2000a tdi passat 85kw mineku probleemid.

Jutud VW diiselmootorite teemadel.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
TeetPassat
Huviline

2000a tdi passat 85kw mineku probleemid.

Lugemata postitus Postitas TeetPassat »

vag-com : charge pressure control. negative deviation.

turbot ei ole taga. vaatasin kõik vaakumid olemas . turbo ja EGR klapp uus ja pole palju sõitnud ja liigub ilusti. plokikaanel kappremont just tehtud . kõik torud on puhtad ,just hetkel sai ja ülerõhu klapp ära puhastatud. kõik kohad on ermeetiliset suletud. veateate kustutamine ei aita tuleb kohe tagasi .

mul hakkab mõistus otsa saama... järgmisena vahetan kõik vaakum voolikud uuesti ära !
Viimati muutis argo, 01 Dets 2012, 06:36, muudetud 2 korda kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria.
Kasutaja avatar
J.Aru
Moderaator
Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
Tänanud: 51 korda
Tänatud: 61 korda

Re: 2000a tdi passat 85kw mineku probleemid.

Lugemata postitus Postitas J.Aru »

Kas vaakumvoolikud ikka õigesti ühendatud? Ehk on rõhu andur vigane või pistik/juhtmed ei anna ühendust? Ja räägi ka kuidas probleem tekkis.
Viimati muutis J.Aru, 28 Okt 2012, 18:13, muudetud 1 kord kokku.
TeetPassat
Huviline

vaakum voolikud nagu 2tk ühes on kogueg päris suur vaakum sees teised nagu üliväike (ma suurtematel pööretel ei kontrollnud) just see mis turbo taga on nõrgem ( suht ikka ülinõrk kui ma ei eksi siis elektiline klapp reguleerib palju vaakumit edasi laseb ja millal) .see mis läheb suretusklapi taha seal ägedam. elektriklapid on korras . pigem see valesti ühenamine või kuskil leke oleks reaalsem.
tegin plokikaane kappremondi peale seda hakaks pihta . varem oli sarnane asi ,kuid siis oli turbo õhuga seotud vahejahuti sisselaske kollektori juures katki.
mihkel27
Huviline
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas mihkel27 »

Reaalselt oled geomeetriat juhtiva vaakumi ära mõõtnud? Või mille järgi väidad, et vaakum ok ja järgmises postis, et ei ole ok?
Diagnoosi juhe olemas? Geomeetriat oled proovinud test-mode's liigutada?
Diagnostika ja elektritööd. 56052094
TeetPassat
Huviline

tunnen näpuga kas tõmbab vaakumit või ei . juhe olemas küll ,kuid sain selle ostuga piraat programmi kaasa ja see ei lase midagi teha peale lihtsate vaatamiste. vaatasin järgi kui gaasi anda siis turbo küljes vaakumiga hoob liigub küll.
Viimati muutis TeetPassat, 29 Okt 2012, 10:51, muudetud 1 kord kokku.
copilot
Huviline
Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.

Lugemata postitus Postitas copilot »

TeetPassat kirjutas:tunnen näpuga kas tõmbab vaakumit või ei . juhe olemas küll ,kuid sain selle ostuga piraat programmi kaasa ja see ei lase midagi teha peale lihtsate vaatamiste. vaatasin järgi kui gaasi anda siis turbo küljes vaakumiga hoob liigub küll.
vaatamisest ei piisa...mul kah liikus vaadates OK see geomeetriat liigutav klapp kuniks selgus et seest oli see klapp ussipuru ja talvel külmus teine kinni millega jäi ka geomeetria ise lõpuks kinni...nüüd uus klapp peal, geomeetria lahti ja liigub nii vabalt et lust vaadata ja muidugi auto liigub kah nii nagu vaja ega pole vaja põdeda möödasõidul lappi põhja lajatades limp mode i(ka siis mitte kui 1-4 käik tahhokas kummuli ajada vs varem üle 4000rpm ei läinud). uuri veidi netist ja ka siit foorumist limp mode i kohta leiad infi küll mida ja kuidas kontrollida....kui ei jaga eriti biiti siis otsi keski kes jagab :wink:
Diesel Power KEEPS ME GOING
TeetPassat
Huviline

pöörded lähevad mul põhja ikka , aga pole nii head minekut kui peaks . hääled on õiged . mul ongi praegu 3 varjanti alles : rihmahammas vale (kontrollisin mitukorda üle kui kokku panin), vaakumpump peetis (kuigi vaakum on aga ma ei tea palju peab olema) ja kolmas oleks see sama geomeetriat liigutav klapp (klapp liigub aga mitte piisavalt kiiresti ja õigelaajal)
TeetPassat
Huviline

nii nüüd saab välistada rihmahammas vale, vahetasin kõik vaakum voolikud ära , geomeetriat liigutav klapp töötab proovisin vaakumiga ilusti liikus. ja vaakum pumpa sisu sai ka ära vahetatud (pidurid läxid palju paremaks ;) )

aga autol ikka pole minekut :(
Viimati muutis TeetPassat, 02 Nov 2012, 18:55, muudetud 1 kord kokku.
Vasta

Mine “Diislid”