G3 1.9 55kw läheb tööle ainult lükates
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
G3 1.9 55kw läheb tööle ainult lükates
Oskab keegi kuidagi aidata sellise murega. Golf 3, 1.9, 55kw, AAZ mootor, läheb tööle ainult lükates ja seejuures veel väga kergelt. Võtmest absoluutselt käima masinat ei saa, vahet pole, kas mootor on soe või külm.
Eelsüüteküünaldele läheb vool peale, küünlad on ka mingisugune pool aastat tagasi vahetatud. Just sai vahetatud ka pihustid (äkki on surved valed ja seetõttu ei lähe käima võtmest?) Pumpa olen kruttinud igatepidi, aga see vaid morjendab mootori tööd, siis kui mootor töötab.
Eelsüüteküünaldele läheb vool peale, küünlad on ka mingisugune pool aastat tagasi vahetatud. Just sai vahetatud ka pihustid (äkki on surved valed ja seetõttu ei lähe käima võtmest?) Pumpa olen kruttinud igatepidi, aga see vaid morjendab mootori tööd, siis kui mootor töötab.
Viimati muutis argo, 11 Sept 2012, 01:38, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria.
Põhjus: Lisatud kategooria.
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 43 korda
- Tänatud: 198 korda
- Kontakt:
Re: G3 1.9 55kw läheb tööle ainult lükates
Ühel tuttaval oli täpselt sama probleem, temal oli mootor hõre.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
Arvasin ka seda, et äkki on aku nõrk, aga täna proovisin tutika 85ah-se akuga, mis vedas mootorit väga edukalt ringi ja ikka ei läinud tööle.rennet kirjutas:kas starter muidu veab ilusti kiiresti ringi?
Seda mootori hõreduse juttu ei tahaks eriti uskuda, muidu ei läheks ka ju lükates/tõmmates korralikult käima?
Oskab keegi veel midagi soovitada?
- R36
- Tunnustatud
- Kontakt:
Tal oli ka, et starterist ei läinud kohe üldse käima, aga tõmmates oli paugupill.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
golfi_vend kirjutas:Tal oli ka, et starterist ei läinud kohe üldse käima, aga tõmmates oli paugupill.
Sama mootor?
- R36
- Tunnustatud
- Kontakt:
1.6 47kw aga samuti ilma ECU-ta kõrgsurvepump. Olen kuulnud mujalt ka, et hõreda mootoriga ei tõmba starter käima aga tõmmates läheb.
Muude asjadena soovitan kontrollida starterit, määrida puhastada.
Massid ka üle kontrollida.
Muude asjadena soovitan kontrollida starterit, määrida puhastada.
Massid ka üle kontrollida.
Viimati muutis R36, 28 Aug 2012, 21:39, muudetud 2 korda kokku.
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 580 korda
Vaheta starter ära.
Harva esinev, kuid siiski aeg ajalt esinev viga.
Puhastamine ega määrimine ei aita, mähises kuskil paar keerdu lühises ja jõudlus läinud.
Harva esinev, kuid siiski aeg ajalt esinev viga.
Puhastamine ega määrimine ei aita, mähises kuskil paar keerdu lühises ja jõudlus läinud.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Huviline
- Telefon: 58365603
- Auto: Volkswagen Golf 2, Volkswagen Sharan, Volkswagen Passat 3
Vael juhtub et kui starteris on lüis jätab ta teised tarbiad vähese vooluga ja auto ei käivitu.AlexP kirjutas:Arvasin ka seda, et äkki on aku nõrk, aga täna proovisin tutika 85ah-se akuga, mis vedas mootorit väga edukalt ringi ja ikka ei läinud tööle.rennet kirjutas:kas starter muidu veab ilusti kiiresti ringi?
Seda mootori hõreduse juttu ei tahaks eriti uskuda, muidu ei läheks ka ju lükates/tõmmates korralikult käima?
Oskab keegi veel midagi soovitada?
Nii, võtsin starteri lahti, kõik tundus kena. Panin uue määrde sisse, vahetasin ka relee välja, nüüd siis veab natuke paremini, aga tööle ikka ei lähe.
On kellegil veel mingit varianti pakkuda?
On kellegil veel mingit varianti pakkuda?
Viimati muutis argo, 02 Sept 2012, 16:07, muudetud 1 kord kokku.
süütelukk äkki kulunud ? (proovi võtit mingi nurga all keerata... mul kunagi aitas)
Gross kirjutas:süütelukk äkki kulunud ? (proovi võtit mingi nurga all keerata... mul kunagi aitas)
See võib olla küll, sest ma mäletan eelmine aasta oli mingi kahtlane teema selle süütelukuga. Vahepeal hakkas midagi seal plõksuma ja ajas kärsakat välja, siis aga sellele erilist tähelepanu ei pööranud, sest viga ei andnud tunda.
On keegi nii lahke ja annaks enda süütelukku mulle mingi aeg proovida?
Kui starteri andmise ajal kustuvad kohe nii geneka kui käsipiduri kontrolltuli (ja süttivad kui starteri andmine lõpetada) siis on pea kindel, et süüteluku põhi on vigane.
ABS on argadele, roolivõim on nõrkadele, pidurid on kiiruse surm :-)
Starteri harjad ära äkki. Sõbra passatil sama kamm hetkel.
Vaheta harjad ära, maksavad u. 15-20 eur. Aga uute telliminseks pead teadma mitte kw-ne starter on. 1.9 sdi puhul on valikus 1.8kw ja 2.0kw.
Usun,et peale seda läheb ilusti käima. Harjade vahetus samuti lihtne,ei pea starterit mahagi võtma
Kui muidugi samamoodi nagu 1.9sdi,mis polo peal.
