Golf 3 udutuled
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Golf 3 udutuled
Tervist foorumlased, küsimus siis selline, et kuidas paigaldada golfile udutulesid millel need ennem puudusid? ostetud on juba udutuled ja ka esimeste udutulede lülitiga tuledelüliti. Pistikud aga sobivad täpselt 1-1le, et kas need juhtmed on siiski kuskil peidus? või peab ise vedama ja kui keegi teab siis võiks ka öelda millised on esimeste udutulede pesad?
Viimati muutis argo, 27 Aug 2012, 13:44, muudetud 1 kord kokku.
-
tulejumal25
- Huviline
- Telefon: 56788558
- Auto: Golf III 92a 55kw,vento 66kw 1.8 93a
- Kontakt:
Re: Golf 3 udutuled
Hea küsimus!
mul endal ka udukate pistikud on olemas ,, muretsesin endale LED päevasõidu tuled ja mötelsin, et panen udukate asemel vooluvõrku aga ei tea kas seal vool sees on! pole aega veel tsekkata!
mul endal ka udukate pistikud on olemas ,, muretsesin endale LED päevasõidu tuled ja mötelsin, et panen udukate asemel vooluvõrku aga ei tea kas seal vool sees on! pole aega veel tsekkata!
Tervist taas, pikka aega uurimist ehk siis ikka mitmed tunnid, kuid asi sai lõpuks valmis! asi tegelikult väga lihtne, radiaatori peal asub suur pistik seal on mitmeid juhtmeid ning võtsin siis paremalt poolt VALGE ja HALLIGA juhtme, lõikasin selle puruks ja ühendasin udutulede plussjuhtmed sinna ning massi jätsin lihtsalt udutule taha poldi alla. ning kui tõmmata nüüd udukad peale siis voila, asi toimib
P.S pärast kui juhe katki lõigatud ja udukad vahele ühendatud siis juhet ennast enam kokku ei ühendanud ning kõik muud asjad toimisid täitsa tipp-topp!
Loodan, et ka teised saavad siin abi kellel vaja
P.S pärast kui juhe katki lõigatud ja udukad vahele ühendatud siis juhet ennast enam kokku ei ühendanud ning kõik muud asjad toimisid täitsa tipp-topp!
Loodan, et ka teised saavad siin abi kellel vaja
-
romeoD
-
tulejumal25
- Huviline
- Kontakt:
ma arvan et ma vean eraldi juhtmed ja salongis lüliti ! muidu pärast sada muud viga ja jama! siis saan vähemalt ise kuna tahan tuled sisse-välja lülitada!
minu jaoks köige parem lahendus! aga hetkel olen otsustus vöimetu kuhu led tuled panna et sobiks ja effekt kena oleks!
minu jaoks köige parem lahendus! aga hetkel olen otsustus vöimetu kuhu led tuled panna et sobiks ja effekt kena oleks!
-
romeoD
Mõttekam läbi uduka lyliti vedada, muidu hakka eraldi lylitit sisse välja tsõksima. Aga nende led-idega on selline värk, et nad peaksid kustuma, kui lähituled põlema pannakse. Häirivad need pedemajakad, kes tulevad, kõikvõimalikud laternad säravad.
-
Deemu
- Huviline
- Auto: Audi A4 TDI
- Tänatud: 1 kord
Lihtsam on nii karomeoD kirjutas:Mõttekam läbi uduka lyliti vedada, muidu hakka eraldi lylitit sisse välja tsõksima. Aga nende led-idega on selline värk, et nad peaksid kustuma, kui lähituled põlema pannakse. Häirivad need pedemajakad, kes tulevad, kõikvõimalikud laternad säravad.
Kahtlen kas ülevaatus ka seda aksepteeribDeemu kirjutas:Lihtsam on nii karomeoD kirjutas:Mõttekam läbi uduka lyliti vedada, muidu hakka eraldi lylitit sisse välja tsõksima. Aga nende led-idega on selline värk, et nad peaksid kustuma, kui lähituled põlema pannakse. Häirivad need pedemajakad, kes tulevad, kõikvõimalikud laternad säravad.
-
Deemu
- Huviline
- Auto: Audi A4 TDI
- Tänatud: 1 kord
Kunagi mul olid udukad läbi eraldi lüliti salongis, siis küll midagi ei öeldud. Aga jah, arvan sama, et kui tuju norida siis võidakse küll.ounou kirjutas:Kahtlen kas ülevaatus ka seda aksepteeribDeemu kirjutas:Lihtsam on nii karomeoD kirjutas:Mõttekam läbi uduka lyliti vedada, muidu hakka eraldi lylitit sisse välja tsõksima. Aga nende led-idega on selline värk, et nad peaksid kustuma, kui lähituled põlema pannakse. Häirivad need pedemajakad, kes tulevad, kõikvõimalikud laternad säravad.
-
tulejumal25
- Huviline
- Kontakt:
proovisin endal udukate asemele panna, ei töödanud ning ei hakkanud ajusid vihastama ja vedasin eraldi juhte salongi ja lüliti vahele! Toimivad!
valges!

pimedas!

Led tuledel on arki poolt tähised peal ja vöib kasutada ja lisada! uuematel autodel on led päeva söidutuled kohustuslikud! Aga eks seda näha on, mis kostavad! Järgmine kuu ülevaatusele minek!
valges!

pimedas!

Led tuledel on arki poolt tähised peal ja vöib kasutada ja lisada! uuematel autodel on led päeva söidutuled kohustuslikud! Aga eks seda näha on, mis kostavad! Järgmine kuu ülevaatusele minek!
Viimati muutis tulejumal25, 14 Aug 2012, 17:01, muudetud 1 kord kokku.
Tervist, siiamaani töötab kõik ilusti-kenasti, sai käia ka ülevaatusel ja selle kohta ei öeldud sõnakestki.