Sooviks abi,kellel on kogemusi 1.9 D 47kw
Eelsüüte küünla auk on lõhki ja peksab läbi.
Mis teha annab?
Äitah
1.9 47kw eelsüüte küünla auk lõhki ja peksab survet läbi
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Re: 1.9 47kw eelsüüte küünla auk lõhki ja peksab survet läbi
Lõhki nagu pragu sees?
Kui nii siis keevitada. Pärast üle puurida ja uus keere sisse.
Aga ma arvan, et sa tark poiss mõtlesid ise ka selle variandi peale ja miskipärast jäi see teemast välja
Kui nii siis keevitada. Pärast üle puurida ja uus keere sisse.
Aga ma arvan, et sa tark poiss mõtlesid ise ka selle variandi peale ja miskipärast jäi see teemast välja
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
Ise mõtlesin et mingi astmega puks,et puksi kõrgem ehk seibi osa vastu plokki ja vast seib vahele ning küünal sisse,hetkel seal vist 12mm küünal aga puksi sisse paneks 10mm küünla ?
Muidu peab kaane maha võtma,et keevitust teha jne,võimalik oleks äkki vedelmetall aga siis ei saa küünalt enam kätte.?
Muidu peab kaane maha võtma,et keevitust teha jne,võimalik oleks äkki vedelmetall aga siis ei saa küünalt enam kätte.?
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Ma mõtlesin ka korra vedelmetalli aga just seesama küünla vahetuse teema.
puks ka toidab aga küünal peab oma sügavusele ikka jääma.
Variant on ka tegelikult küünla ümber panna paraja mõõduga toru ning selle ümber valada vedelmetall pärast toru ära võtta ning siis jääb krae peale ning hiljem võimalik ka küünalt vaheatda.
Kas pragu ulatub keermeni välja?
puks ka toidab aga küünal peab oma sügavusele ikka jääma.
Variant on ka tegelikult küünla ümber panna paraja mõõduga toru ning selle ümber valada vedelmetall pärast toru ära võtta ning siis jääb krae peale ning hiljem võimalik ka küünalt vaheatda.
Kas pragu ulatub keermeni välja?
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m