generatoor jebib või mingi juhe :S Aidake!!!

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
-kodu-
Huviline
Telefon: 53264517
Auto: Vw sharan 1997 81kw
generatoor jebib või mingi juhe :S Aidake!!!

Lugemata postitus Postitas -kodu- »

noo nii ...käisin remondis et häda oli selles et akku ei laadinud ja punane tuli oli armatuuris ütlesin et nad võiksid mulle uue ergutus juhtme veaksid ja kontroliksid mis häda ja kontroliti ära ytlesid juhe on timm sejlle sama jätsid pääle aint veits isokat tõmbasid :D aga generatoor p****s ja tahtsid veel niisama vaatamise eest 15 euri ..
ja nüüd ostsin uue geneka ja ikka ei lae punane tuli on ees proovid otse voolu siis genekas laeb no ma ei saa aru mis to häda on ei leia nettis ka minge skeeme äkki keegi aitaks ja on ehk vähe targem kui mina :;D auto siis golf 3 1993 a 1,6 bens äitahh!!!
Viimati muutis argo, 11 Sept 2012, 01:25, muudetud 1 kord kokku.
häda ei anna häbeneda
romeoD

Re: generatoor jebib või mingi juhe :S Aidake!!!

Lugemata postitus Postitas romeoD »

Uus genekas, mis ostsid, on kellegi vana ja kasutatud või tutikas siis? Kontrolli pingeid ka, ehk spidoplokk jamab.
Deemu
Huviline
Auto: Audi A4 TDI
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Deemu »

Ergutusvool ei tule peale. Vaata uuesti juhtmed üle, kui otse andes hakkab laadima.
-kodu-
Huviline

ei ole tuttikas lammeris ostsin sõbrad kontrolisid testriga kõik oli norm ..
juhtmeid vaatasin aga mis salongi läheb ma ei teagi kas ta peab jooksma süüteluku ühesõnaga seal väga palju juhtmeid ja ei saa aru milline ergutus vool on :S
ma proovisin ergutus juhtme maha võtta siis kaob tuli armaturis ära panen taha syttib ei tea midagi mull paneb täitsa segast ja akkut ikka ei lae mõlemat moodi
häda ei anna häbeneda
Kasutaja avatar
J.Aru
Moderaator
Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
Tänanud: 51 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas J.Aru »

-kodu- kirjutas:ei ole tuttikas lammeris ostsin sõbrad kontrolisid testriga kõik oli norm ..
juhtmeid vaatasin aga mis salongi läheb ma ei teagi kas ta peab jooksma süüteluku ühesõnaga seal väga palju juhtmeid ja ei saa aru milline ergutus vool on :S
ma proovisin ergutus juhtme maha võtta siis kaob tuli armaturis ära panen taha syttib ei tea midagi mull paneb täitsa segast ja akkut ikka ei lae mõlemat moodi
Siis kustubki ära kui ergutusjuhe küljes ei ole. Kui otse voolu andes hakkab laadima siis viga ikkagi ergutusahelas.
Viimati muutis J.Aru, 23 Juul 2012, 22:30, muudetud 1 kord kokku.
-kodu-
Huviline

aga keegi ei tea kas mingi kaitse on mingi ergutus vool oma vms? või kuhu ergutus juhe jookseb kas plokki või süüte lukku?
häda ei anna häbeneda
Deemu
Huviline
Auto: Audi A4 TDI
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Deemu »

Asi ei pruugi üldse salongis olla. Hakka testriga kapoti all mõõtma, kuhu vool jõuab ja kas üldse jõuab. Üks pistik peaks olema ju starteri juures, vb see ei anna ühendust edasi?
dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas dellu »

No aga kui ergutuse pistiku lahti tõmmates tuli põlema läheb armatuuris, siis ju peaks ühendus olema kaablis.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas R36 »

Ergutus tuli ei lähe põlema kui juhe tagant. Kui juhe massi panna, siis küll läheb.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas dellu »

golfi_vend kirjutas:Ergutus tuli ei lähe põlema kui juhe tagant. Kui juhe massi panna, siis küll läheb.
-kodu- kirjutas: ma proovisin ergutus juhtme maha võtta siis kaob tuli armaturis ära panen taha syttib ei tea midagi mull paneb täitsa segast ja akkut ikka ei lae mõlemat moodi
No selle järgi mina eeldan et ergutusjuhe ise toimib ju, kui autol seoses sellega sümptomid muutuvad. Sorry sõnastus oli eelnevalt natuke vale. Mõtlesin tegelikult seda, et kui juhte lahti ühendamine ja tagasipanek muutusi toob, siis vast ei ole vaja kahtlustada, et ergutusjuhe katki.
Viimati muutis dellu, 24 Juul 2012, 13:07, muudetud 1 kord kokku.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Kontakt:

Oot saan õigesti aru, et süüde sisse tuli süttib, kuid käivitades ei kustu. Samas kui juhe lahti ühendada generaatori pealt ja sinna otse + peale ühendada siis laeb?

Siin saab minu mõte otsa, ehk vale pirn? :O
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-kodu-
Huviline

ei tea jah äkki see generatoor ka õhtal otse voolu paned taha hakkab imeliku häält ka nüüd tegema oeh 50eur vastu taevast
häda ei anna häbeneda
Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Kontakt:

Mina viiksin sinu asemel selle geneka tagasi sinna kust ostsid.
-kodu-
Huviline

golfi_vend kirjutas:Mina viiksin sinu asemel selle geneka tagasi sinna kust ostsid.
ei usu et lammutus võttab tagasi yteldakse et ise lasin kotti ja kylge panekuga läks väike nurk ka puru ise enda hooletus
häda ei anna häbeneda
Vasta

Mine “Elektroonika”