Passat 2007 pagasiluugi hoova ymber rooste

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
susi001
Uustulnuk
Auto: Volkswagen Passat 2.0 110kW
Passat 2007 pagasiluugi hoova ymber rooste

Lugemata postitus Postitas susi001 »

Tere,
Passat 2007 kerega mure. Pagasiluugi avamise hoova ymbert hakkas ca pool aastat tagasi värv maha kooruma. (enda viga, et automaatpesulas alati käisin)
Koorumine kyll peatus, kuid nyyd viimase paari nädalaga on tekkinud kere peale roostet, kohale kus värv on maha koorunud.

Siinkohal paluksingi teie nõu, kuidas ja mil viisil saaks asja korda teha? Võimalikult kvaliteetselt, samas mitte maksta utoopilisi summasid.
Ainult esindus?

Pilt

Pilt
Viimati muutis susi001, 20 Juun 2013, 21:33, muudetud 1 kord kokku.
wolkar3
Huviline
Auto: VW Passat 2.0, Highline 2001, bensiin, 85 KW

Re: Passat 2007 pagasiluugi hoova ymber rooste

Lugemata postitus Postitas wolkar3 »

Auto ajalugu teada? Läbitud hooldused? Kust riigist sisse toodud?
susi001
Uustulnuk
Auto: Volkswagen Passat 2.0 110kW

Lugemata postitus Postitas susi001 »

Auto ajalugu on teada, hooldatud Saksa autos.
Olen teine omanik autol. Hooldused korraliselt läbitud.

Eestis ostetud-sõidetud.
Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 58 korda
Tänatud: 599 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

Kui ajalugu ilus, võib esindusest vabalt mingi tehasepoolse hüvitise saada. Küsida võib ikka.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
t6nis3
Ära pane mind tähele!
Auto: Golf III 1.9 TDI 81kw(104kw), Golf IV 1.9 TDI 81kw(104kw),
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 43 korda

Lugemata postitus Postitas t6nis3 »

Siit hea küsimus kasutajale jussike,t. Kuidas sinu 2,0 --- siiani käitunud on? Jutu mõte selles. Lugedes probleeme ,uuemad on margi täis teinud. 2005 (ei ole mina ütleja), kuid nii tundub probleemide le tuleb probleeme. Rooste sellel autol? Aga kahe aastapärast?. Kas sa kasutaja jussike avalikustad oma Passati 2007. kere olukorda?
Andrusito
Huviline
Auto: VW Passat B6 2.0 FSI BVY 6-manual

Lugemata postitus Postitas Andrusito »

Endal oli kõrvalistuja ukse ääres sees poolt värv maas. Tegin esinduses hoolduse ja lassin meistrile pilte teha. Kusagilt 4-5 kuu pärast alles helistati ja pakkuti autot nende juurde tuua. Praegu on kapoti sisemisel äärel värv "tõusnud". Midagit hullud ei ole, aga kavatsen puhastada ja kruntida. Jama et saksa autodel tekkivad sellised probleemid, aga siin vist on veel see et auto kogu aeg eesti kliimas sõitnud. Muidu kerele lasen iga aasta vedel klaasi baasil vaha peale, hoiab ikkagi oksa kriimudest ja muu.
Andrusito
Huviline
Auto: VW Passat B6 2.0 FSI BVY 6-manual

Lugemata postitus Postitas Andrusito »

Käisin pulli pärast molleris kapoti näidata ja mulle öeldi et kui teen regulaarse hoolduse ära siis vormistavad kapoti vigastuse ja on suur võimalus et läheb 25/75% kulansi alla. Nii et mulle uus kapot tuleb orienteeruvalt hinnaga 230(hooldus) + 180(uue kapoti omafinanseerimine) nii et umbes 400 euri kandis. Muidu õli vahepealt ise vahetasin paar korda aga läbisõit/aeg veel lubab teha longlife regulaarse hoolduse ära. Lihtsalt mulle see longlife ei istu ja ise vahetan iga aasta ja siis olen kindel et teen kvalitetselt. Aga hea et autol on ikkagi mingi kere "tugi" tootja poolt, kuid vist ainult kohalikult autodel esinduse ajalooga. Selle hinna eest vist ei hakka uue kapoti endale orgunnida kuid oleks vägev. Küsimus kas ma olen Eestis ainuke kellel kapotil hermeetiku alt kakkab rooste värvi mullitada, jalgin valgevene foorumit seal probleem mitmel inimesel.
Vasta

Mine “Kere & Sisu”