Küsimus: kas Bora el.aknad koos ukseplstritega sobivad golf4-le? Teiseks sooviks istmete kohta sama teada
Ettetänades!
K:Golf 4 el. aknad
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 56321127
- Auto: vw g4
K:Golf 4 el. aknad
Viimati muutis argo, 28 Juul 2012, 08:59, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria.
Põhjus: Lisatud kategooria.
She told me to try and look at life, from her point of view. So i looked out the kitchen window.
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Re: K:Golf 4 el. aknad
Kindel? Ukse ülemine pool on küll erinev, aga alumine pool ei pruugi ju olla. Ma ise praegu ei viitsi väga uurida, aga teemaalgatajale soovitus, et võta auto24 lahti ja võrdle Bora ja G4 müügikuulutuste pilte, sealt peaks kiirelt nägema.HT27 kirjutas:Tagumised polstrid kindlasti ei sobi
EDIT: vaatasin ise ja mina küll ei julgeks väita et erinevad on. Minuteada minu auto (Bora) mitu ukseplekki on küll golfidele läinud (need mis siis polstri taga, kuhu kinnituvad el akna mootor jne).
Istmed peaks ka samad olema, lihtsalt Boral käivad tagumised lukku, et akent sisse lüües pagassile ligi ei saaks.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
-
- Huviline
- Telefon: 56321127
- Auto: vw g4
Re: K:Golf 4 el. aknad
käisin laivis borat uurimas, polstrid on visuaalselt samad aga ma ei tea millised seestpoolt on(klambrid, kruvid jne)
She told me to try and look at life, from her point of view. So i looked out the kitchen window.