Kliima külma puhumine
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Kliima külma puhumine
Kui kaua võtab teil aega et auto hakkaks praeguste soojade ilmadega külma puhuma?
Ise pean sõitma umbes 7-10 km et hakkaks külma tulema. Autoks vw passat 2.0 td 81 kw 2009.a.
Ise pean sõitma umbes 7-10 km et hakkaks külma tulema. Autoks vw passat 2.0 td 81 kw 2009.a.
-
ristokkk
- Huviline
- Telefon: 53550592
- Auto: B5(81kw), B6(77kw)
Re: Kliima külma puhumine
Kuskil max. 30 sek, isegi vähem. Olenemata liikumisest ja kiirusest.
Viimati muutis ristokkk, 03 Juun 2013, 21:35, muudetud 1 kord kokku.
-
Stollu
- Huviline
- Auto: Bora AUQ(rip), Golf3 GTI(ex) , Audi A4 ASN
- Tänatud: 1 kord
1-2 minutit peale käivitamistjanar112 kirjutas:Kui kaua võtab teil aega et auto hakkaks praeguste soojade ilmadega külma puhuma?
-
priidu6
- Huviline
- Auto: Golf III 1.6 / Golf IV 1.9
huvitav, kui külm see "külm" peaks olema? kohati tundub, et ECON sees puhub rohkem jahedat kui AUTO või mitte millegi peal olles ja kraadid "LO" peal... kuigi ECON peaks tähendama ju seda, et kliimapump on väljas
Viimati muutis priidu6, 03 Juun 2013, 23:21, muudetud 3 korda kokku.
Just tegelesin sama hädaga. AUTO küll puhus veits jahedamat õhku, aga seda ka siis, kui masin oli varjus 5min end jahutada saanud. Sõidu ajal tekkis tunne, et ECON puhub jahedamat. Noh.. välisõhk oli ca 25-26 kraadi ja kui päikese käes salong 30+ on, siis ongi jahepriidu6 kirjutas:huvitav, kui külm see "külm" peaks olema? kohati tundub, et ECON sees puhub rohkem jahedat kui AUTO või mitte millegi peal olles ja kraadid "LO" peal... kuigi ECON peaks tähendama ju seda, et kliimapump on väljas
Igal juhul lahendus oli uuesti täitmine ja külm õhk peab ikka otse peale puhudes häirima hakkama. Paned käe ventilaatori avale ja tunned, kuidas näpud mõne minutiga kangestuvad.
-edit-
Muidugi alati on risk, et diagnostikaga leitakse viga..
Viimati muutis urmask, 04 Juun 2013, 00:07, muudetud 1 kord kokku.
IT pole eriala, see on haigus
Huvitav milles siis minu autol võib viga olla?
Veateateid ei näita ja kliima on just täidetud. Kontrollis väideti mulle et passat b6 võtabki aega enne kui hakkab külma tulema.
Veateateid ei näita ja kliima on just täidetud. Kontrollis väideti mulle et passat b6 võtabki aega enne kui hakkab külma tulema.
-
raiku
- Huviline
- Telefon: 5214714
- Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)
aega võib ju võtta miks ka mitte, kuid 7-10km tule taivas appi, ma jõuan selle ajaga linna järelikult pole vaja omada sellist kallist luksust nagu seda on kliima. minuti jooksul vähemalt võiks ikkagi tunda anda et miski jahenemine toimub.janar112 kirjutas:Huvitav milles siis minu autol võib viga olla?
viljandi mölamies