti. Äkki kannataks kuskilt uksepostide juurest uuesti proovida puhumise teel?
Katuseluuk oleks vast lihtsam uus hankida (kasutatu), sest see suht tõõpviga neil. Mul üks B3 oma isegi üle, musta värvi.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
Vahepeal selline küsimus, kas mu teooria peab paika, et soendus ja neid puhuri nuppe valgustab ainult üks pisike pirn? Et valgus peegeldub plastikutest edasi igalepoole??
Rando152 kirjutas:Vahepeal selline küsimus, kas mu teooria peab paika, et soendus ja neid puhuri nuppe valgustab ainult üks pisike pirn? Et valgus peegeldub plastikutest edasi igalepoole??
Pakuks, et pigem on tagumine klaasipuhastaja lihtsalt kinni mädanenud. Kui kogu kupatust luugi küljest ära kiskuma hakkad, lõhud klaasipuhastaja mootori korpuse ära.
Ja jumala lampi hakkas kojamees tööle. Avastasin, et on natukese liikunud ja liikus veel ja siis aitasin käega kaasa. Lõpuks niikaua meelitasin kuni iseseisvalt tööle hakkas. Lihtsalt kinni oli. Vahelduseks leitsin ka keskliku lekke üles. Oli vist augu sisse hõõrunud kuhugi vastu. Aga eelmine omanik vahetas juhiuksel linki ja juhi uksest kesklukk ei tööta.