Värvieemaldus keemia.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
Po18
- Huviline
- Auto: VW Golf II 1.8 66kw 1990.a./ Vw G3 variant 1.8 66kw 1995.a.
Värvieemaldus keemia.
Jagage siis kogemusi mis firma värvieemaldus keemia toimib kõige paremini. Kindlasti võiks kirja panna kust seda soetada saab ja mis on hind.
MIks ma seda küsin on see et vaja oma suveveljed korda teha ja keemiaga värv eemaldada.
MIks ma seda küsin on see et vaja oma suveveljed korda teha ja keemiaga värv eemaldada.
Viimati muutis GTI, 06 Veebr 2013, 11:33, muudetud 1 kord kokku.
Kokkutulekutel näeme raisk
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Re: Värvieemaldus keemia.
Niih, alustame nullist. Ma just tegin selle teema mõned nädala tagasi ära.
Originaal värvi sa selle keemiaga ei eemalda küll aga juba värvitud velgi. Mina võtsin bauhofist esimese suvalise ettejuhtuva keemia enne käisin velje noa ja liivapaberiga üle, et värv saaks kahjustada kust oleks keemial kinni hakata ja kandsin pintsliga peale lasin reageerida lahtine osa maha ja uus kiht peale seni kuni velje oli haljas.
Kuid tehase värvi see keemia närida ei suuda selle tõestuseks on juba audivana teema. Minu eelis oli tehase poolt poleeritud velg.
Originaal värvi sa selle keemiaga ei eemalda küll aga juba värvitud velgi. Mina võtsin bauhofist esimese suvalise ettejuhtuva keemia enne käisin velje noa ja liivapaberiga üle, et värv saaks kahjustada kust oleks keemial kinni hakata ja kandsin pintsliga peale lasin reageerida lahtine osa maha ja uus kiht peale seni kuni velje oli haljas.
Kuid tehase värvi see keemia närida ei suuda selle tõestuseks on juba audivana teema. Minu eelis oli tehase poolt poleeritud velg.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
-
Po18
- Huviline
Olen täna terve päeva otsinud internetist värvieemaldus ainete kohta ja tulemis on olnud üks suur 0 kuna kõik teemad mida lugenud olen on olnud igivanad.
Räägitakse headest värvieemalditest nagu Wenfex ja Solmaster. Kust aga selliseid osta oleks võimalik tänapäeval.
Võib öelda veel et veljed mida puhastama hakkan on värvitud ja ei ole originaal värvi all.
Räägitakse headest värvieemalditest nagu Wenfex ja Solmaster. Kust aga selliseid osta oleks võimalik tänapäeval.
Võib öelda veel et veljed mida puhastama hakkan on värvitud ja ei ole originaal värvi all.
+1, Tallinnas ostsin kemiflora poest laki tänavalth4rz kirjutas:Wenfex toimib küll. Mõne veljega läheb lihtsalt, samas teisega on rohkem jamamist.
-
Po18
- Huviline
Kuna aeg lendab siis valikuks osutus kohaliku ehituspoe toodang OPS 10. Kindlasti kirjutan siia tulemustest ja auto teema alla tulevad ka pildid.
-
VwBoy
- Veteran
- Telefon: Kellel vaja see küsib!
- Auto: Vw Bora
- Tänanud: 9 korda
- Tänatud: 20 korda
Po18 kirjutas:Kuna aeg lendab siis valikuks osutus kohaliku ehituspoe toodang OPS 10. Kindlasti kirjutan siia tulemustest ja auto teema alla tulevad ka pildid.
Nii imelik kui ka see pole siis töötas see OPS 10 paremini minul kui wenfex