Tere,
Loodan, et olen postitanud küsimuse õigesse kohta.
Soovin paigaldada enda Golf 2'le udutuled ja seda kollase valgusega. Stanges/põlles mul udutulede kohta ei ole ja mõtlesin paigaldada retro-hõngulised ja kandilised ning seda siis pampri külge.
Oskab keegi juhendada mind just juhtmestiku ja ühendamise osas, et kust alustada ja üles leida juhtmeotsakesed.
Udutulede lüliti on mul olemas, kas see lihtsustab kuidagi paigaldust?
Ette tänades ja head soovides!
Joonas
Golf 2 udutuled
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Golf 2 udutuled
Viimati muutis argo, 27 Aug 2012, 13:40, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria.
Põhjus: Lisatud kategooria.
Re: Golf 2 udutuled
Kiikasin kapoti alla aga esitulede juures mingeid lisajuhtmeid vms küll ei ripu, mis nüüd udutulede juhtme nägu võiksid paista.
Olen uurinud ka vwvortexist, et mis vähe härjamad arvavad aga seal aetakse segamini rohkem neljatulelise golf 2'e keskmisi tulesid ning udutulede jutud hakkavad alates Golf 3'st ja Golf 4'st. Nagu ka siin foorumis..
Võib see tõesti olla, et see udutulede lüliti mul niisama seal salongis on? Iseenesest pistik seal taga oli ja juhtmed sealt kuhugi jooksid.
Abi oodatud!
Olen uurinud ka vwvortexist, et mis vähe härjamad arvavad aga seal aetakse segamini rohkem neljatulelise golf 2'e keskmisi tulesid ning udutulede jutud hakkavad alates Golf 3'st ja Golf 4'st. Nagu ka siin foorumis..
Võib see tõesti olla, et see udutulede lüliti mul niisama seal salongis on? Iseenesest pistik seal taga oli ja juhtmed sealt kuhugi jooksid.
Abi oodatud!
Kas sul mingeid juhtmeid paisupaagi taga ei vedele? Kuskilt on kahe kõrva vahele jäänud, et seal pidavat tiibade suunatulejuhtmed olema ja udukajuhtmed ka.
- highway2hell
- Klubiline
- Telefon: 5102926
- Auto: VW Passat b8, VW Polo mk1, VW Golf mk1
- Tänatud: 5 korda
paisupaagi juures, allpool peaks olema üks pistik. valge kollase triibuga ja pruun juhe. see ongi udutulede oma.
[ Postitus tehtud Android'i kaudu ]
[ Postitus tehtud Android'i kaudu ]

S&S Donor OÜ - Remondime Ameerika rauda ja ka muud! Igapäevaselt liiklen kolla-punase autoga ja teen iiu-iiu :)