golfi tiivakaared otstest lahti

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
r66s6i
Huviline

golfi tiivakaared otstest lahti

Lugemata postitus Postitas r66s6i »

teema siis selline et tiivakaared on otstest tiivast eemal , millest tekib rõve vahe , mis häirib silma ja üldse ta kogub igast s*tta sinna vahele mis soodustab rooste tekkimist , kysimus on selles et kuidas saaks kaared ilusti vastu tiiba kõige paremini ? kas mingi liiimiga vms ?
Janno25
Huviline
Auto: Audi A6 Quattro 2,5 TDI

Re: golfi tiivakaared otstest lahti

Lugemata postitus Postitas Janno25 »

Müüakse igasuguseid liim hermeetikuid vms. Aga kui juba ripakil on, siis soovitaks maha võtta ja enne alt ära puhastada ja siis juba korralikult kinni.
Kasutaja avatar
TiitRE
Huviline
Auto: VW Passat B7 2.0 TDI DSG 2011; BMW E70 xDrive 30d M-pakett 2009; VAZ 21063 1985; Suzuki KingQuad LTA-700 2007; Škoda Octavia 2.0tdi DSG 2005
Tänanud: 59 korda
Tänatud: 93 korda

Lugemata postitus Postitas TiitRE »

Soovitan samuti tiivakaared maha võtta, alt korralikult ära puhastada/kuivatada, jne... Mina paigaldasin enda omale nii, et peale puhastamist lasin silikoon-hermeetikut tiivakaarele ja seejärel korralikult paika suruda ning lisaks kasutasin veel mustavärvi isepuurivaid 10mm. pikkusega plekikruve, millega kinnitasin omakorda kaared tiiva valtsi külge (see viimane tegevus jääb enda otsustada, kuna auk tiivas võib olla jällegi roostealge tekkeks) - sai korralikult ja kõvasti (ja veetihedalt) kinni küll 8)
Kasutaja avatar
tito
Huviline
Tänatud: 222 korda

Lugemata postitus Postitas tito »

r66s6i kirjutas:teema siis selline et tiivakaared on otstest tiivast eemal , millest tekib rõve vahe , mis häirib silma ja üldse ta kogub igast s*tta sinna vahele mis soodustab rooste tekkimist , kysimus on selles et kuidas saaks kaared ilusti vastu tiiba kõige paremini ? kas mingi liiimiga vms ?
Tiiduga nõus, ise kasutasin Loctite kereliimi
Pilt
Pilt
Hiljem kui oleks vajadus kaar eemaldada ,saab kasutada hambaniiti :wink:
BMW, Mazda, Ford, Jaguar, Land Rover,Volvo ja BYD on uus VAG
Kasutaja avatar
TiitRE
Huviline
Auto: VW Passat B7 2.0 TDI DSG 2011; BMW E70 xDrive 30d M-pakett 2009; VAZ 21063 1985; Suzuki KingQuad LTA-700 2007; Škoda Octavia 2.0tdi DSG 2005

Mina päris liimi siiski ei kasutanud, kuna justnimelt pärast äkki eemaldamisega suurem vaev. Kasutasin just Soldal`i veekindlat (äädikalõhnalist Mustavärvi) hermeetikut. Oli ükspäev vajadus üks tiivakaar eemaldada ja kui sel hermeetikul otsast kinni said, siis tuli suht kerge vaevaga kogu hermets tiiva küljest ära...hiljem ka näiteks kui värvimiseks läheb, pole liiga palju j*ebla.
r66s6i
Huviline

aga ma olen kuulnud et kui kaared ära võtta siis pärast on neid mega n*ss tagasi saada , kuna plastik kaotab selle tiiva ääre kuju ära vms , et kas seda juttu tasub uskuda ? : P :D
GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 94 korda
Tänatud: 189 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

Kuju kaotab see plastik siis, kui ta on tiiva küljes väga kinni ja ära võttes deformeerub - seega tasub tagasi panna kleepainega, mis neid liiga hästi kinni ei võta. Kui sul otsad juba irvitavad, siis ei usu et nad sul liiga tugevasti kinni on.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Kasutaja avatar
TiitRE
Huviline

r66s6i kirjutas:aga ma olen kuulnud et kui kaared ära võtta siis pärast on neid mega n*ss tagasi saada , kuna plastik kaotab selle tiiva ääre kuju ära vms , et kas seda juttu tasub uskuda ? : P :D
Originaal kaared istuvad täpselt - nii kui paika vajutad/surud, ei jää mingit "irvitamist" - omal paar korda tiivaplastikuid eemaldanud, ei mingeid jamasi. 8)
r66s6i
Huviline

selge , ühesõnaga siis peab mingit möksi ostma ja need ära kiskuma , tagumised ka juba vaikselt otstest lahti , siis peaks vist kõik ära kiskuma küljest , ära puhastada tiivaääred ja siis mingi möksiga peale tagasi :) , ja ei oskagi praegu öelda kas need on orikad , aga ma usun et on , kuna kui auto ostsin siis olid kaared ära pleekinud juba , mis tähendab et nad on ikka pääris kaua seal küljes olnud , aga need sai ilusti fööniga jälle mustaks lastud :)))
fatedog
Huviline
Auto: Škoda Octavia VRS

Lugemata postitus Postitas fatedog »

Mina isiklikult soovitan kiiltofix MASA seeria silikoone ! 8)
Kõik asjad saavad korralikult kinni !

[ Postitus tehtud Android'i kaudu ] Pilt
Vasta

Mine “Kere & Sisu”