Sain peale roolilati vahetust Airbagi tule põlema?lint katki

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
EluSuvi
Huviline
Telefon: 56373327
Auto: Vw Bora
Sain peale roolilati vahetust Airbagi tule põlema?lint katki

Lugemata postitus Postitas EluSuvi »

propleem lahendatud.
Viimati muutis EluSuvi, 22 Juul 2013, 06:42, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
J.Aru
Moderaator
Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
Tänanud: 51 korda
Tänatud: 61 korda

Re: Sain peale roolilati vahetust Airbagi tule põlema?lint k

Lugemata postitus Postitas J.Aru »

Diagnostikasse on suhteliselt kindlasti vaja minna kuna peale vea parandamist särab tuli ikka edasi. Kustu saamiseks tuleb kaabliga veakood ära kustutada.
EluSuvi
Huviline

Aga kui lähen enne diagnostikasse ja kustutavad vea ära siis äkki läheb uuesti tuli põlema ja selle pärast tuleb uuesti minna.Aga kui lasen paigaldada esinduses siis võibolla kustutavad ise selle vea ära ja ongi propleem lahendatud.
GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 95 korda
Tänatud: 191 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

Enne lindi vahetust pole mõtet diagnostikasse minna viga kustutama kuna viga jääb ajusse alles. Ei hakka esindus sul miskit keemiat tegema nii elutähtsa asja nagu airbagi puhul (s.t. viga ajust eemaldama ilma eelnevalt linti vahetamata). Pole vahet kus sa selle lindi lased vahetada ja hiljem vea kustutada, esindusega on see hea asi, et töödele antakse ka mingi garantii. Kui ostad uue orig. detaili, siis nende hinnad on enam-vähem samad igal pool.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
EluSuvi
Huviline

Jah ega esindus ei hakka tõesti enne viga kustutama kui see pole korda tehtud. Võibolla oma soovil võid jah lasta diagnostikas maha või ise juhtmega kui olemas aga mina ei pea seda mõistlikuks kuna auto on ostetud ikka ,et oleks veits turvalisem kui mingi teine auto millel polnud ültse ühtegi airbagi. Mis võib ültse uue lindi hind olla? Kõik muu on korras v.a lint.
Kasutaja avatar
masuurik
Huviline
Auto: QUATTRO 5.
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas masuurik »

Ise olen väga palju tegelenud passat b5 platvormide roolilintidega ning nende vahetuste ja isegi remondiga. Paaril lindil on olnud mõra just klemmi juures ja seda on kannatanud joota. Plastkorpuse lahti võtmine pole keeruline ja kokkupanemine on ka lihtne. Paaril lindil on olnud can- bus/EsP soones mõra, mõnel airbagi soone mõra. Kindlasti ei remondi ma kunagi sellist linti, millel mõrad keset linti, klemmi juures piisab puhastamisest ja jootmisest, kuna klemmikohad on ümber plastiku fikseeritud ja pole liikumises vaid mõrad tekkinud vibratsioonist ja kergest pingest lindi otsale. Uue hind passatil oli 90 eurot tavaline 4 sooneline can-busita/ESP-ta lint. 5 klemmilist ma enam ei mäleta. Kusjuures huvitav on see, et kõik vähemalt 1998-2000a lindid on 5 soonelised sõltumata roolist, osadel lintidel siis on 1 klemm pimedaks jäetud, kuid näiteks enda autol kasutasin seda kanalit, jootes otsad külge. Lindi vahetus, koos veateate kustutamisega üle tunni tegelikult ei võta. Oluline on roolipolt õigesti pingutada ning rooli eemaldades nuudid märkida, et pärast rool viltu ei jääks.
ps! Passati lint on sama, mis boral ja golf 4.
Ja et keegi airbagi lindi remondi turvalisuse üle ei kahtleks, siis kontaktid väga korralikult joodetud ning linti keeravate kohtade pealt ma ei remondi, AINULT fikseeritud mõranenud kohti.
Viimati muutis masuurik, 28 Juun 2013, 12:24, muudetud 1 kord kokku.
EluSuvi
Huviline

Ootan endiselt Teie postitusi. Kui kellegil on müüa korras airbagi linti mis käib roolis siis võib mulle postkasti kirjututada. Arvatavasti läheb mulle 4 klemmiga lint, multifunktsionaalne rool mul pole (ilma nuppudeta , ainult signaali nupp mis pärast seda airbagi lindi purunemist lakkas töötamast)
Viimati muutis EluSuvi, 29 Juun 2013, 20:18, muudetud 1 kord kokku.
Vasta

Mine “Elektroonika”