► Näita Spoilerit
copilot kirjutas:Jussike, tutvu VW kontserni kasumitega. Ja teiseks, Møller on puhtalt edasimüüja, mitte VW konserni omanduses. See palju siin nn jaeklienti lisaks nööritakse, on puhtalt Mölleri omanike/juhtkonna teema sisuliselt st kui paksud rasvamaod nad on ja kui kallist jahti omanikel uuel aastal liisida vaja. Ja seda eesti jaekaubanduse mentaliteeti näitas mulle selgelt viimane kahemassilise sidurikomplekti välja ajamine kus kokkuvõttes sain varuosad 250EUR odavamalt ja tegu OE toodanguga pmt(Esindus oleks ilmselt üldse kirve selge löönud)...kui juba minu jaoks on koos tööga pea 400 EURINE hinnavahe suur(see ei ole veel mölleri hinnavahe), siis mida eesti inimene tegema peab?
Ja paluks mitte BS ajada mingite arendustega....arendatakse ainult nii, et kasumid suureneks st autod kiiremini laguneks. Garantii saab läbi, siis hakkab otsast pudenema ja mida uuem, seda keerulisem ise kodus nokitseda...selline on paraku üldine tendents.
Loogiline ju, et mida suurem konsern, seda suurem kasum või arvasid, et peaksid kahjumis siplema
Kas edasimüüjal pole õigust kasumile?
Kas sina oleksid nõus sellise palgaga/kasumiga, millega veaksid täpselt järgmise palgapäevani sendi pealt. Vaevalt, äkki tahad ka mõne hilbu vahel osta ja kuskile reisule minna, ehk siis kasumit teenida.
Muide Mölleritel pole ainsamatki laenu ega liisingut ja mitte keegi pole neist paks rasvamagu.
See, et esindus on kallim on fakt, nii oli on ja jääb nii Eestis kui terves maailmas. Selle üle pole mõtet enam kiunuda. Kordan veelkord, MITTE KEEGI EI SAA KEDAGI SUNDIDA ESINDUSSE MINEMA.
Ja kui sulle arendused ei meeldi, koli üksikule saarele kus saad oma hädasi puujuurika peale õiendada ja su elu on lill.
Tundub Eestis sa hakkama ei saanud ja tuleb välja, et ka pudrumägede ja piimajõe maal on sul iga asjaga virisemist, tead ausõna ära tüütab juba.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....