passat b5,5 tagaluuk
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 5033616
- Auto: vw passat 1,9td 96kw.2004
Mure on nimelt selles,et aeg ajalt lööb armatuuris tule põlema nagu oleks tagaluuk avatud,kuigi see on kinni(tegu on nimelt universaaliga).Mis selle vea tekitab ja kuidas see parandada.Ette tänades Heino.
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Re: passat b5,5 tagaluuk
Arvatavasti on tegu mikrolüliti veaga, asub tagaluugi luku küljes. Aitab vahetus ning juttude järgi pidi ka eraldi saada olema.
Tere,
Võib-olla oled oma probleemile lahenduse juba leidnud, kuid siiski viitaks sind siia teemasse:
http://foorum.vwklubi.eu/viewtopic.php?f=54&t=99148" onclick="window.open(this.href);return false;
Tegu küll sedaanmasinaga aga põhimõte jääb siiski samaks. Kui olin luku ära vahetanud ja mitu korda rõõmuga seda kinni-lahti klõpsinud, siis mikrot mul veel taga ei olnud. See tähendas ka seda, et luuki lahti hoides, sai selle lülitiga mängida ja mootor muudkui tõmbas ja lükkas. Kui aga mikro taha ühendasin, siis tuli salongist hääleke ja öeldi, et Heckklappe offen ning luugi lahtiolekuajal selle lülitiga midagi teha ei olnud.
Ehk see väike juhtmeke, mis sinna lukku läheb, ei olnud elulise tähtsusega luku tööle, vaid pigem selline "teatise" poolne salongile.
Pane nüüd ka hoolega tähele, et sedaani mikrolüliti ei võrdu universaali oma. Kindlasti helista forssi, ütle aasta ja KW arv ning keretüüp ja nad ütlevad sulle hinna.
Andku nüüd targemad peksa aga nõnda mul juhtus ja loodan, et abiküsija sai omale natuke selgust.
Edu parandamisel.
J
Võib-olla oled oma probleemile lahenduse juba leidnud, kuid siiski viitaks sind siia teemasse:
http://foorum.vwklubi.eu/viewtopic.php?f=54&t=99148" onclick="window.open(this.href);return false;
Tegu küll sedaanmasinaga aga põhimõte jääb siiski samaks. Kui olin luku ära vahetanud ja mitu korda rõõmuga seda kinni-lahti klõpsinud, siis mikrot mul veel taga ei olnud. See tähendas ka seda, et luuki lahti hoides, sai selle lülitiga mängida ja mootor muudkui tõmbas ja lükkas. Kui aga mikro taha ühendasin, siis tuli salongist hääleke ja öeldi, et Heckklappe offen ning luugi lahtiolekuajal selle lülitiga midagi teha ei olnud.
Ehk see väike juhtmeke, mis sinna lukku läheb, ei olnud elulise tähtsusega luku tööle, vaid pigem selline "teatise" poolne salongile.
Pane nüüd ka hoolega tähele, et sedaani mikrolüliti ei võrdu universaali oma. Kindlasti helista forssi, ütle aasta ja KW arv ning keretüüp ja nad ütlevad sulle hinna.
Andku nüüd targemad peksa aga nõnda mul juhtus ja loodan, et abiküsija sai omale natuke selgust.
Edu parandamisel.
J
-
- Huviline
- Telefon: 5033616
- Auto: vw passat 1,9td 96kw.2004
Sain probleemile jälile.Panin tähele,et jama tekkis nimelt siis ,kui olin tagaluugile klaasipesuvett lasknud.Polstri eemaldamine kinnitas mu kahtlusi.Klaasipesu vee voolik oli katki ning see jooksis sealt arvatavasti mikrolüliti peale,mis andis häiret.Tundub,et nüüd on korras.Tänud kaasamõtlejatele.
-
- Huviline
- Auto: Passat variant 4motion 96kw tdi
Kuidas selle luku küljes oleva lüliti korrasolekut kontrollida?Mis ta tegema peaks?
Mul ei tee ta mitte midagi.
Näppima hakkasin seda sellepärast,et juhiuksel olevast lülitist tagaluuk lahti ei tule.
Kõik muu toimib-lingist,võtmest,puldist avades sulgedes töötab,ainult see juhiuksel olev lüliti.
Mul ei tee ta mitte midagi.
Näppima hakkasin seda sellepärast,et juhiuksel olevast lülitist tagaluuk lahti ei tule.
Kõik muu toimib-lingist,võtmest,puldist avades sulgedes töötab,ainult see juhiuksel olev lüliti.
-
- Huviline
- Auto: Passat variant 4motion 96kw tdi
B5.5 variandi omanikud äkki räägivad kuidas juhiukse küljes olevast lülitist tagaluuk lahti tuleb.
Palju luuk avaneb?Lähed ja tõstad üles peale lüliti näppimist.
Teeb mingit häält ka kui avab nagu kütuseluuk?
Palju luuk avaneb?Lähed ja tõstad üles peale lüliti näppimist.
Teeb mingit häält ka kui avab nagu kütuseluuk?
Sellest nupust saad saad tagaluugi "lukust" lahti teha, uksed jäävad edasi lukku. Sama nagu võtme keskmine nupp.
Avama peab ikka käsitsi, kui mingit lisa pole autole peale pandud.
Avama peab ikka käsitsi, kui mingit lisa pole autole peale pandud.
Viimati muutis woltz, 25 Apr 2013, 11:56, muudetud 1 kord kokku.