Usun,et peale seda läheb ilusti käima. Harjade vahetus samuti lihtne,ei pea starterit mahagi võtma

Corrado 1.8T 20V, T3/T4 hübriid, Megasquirted,
rosco kirjutas:Vaheta harjad ära, maksavad u. 15-20 eur. Aga uute telliminseks pead teadma mitte kw-ne starter on. 1.9 sdi puhul on valikus 1.8kw ja 2.0kw.
Usun,et peale seda läheb ilusti käima. Harjade vahetus samuti lihtne,ei pea starterit mahagi võtmaKui muidugi samamoodi nagu 1.9sdi,mis polo peal.
Selge, proovin need harjad siiski ära vahetada. Kui midagi ei mõju, siis läheb mootor müüki ja asemele tuleb vr6.
-
- Huviline
- Telefon: 58365603
- Auto: Volkswagen Golf 2, Volkswagen Sharan, Volkswagen Passat 3
Ma arvan,vaata pihusti alused seibid ka üle kui need läbi lasevad on umbes sama jama,vahel vilgub ka eelsüüte tuli.AlexP kirjutas:rosco kirjutas:Vaheta harjad ära, maksavad u. 15-20 eur. Aga uute telliminseks pead teadma mitte kw-ne starter on. 1.9 sdi puhul on valikus 1.8kw ja 2.0kw.
Usun,et peale seda läheb ilusti käima. Harjade vahetus samuti lihtne,ei pea starterit mahagi võtmaKui muidugi samamoodi nagu 1.9sdi,mis polo peal.
Selge, proovin need harjad siiski ära vahetada. Kui midagi ei mõju, siis läheb mootor müüki ja asemele tuleb vr6.
Janno65 kirjutas:Ma arvan,vaata pihusti alused seibid ka üle kui need läbi lasevad on umbes sama jama,vahel vilgub ka eelsüüte tuli.AlexP kirjutas:rosco kirjutas:Vaheta harjad ära, maksavad u. 15-20 eur. Aga uute telliminseks pead teadma mitte kw-ne starter on. 1.9 sdi puhul on valikus 1.8kw ja 2.0kw.
Mida ma neist vaatan, pihustite vahetuse ajal tundusid need täiesti puhtad ja sirged, ei usu, et neis viga saab olla.
Pigem mingisugune elektrikala ikka sees.
-
- Huviline
- Auto: golf syncro 1,9td variant
aga mille vastu sa pihustid vahetasid ? Kindel, et korralikud pihustid said?
-
- Huviline
- Telefon: 56871880
- Auto: Volkswagen Passat 1.9tdi 1999a, Audi A4 B6 1.9tdi
- Tänatud: 2 korda
Starteri teemal:
Sai kunagi 2.0 bensuka starter 1.6d peale pandud ja samuti käima ei saanud. Pöördeid nagu isegi oli, aga ei midagi.
Orginaal starter sebitud ja masin käivitus poolest võtmest.
Sai kunagi 2.0 bensuka starter 1.6d peale pandud ja samuti käima ei saanud. Pöördeid nagu isegi oli, aga ei midagi.
Orginaal starter sebitud ja masin käivitus poolest võtmest.
rennet kirjutas:aga mille vastu sa pihustid vahetasid ? Kindel, et korralikud pihustid said?
Pihustid on korralikud jah, kontrollitud, pidid töötama.
Iseenesest peale pihustite vahetust enam valget tagant välja ei aja ja tühikäigul töötab ka ühtlaselt. Enne pihustite vahetust ei tahtnud asi samuti tööle minna starterist viimasel ajal ja seistes töötas ikka väga ebaühtlastel pööretel.
Pean ikka siis teise starteri kuskilt sebima.
Kas 47kw-se starter sobib 55kw-sele peale?
Starter käib pigem kasti järgi. Aga ma ei tea kas samad kastid või mitte.
Corrado 1.8T 20V, T3/T4 hübriid, Megasquirted,
-
- Huviline
- Auto: Vw JettaTX Mk1, Golf LD Mk1
- Tänatud: 1 kord
Oled 100% kindel, et vool tuleb küünaldele peal. Mul läks kaitse läbi siis automaatselt võtmest käima ei läinud, vahet pole kas oli soe või külm.
Viimati muutis Siim105, 07 Sept 2012, 19:55, muudetud 1 kord kokku.
Lowly Gentleman
Welcome to my World. The World of Diesel.
Welcome to my World. The World of Diesel.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 177 korda
Kas sel diislil mingit elektrilist suretusklappi vms. ei ole peal (pole eriline masuudipresside spets)? Signa või immo ei või jamada?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
47 kw on ju põhimõtteliselt sama, mis 55 kw mootor, aga ilma turbota?rosco kirjutas:Starter käib pigem kasti järgi. Aga ma ei tea kas samad kastid või mitte.
200% isegi, selle kontrollisin testriga järgi.Siim105 kirjutas:Oled 100% kindel, et vool tuleb küünaldele peal. Mul läks kaitse läbi siis automaatselt võtmest käima ei läinud, vahet pole kas oli soe või külm.
Manuaalne toores on küll, aga see eriti ei mõjuta. Immot ega signa peal ei ole, on vaid orig vaakumiga kesklukk.GTI kirjutas:Kas sel diislil mingit elektrilist suretusklappi vms. ei ole peal (pole eriline masuudipresside spets)? Signa või immo ei või jamada?
Homme äkki saan ühe 47kw starteri prooviks töötava mootori pealt, siis saaks edasi mõelda.