Bora ja golf 4 nina on vahetatav omavahel. Aga tuleb vahetada nagu ma kuulnud olen tiivad, kapott, esituled,stange ja tulede alus raam ka .
eks parandadakse mind kui eksin.
Viimati muutis helari, 03 Sept 2012, 06:18, muudetud 2 korda kokku.
Pakun, et keegi pole viitsinud, vahetada tuleks stange, kapott, tulederaam, poritiivad. Kunagi kui mk4 oli, siis isegi mõtlesin selle peale, kuid viitsimuse taha see asi jäi.
no praktilisuse koha pealt see sinu nn beebituli omab bora kandilise ära. Kui just pole kahekambriline, mida vähestele peale pandi ja hingehinna eest soetada saab(golfi tulede hinnaga võrreldes). Ning järelturul ei myyda bora tuledele uusi esiklaase.
kurb on see, et su nn tulevasel kolhvil kah beebituled....kui sa just midagi ette ei võta, mida ei ole muidugi loota enne uut aastat, enne ikka vaja vhoorumiz maad uurida kymme koma neli teemaga, et kuidas tulesid vahetada.
mis selles nii halba siis oli, et uurisin mitme auto kohta? Mulle oli see küll igatahes kasulik - ei tormanud kohe esimest ettejuhtuvat ostma, vaid sain teada, et 81kw tuleb mõtekam kui seda näiteks 85 ja 96 kw. Alguses mõtlesin küll, et alla 85 kw pole üldse mõtet vaadata...
Nitro kirjutas: sorri, mulle lihtsalt tunduvad kõik ümarad ja ovaalsed tuled beebituledena. Tulnud vist kunagi sellest
Kulla noormees kuidas me selle auto nüüd siis GOLF iks nimetame? isegi su ingli [VW Bot: "Keel korda!"] lingis on sees, et see VOLKSWAGEN-POLO-E-RED-.jpg
Viimati muutis rako, 05 Sept 2012, 12:01, muudetud 1 kord kokku.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m