Hall poolnahk sisu passatile- b5/b5.5 ja 2-din raadio

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Kasutaja avatar
masuurik
Huviline
Auto: QUATTRO 5.
Tänatud: 2 korda

Hall poolnahk sisu passatile- b5/b5.5 ja 2-din raadio

Lugemata postitus Postitas masuurik »

Soovin leida omale halli poolnahk sisu b5 kerega passatisse. Pärineda võib see ka b5.5 pealt, kuna sealt enamus ka tulevad.
Suhteliselt lootusetu seis ja olen otsinud igal poolt. Helistanud ja küsinud läbi kõik suuremad romulad ja kuulutused.
Pole, pole, pole...
On kellegil siin aimu, kust seda veel leida võiks või kust veel uurida võiks.Oskab keegi täpsemalt kinnitada, kas b5 ja b5.5 universaali istmed ees ja taga vahetatavad 1:1? Arvan,et on aga ei julge tagaistmete kohapealt kindlalt öelda.

2-din raadio ja raadioraami(kuhu kinnituvad nupud, kliimapaneel ja raadio)kohta küsiks seda, et mis täpsemalt faceliftil teistmoodi on. Kohe ta vist b5 sisse ei pidand sobima? Äki keegi ütleb üksikasjalikult ära, mis takistused tekivad.

Sellised küsimused tingitud sellest, et ostu päris tühja ei sooritaks. Lisaks pole vw originaal 2-DIn raadiot koos raamida oma käes kohanud ja neid autode vahel võrrelnud.

Arutame koos... :P
Viimati muutis argo, 27 Aug 2012, 13:43, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria.
ristokkk
Huviline
Telefon: 53550592
Auto: B5(81kw), B6(77kw)

Re: Hall poolnahk sisu passatile- b5/b5.5 ja 2-din raadio

Lugemata postitus Postitas ristokkk »

Isegi olen mõelnud 2 din keskuse peale. Sellest on räägitud tegelt küll. Minu puhul on jäänud asi puitdekoor raami taha. sisu poolest oleks lihtsam pauku saanud auto osta kust saaks ka muid osi.

[ Postitus tehtud Android'i kaudu ] Pilt
Viimati muutis ristokkk, 19 Aug 2012, 06:17, muudetud 1 kord kokku.
Pealik
Huviline
Auto: Audi Allroad BiT 2014, Skoda Octavia RS 2009, MB 300CE 1988

Lugemata postitus Postitas Pealik »

Olen lisanud oma B5.5 Passatile nii nahksisu kui ka 2-din raadio (MFD).
MFD´ga oli mul lihtne, kuna eelnevalt oli olemas originaal raadio ja selle all kohe eraldi CD mängja. Nii et midagi ümber ei pidanud tegema. MFD leidsin kunagi ammu siit samast foorumist. Ise tahaks tegelikult MFD mõne Pioneer 2-din multimeedia keskuse vastu välja vahetada, kuna tahaks paremat heli.
Alles hiljuti sain aga täieliku jacpoti, nimelt sain ühe kerge avarii teinud Passati küljest väga korralikud kroomitud katuse reelingud ja ka nahksisu, hind ei olnud samuti üle mõistuse kallis. Aga HEAS korras nahksisu on väga keeruline leida, eriti kui tahad veel kindlat värvi.
Ega muud soovitust pole, kui pidevalt jälgida kõikvõmalikke kuulutuste kohti. Romulate päringut hea teha siin: http://www.varuosakeskus.ee/" onclick="window.open(this.href);return false; samuti on hea koht auto24 avariiliste autode rubriik. MFD leiab kindlasti ka ebay´st.
Kasutaja avatar
masuurik
Huviline
Auto: QUATTRO 5.
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas masuurik »

Kui raadiot müüd, siis paku kohe mulle :)
Vasta

Mine “Kere & Sisu”