VW Passat 2007 (sedaan) lastelukk?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
VW Passat 2007 (sedaan) lastelukk?
Tere.
Ostsin suht hiljuti VW Passati (2007 sedaan). Üks tagumine uks on lastelukus (seest ei saa lahti), ukse küljel on näha ka lasteluku väike võtmeava aga ma ei saanud eraldi võtit selle jaoks. Oskab keegi aidata, et milline see võti harilikult välja näeb ja kus ta harilikult autos olla võiks? Äkki on siiani lihtsalt kahe silma vahele jäänud...
Või kuskohast asendust saaks kui müügi käigus võti ära kadus?
Tänud ette!
Ostsin suht hiljuti VW Passati (2007 sedaan). Üks tagumine uks on lastelukus (seest ei saa lahti), ukse küljel on näha ka lasteluku väike võtmeava aga ma ei saanud eraldi võtit selle jaoks. Oskab keegi aidata, et milline see võti harilikult välja näeb ja kus ta harilikult autos olla võiks? Äkki on siiani lihtsalt kahe silma vahele jäänud...
Või kuskohast asendust saaks kui müügi käigus võti ära kadus?
Tänud ette!
-
copilot
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
Re: VW Passat 2007 (sedaan) lastelukk?
Mingi kruvikaga ei ole keeratav vms? V siis uutematel masinatel selline asi kah nii keeruliseks aetud 
Diesel Power KEEPS ME GOING
Ma pole tahtnud kruvikat esialgu sisse toppida, auto nii heas korras, et kahju oleks midagi kohe kratsima hakata...
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 590 korda
Pole sinna tõesti mingit võtit vaja, saab liht kruvikaga keerata.
Kui aga kruvikat käeulatuses pole, klõpsa autovõtme peast ukseluku manuaaseks keeramiseks mõeldud võti välja ja keera sellega.
Kui aga kruvikat käeulatuses pole, klõpsa autovõtme peast ukseluku manuaaseks keeramiseks mõeldud võti välja ja keera sellega.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
Eee, palun seleta kuidas see käib?jussike kirjutas:Kui aga kruvikat käeulatuses pole, klõpsa autovõtme peast ukseluku manuaaseks keeramiseks mõeldud võti välja ja keera sellega.
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 43 korda
- Tänatud: 199 korda
- Kontakt:
Võtme tera otsa paned sinna auku ja keerad teiselepoole.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
Tänud, asi lahendatud (mul võttis nats aega et see manuaalne võti "puldi" seest üles leida) 
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 590 korda
Seda ikka tead, et selle manuaalse võtmega saab juhiust vajadusel (kui auto aku/puldi patarei tühi) lahti keerata, kindalaegast lukku panna,tagaistme seljatoed lukku panna (kui lukud muidugi on) ja kindalaekast kõrvalistuja airbag välja lülitada.ratmanof kirjutas:Tänud, asi lahendatud (mul võttis nats aega et see manuaalne võti "puldi" seest üles leida)
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
Ühtteist neist aimasin aga nüüd tean kindlalt!
Tänud, õpin seda autot iga päevaga aina rohkem tundma ja hindama
Tänud, õpin seda autot iga päevaga aina rohkem tundma ja hindama