el. akna ja vänt akna uste erinevus

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
endrik_R
Huviline

el. akna ja vänt akna uste erinevus

Lugemata postitus Postitas endrik_R »

Tervist,
Esimese hooga ei leidnud kusagilt, et kas vänt akendega uksele läheb el akna süsteem koos mootorite ja muude asjadega bolt-on? Ehk siis kas uste sisemused, kinnitused jms on kõigil samad?
Uksed on sama keretüübi pealt.

dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Re: el. akna ja vänt akna uste erinevus

Lugemata postitus Postitas dellu »

Minu mäletamist mööda olid seal miskid topetlaugud ka, et sobivad kohad leiad ikka. Muidugi aknatõstuki osa pead ka vahetama, mitte ainult mootori (ei mäleta kas G3 sai mootorit eraldada).
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

JJ1
Huviline
Auto: VW Jetta mk2 kupee, 2101, MB w123, w210, Volvo V40
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas JJ1 »

Just tegin antud töö ära endal, ustest topelt nn augud ja kogu süsteem korraga lihtsam sisse panna, siis kas teise masina pealt või uued osta (35-40€ kuskil olid), ise jaman juhtmestikuga, sain küll auto sisese juhtmestiku osa ka ja masinalt mille pealt kogu moos tuli, seal töötas kõik ilusti. Minu autol lakkavad mootorid töötamast peale 1h seismist, alles kui aknamootorilt pistiku tagant võtan ja tagasi panen, töötavad jälle :S
-{SKM}- Garage, HellsHammers.

endrik_R
Huviline

Lugemata postitus Postitas endrik_R »

Pole vahepeal uuendanud, mul ei tekkinud ühtegi probleemi selle ümbertõstmisega. Uste sisud olid 1:1 ja lihtsalt külge panemise vaev. Aega läks kokku kusagil 2h mitte kiirustades. Kõik toimib samamoodi nagu enne.

Vasta

Mine “Kere & Sisu”