passati uute peeglite paigaldus
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
passati uute peeglite paigaldus
oskab keegi öelda,kui raske/lihtne on paigaldada 2001 aasta passatile suunaga peeglid?
mis voolu pealt uued peeglid töötaksid?kas on vaja vahele mingit moodulit?
ühesõnaga kui keegi teab kuidas neid paigaldada, siis andku julgesti teada.
mis voolu pealt uued peeglid töötaksid?kas on vaja vahele mingit moodulit?
ühesõnaga kui keegi teab kuidas neid paigaldada, siis andku julgesti teada.
Viimati muutis HawkHill, 10 Dets 2012, 08:28, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria
Põhjus: Lisatud kategooria
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 58 korda
- Tänatud: 599 korda
Re: passati uute peeglite paigaldus
Täiesti polt on, pistik on sama, ainult pm üks juhe on vaja vedada suunale ja sellegi saab lihtsa vaevaga A-piilari alumisest juhtme kimbust, ühel pool oli vist must rohelise triibuga, teisel must kollasega.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
- masuurik
- Huviline
- Auto: QUATTRO 5.
- Tänatud: 2 korda
Täpselt nii. Roosa pistik mõlemal pool all jalgade juures:) Sisemised peeglikronsa katted sobivad, torxpolt sobib. Kõik sobib.
selge
aga kas voolutugevused ühtivad?siin elektrikud räägivad et peegli suunad töötavad madalama vooluga.
aga kas voolutugevused ühtivad?siin elektrikud räägivad et peegli suunad töötavad madalama vooluga.
-
dellu
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
must/roheline ja must/valge on siiski suunad.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
- jussike
- Tunnustatud
Auto parda pinge on 12v, mis põhjusel peaks äkki ühte seadet hakkama madalama pingega juhtima.passat-01 kirjutas:selge
Siukese "targa" elektriku juurde mina küll ei läheks.
[ Postitus tehtud Android'i kaudu ]

Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
- jussike
- Tunnustatud
Ju on mulle sattunud määrdunud juhe, seal oli see valge üsna kollane.dellu kirjutas:must/roheline ja must/valge on siiski suunad.
Kui nüüd mälusopis sobrada, siis tuleb meelde küll et dellu jutt on õige.

no muidugi siis on lihtne,aga esinduse sõnul on peegli suunad led-id,mis tahavad madalamat voolu.passatid,millel on originaalis need suunaga peeglid,neil pidi olema vahel moodul,mis muudab voolu tugevust.
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 44 korda
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Voolu tahavad madalamat, pinge on sama... Võiks kahel asjal vahet teha.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
golfi_vend kirjutas:Voolu tahavad madalamat, pinge on sama... Võiks kahel asjal vahet teha.
no aga madalamast voolust ma ju räägingi
- jussike
- Tunnustatud
Loogiline ju, et LED tarbib vähem voolu. Pinge on ju ikka 12v. Suunatules on endas vajalikud takistid sees, et LED ile pinge talutavaks teha.passat-01 kirjutas:no muidugi siis on lihtne,aga esinduse sõnul on peegli suunad led-id,mis tahavad madalamat voolu.passatid,millel on originaalis need suunaga peeglid,neil pidi olema vahel moodul,mis muudab voolu tugevust.
Voolutugevust ei saa ühegi mooduliga muuta, selle määrab lõpptarbija, ehk siis antud juhul LED.

siis on lihtne,otsin prrglid,kruvin külge ja vean lisa juhtme suunatule jaoks?
- jussike
- Tunnustatud
Kõik õige, aga pea meeles, siis pead tiiva suunad ära kaotama, muidu võivad TÜV mehikesed köhima hakata.passat-01 kirjutas:siis on lihtne,otsin prrglid,kruvin külge ja vean lisa juhtme suunatule jaoks?

- HawkHill
- Foorumi administraator
- Telefon: 58043333
- Auto: VW CC Sport Plus
- Tänanud: 85 korda
- Tänatud: 56 korda
Huvipärast küsiks ka, et mida kere küljel olevate suundadega teed? Külje peal topelt oleks natuke imelik.
Viimati muutis HawkHill, 11 Nov 2012, 13:50, muudetud 1 kord kokku.
- jussike
- Tunnustatud
Selle aasta käigu passat kipub nii ehk naa uusi esitiibu küsima. Siis oleks juba targem ilma aukudetta muretseda.HawkHill kirjutas:Huvipärast küsiks ka, et mida kere küljel olevate suundadega teed? Külje peal topelt oleks natuke imelik.

- HawkHill
- Foorumi administraator
- Telefon: 58043333
- Auto: VW CC Sport Plus
- Tänanud: 85 korda
- Tänatud: 56 korda
Mis Sa sellega öelda tahad? Mul on enamvähem sama aasta (2002) auto ja ei saa küll aru, et uusi esitiibu tahaks. Roostet pole kusagil ja isegi tiivaääred, kust on natuke värvi ära, ei roosteta üldse. Niiet tiivad on siiski väga korralikult tsingitud. Suunatulede aukude pärast võiks tõesti vahetada, juhul kui tuled peegli sisse plaanis panna...jussike kirjutas:Selle aasta käigu passat kipub nii ehk naa uusi esitiibu küsima. Siis oleks juba targem ilma aukudetta muretseda.HawkHill kirjutas:Huvipärast küsiks ka, et mida kere küljel olevate suundadega teed? Külje peal topelt oleks natuke imelik.
- jussike
- Tunnustatud
Eks ma olen neid passateid siit seltskonnast pisut rohkem igast asendist näinud ja vähemalt 75-80% autodest vaevleb rooste käes, sest meie kliima ei ole auto sõbralik, isegi tsink ei aita siin, ka korrosioonikindlad alumiinim ustega Phaetonid mädanevad meil mis kole.HawkHill kirjutas:Mis Sa sellega öelda tahad? Mul on enamvähem sama aasta (2002) auto ja ei saa küll aru, et uusi esitiibu tahaks. Roostet pole kusagil ja isegi tiivaääred, kust on natuke värvi ära, ei roosteta üldse. Niiet tiivad on siiski väga korralikult tsingitud. Suunatulede aukude pärast võiks tõesti vahetada, juhul kui tuled peegli sisse plaanis panna...jussike kirjutas:Selle aasta käigu passat kipub nii ehk naa uusi esitiibu küsima. Siis oleks juba targem ilma aukudetta muretseda.HawkHill kirjutas:Huvipärast küsiks ka, et mida kere küljel olevate suundadega teed? Külje peal topelt oleks natuke imelik.