Tere,
Autoks VW Passat 1997a. mootor 1,6 bensiin, 74kW
Mure järgmine. Hiljuti sai ära vahetatud kojameeste mootor. Peale seda on mingi jama kojameeste intervalliga. Nimelt kui kojamehed tööle panna, ei jää nad enne seisma, kui süüte välja võtad. Kui relee vahelt ära võtta, siis jäävad seisma, aga ei liigu tagasi 0-asendisse (ehk sisuliselt puudub intervall). Arvasin, et relee ka vigane, aga ka teiste releedega midagi ei muutunud.
Kuna mootor sai ostetud autolammutusest ning tegelikult oli 2a uuema Passati pealt võetud (lammutusest küll öeldi, et sobib ka minule), siis kas võib olla, et uus mootor ja vana mootori relee ei klapi omavahel?
Tänud ette asjalike nõuannete eest!
VW Passat kojameeste jama
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
VW Passat kojameeste jama
Viimati muutis HawkHill, 09 Dets 2012, 06:18, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria
Põhjus: Lisatud kategooria
Re: VW Passat kojameeste jama
kasutaksin teemat ja küsin tagumise kojamehe kohta. Tagumine kojamees keeldub seisma jäämast. Sisse lülitades oli külmunud, kui tööle hakkas kukkus vehkima ja vehib lakkamatult seni kuni süüde sees on. Ehk on kellelgi kogemusi?
Sinul tõenäoliselt relees viga. Kui mul relee vahelt ära võtta, siis käituvad esimesed kojamehed samamoodi.
- TiitRE
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 2.0 TDI DSG 2011; BMW E70 xDrive 30d M-pakett 2009; VAZ 21063 1985; Suzuki KingQuad LTA-700 2007; Škoda Octavia 2.0tdi DSG 2005
- Tänanud: 59 korda
- Tänatud: 93 korda
Igaks juhuks küsin, et kas oled tagumise kojamehe kangi ikka uuesti vajutada püüdnud? asi selles, et mul naine sõitis ka golfiga 2 päeva ringi ja tagakojamees vehkis, ning lõpuk küsis, et huvitav miks kojamees seisma ei jää üldse? Oli vaja vaid uuesti vajutadaliina kirjutas:kasutaksin teemat ja küsin tagumise kojamehe kohta. Tagumine kojamees keeldub seisma jäämast. Sisse lülitades oli külmunud, kui tööle hakkas kukkus vehkima ja vehib lakkamatult seni kuni süüde sees on. Ehk on kellelgi kogemusi?
ja ma olen seda piisavalt lülitanud igale poole
sellest jubedast vehkimisest sain lahti lihtsalt kaitsme eemaldamisega, eks siis kui rohkem aega peab vaatama (laskma kellelgi vaadata) seda relee teemat. Tänud teile