Autoks siis Passat B5 1.9 81kw mootoriga.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Äkki oleks lihtsam avada brauseri aknast Juhtpaneel valida sealt Profiil ja lisada lõpuks auto sinna.J.Aru kirjutas:No ma ei tea mis mul viga on, igas teemas jääb auto ja mootor mainimataAutoks siis Passat B5 1.9 81kw mootoriga.
Noh jah kuidas võtta, otseselt minu auto see ka pole(isa oma) aga autod huvitavad ja isetegemise tahe suur ning sellepärast ka küsin.HawkHill kirjutas:Äkki oleks lihtsam avada brauseri aknast Juhtpaneel valida sealt Profiil ja lisada lõpuks auto sinna.J.Aru kirjutas:No ma ei tea mis mul viga on, igas teemas jääb auto ja mootor mainimataAutoks siis Passat B5 1.9 81kw mootoriga.
Aga kuidas sellel autol seda soonrihma pingutatakse? Generaatoril ei paista sellist süsteemi olema nagu vanematel, et saaks võtmega pingutada.einar111 kirjutas:Saab ka ilma esiosa laiali kakkumata sellel autol soonrihma vahetada. Soovitan kasutada kindaid muidu kätud pärast vastikult lõhki
Ok. Tuleb siis rihm ära tellida.einar111 kirjutas:Automaat pinguti. Kui vahetama hakkad siis saad juba ise aru, mis ja kuidas.
idee poolest näed sellel lingil milline see pinguti välja näeb
http://www.ladu24.ee/et/ladu2/7939/7025 ... 0,0/525562" onclick="window.open(this.href);return false;
OT:t6nis3 kirjutas:Vastus einar111 . Väldi lauses ,,on võimalik,, . asja mõtet,kas on siiski vaja tõestada,et auto nina MITTE eemaldamisega on kiirem,ja parem rihma vahetus,kui Passati esiotsa ÜLEMINE pool lahti lasta. einar111, kui remondi staazist rääkida.sinu 15 a,minu 32a on ,,lasen sind üle,, .
t6nis3 kirjutas:Vastus einar111 . Väldi lauses ,,on võimalik,, . asja mõtet,kas on siiski vaja tõestada,et auto nina MITTE eemaldamisega on kiirem,ja parem rihma vahetus,kui Passati esiotsa ÜLEMINE pool lahti lasta. einar111, kui remondi staazist rääkida.sinu 15 a,minu 32a on ,,lasen sind üle,, .
t6nis3 kirjutas:Copilot.Loe uuesti oma postitus üle. Ja venekeele oskus ei ole mitte mütsi löövat.
Kuna ma rihmasid vahetades seda ei vahetanud, (ei teadnud, et tuleb vahetada ja lootsin, et kestab)(sama veepumbaga, igapäev hoian hinge kinni) siis oleks targem kõik korraga ära teha.J.Aru kirjutas:Aga kas seda pingutit peaks ka iga rihmavahetusel vahetama või vahetatakse siis kui üles ütleb?