Tekkis vajadus autot veidike värskendada, millest tulenevalt tekkisid mõned küsimused.
Autoks passat b5 1997 2.8 142kw syncro.
Kas autole istuvad alla ka kõikide teiste veoskeemide ja mootorisuurustega b5 vedrud?
Kas alternatiivina sobivad alla nt audi a4 verdrud (neliveolised/esiveolise)?
17 mõõdus velg keskmise rehvikõrgusega ja laiusega mahub normaalselt alla? Mõtlen just eest koopaid.
Kütusenäidik näitab tühja paagi korral ikka peaaegu 1/4 paagitäit. praeguseks olen natuke harjunud juba aga alguses tuli külma dušhina, kui kütusetuli hakkas veerandpaagi pealt põlema ja 5 km pärast auto teeääres seisiski. On sellel mingtit ravi?
terv. timo
Passat B5 mõned küsimused
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
l1fted
- Huviline
- Telefon: 56785672
- Auto: passat b5 2.8 syncro
Passat B5 mõned küsimused
Viimati muutis argo, 19 Okt 2012, 00:52, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria.
Põhjus: Lisatud kategooria.
-
ardiilves
- Huviline
- Telefon: 5248471
- Auto: Passat B5 2.7 bi-turbo 4motion
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
Re: passat b5 l mõned küsimused
Mul sama mootor kuid uuem aasta ja kütusenäidik teeb sama nalja ja endalgi oli see paras ehmatus esimest korda. Mul oli all 18" velg 225 rehviga seal peal (velje otsest laiust ei tea) ja rehv oli 40 kõrge ja polnud mingit probleemi.
Klaasipuru-, klaaskuul-, soodaprits. Kirjuta info@pritsikeskus.com ning teeme detailid puhtaks.
-
ralf12
- Huviline
- Telefon: 56872885
- Auto: Vitara
Olen kuulnud, et neid kütusenäidikuid saab vähe ümber sättida, et õigelt näitaks aga kuidas see teostatav on ei tea täpselt.
Eeldan, et juhe järgi või on mingi muu lahendus?
- HawkHill
- Foorumi ja kodulehe admin
- Telefon: 58043333
- Auto: VW CC Sport Plus
- Tänanud: 85 korda
- Tänatud: 56 korda
Näidikut saab jah kalibreerida. Tehakse paak tühjaks ja siis kallatakse sisse 7 liitrit kütust ning seadistatakse kaabliga näidik kütusetule süttimise asendisse.ralf12 kirjutas:Olen kuulnud, et neid kütusenäidikuid saab vähe ümber sättida, et õigelt näitaks aga kuidas see teostatav on ei tea täpselt.