K:Golf 4 el. aknad

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
bnned23
Huviline
Telefon: 56321127
Auto: vw g4

K:Golf 4 el. aknad

Lugemata postitus Postitas bnned23 »

Küsimus: kas Bora el.aknad koos ukseplstritega sobivad golf4-le? Teiseks sooviks istmete kohta sama teada
Ettetänades!
Viimati muutis argo, 28 Juul 2012, 08:59, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria.
She told me to try and look at life, from her point of view. So i looked out the kitchen window.

HT27
Huviline
Auto: Üks teine Vag
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 2 korda

Re: K:Golf 4 el. aknad

Lugemata postitus Postitas HT27 »

Tagumised polstrid kindlasti ei sobi

dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas dellu »

HT27 kirjutas:Tagumised polstrid kindlasti ei sobi
Kindel? Ukse ülemine pool on küll erinev, aga alumine pool ei pruugi ju olla. Ma ise praegu ei viitsi väga uurida, aga teemaalgatajale soovitus, et võta auto24 lahti ja võrdle Bora ja G4 müügikuulutuste pilte, sealt peaks kiirelt nägema.
EDIT: vaatasin ise ja mina küll ei julgeks väita et erinevad on. Minuteada minu auto (Bora) mitu ukseplekki on küll golfidele läinud (need mis siis polstri taga, kuhu kinnituvad el akna mootor jne).
Istmed peaks ka samad olema, lihtsalt Boral käivad tagumised lukku, et akent sisse lüües pagassile ligi ei saaks.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

bnned23
Huviline
Telefon: 56321127
Auto: vw g4

Lugemata postitus Postitas bnned23 »

käisin laivis borat uurimas, polstrid on visuaalselt samad aga ma ei tea millised seestpoolt on(klambrid, kruvid jne)
She told me to try and look at life, from her point of view. So i looked out the kitchen window.

Vasta

Mine “Kere & Sisu”