Oleks paarküsimust mis mind piinama on jäänud ja mõtlesin, et äkki teadjamad/targemad mehed oskavad aidata.
1) Automaatkasti õlivahetus .
Rääkisin ühe töömehega ja ta ütles mulle, et peaks ostma topeltkoguse õli. Miks ? . Sest, et esimese puhta õliga torud ja asjad läbi pesta ja kõik käigud läbisõita ja kast paari poldiga uuesti kinni panna, et niriseks natukene välja ?
ütles veel, et kast võib otsad anda peale õlivahetust.( sõnastus võib erineda )
Küsimus: Kui asjalik see mõte on ja kas on see otstarbekas ?
Mis hea pärast peaks kast otsad andma peale õlivahetust ?
2) Sai vahetatud õhukulu lugeja, muidugi arvuti näitas viga ja vahetasin ära ostsin poest uue lõpuks.
Arvuti näitab, et töötab

Aga ei paranenud need sümptomid mida lootsin.
* Käiguvahetus, 1,2 vahel ka 3 vahetab ilusti, neljandat venitab 2500 rpm
* Kütusekulu ei langenud tilkagi tõusis 0,2l
* Endiselt on auto jõuetu ( aga ma vist tean miks )
3) Kellel on olnud 1.9 85kw tdi siis te peaksite teadma, et täpselt õhukulu lugeja üleval on siuke karp kuhu jookseb kaks voolikut. : Mis on selle nimi ?
Minu omal on ka üks voolik natukene karedam( seest paistab ka mingi valge toru), ehk riie maha kulunud. : Tuleks ära vahetada, või oleks kasulik normaalne kõik voolikud äravahetada mis on turboga seotud ?
Igatahes esimesekäiguga on hetkeks minekut kuni 2100rpm siis on auto jälle 1.9 diisel mitte turbodiisel.
Arvuti näitas mingit klappi viga millest ma ei saanud aru, siis ta näitas mulle just täpselt seda klappi(mis asub õhulugeja üleval jookseb sisse kaks voolikut,ülevalt ja alt ) nime rsk ei mäleta.
JA sealt samast hakkab klobisema õudsalt, kohe peale seda kui on tehtud kiirendus ja pöörded jõuavad 2100rpm'ni
Ja auto jõud on lähedane 0 juurde.
4) Elu tähtis küsimus : Mida vaadata ise vahetada tuleks, et kütusekulu alla saaks ( sest kui ei saa siis ma võiksin sõita juba vw phaetoniga)
* Arvutiga on vaadatud üle kasti töö ja enamus asjad mis saab, aga arvuti tohoh tonti ei näita,et autol midagi viga oleks peale selle klappi midagi.
Mõistus otsas rahakott tühjeneb õudsalt ( peab ise asju tegema hakkama )