Tere poisid. Mul selline mure, et ostsin kaks nädalat tagasi 94a VW Vento. Sai vahetatud hulk varuosi ja auto sõitis laitmatult. Ainuke viga oli käivitamises, et esimese korraga käima ei läinud ja alles teisel korral käivitus. Nüüd aga juhtus selline asi, et enam ei lähe üldse käima. Arvasin, et kütus otsas, sai kütust juurde valatud, aga ikka käima ei lähe. Kuna ma olen üksik naisterahvas ja ei jaga nendest asjadest eriti midagi, siis loodan siit teie käest abi saada, kuna autot on vaja, sest mul on väike laps, kes on vaja igal hommikul lasteaeda viia ja ise pean ka tööle jõudma.
Tean, et see kütusepump peab tegema surinat, kui süüde sisse keerata, aga sealt pagasnikust, kui kõrv vasta kütusepumba kaant panna, teeb ainult plõksu. Isa mul vaatas, et säde on olemas ja selles ei saa asi olla, et käima ei lähe. Just sai vahetatud kõik küünlad, süütejuhe, jagajakaan.
Olen nüüd nii palju ise siit lugenud, et asi võib ka relees olla või on üldse mõni juhe kusagilt katki. Ei raatsi enne uut pumpa ostma hakata kui ei ole täiesti kindel, et asi ikkagi selles on.
Kas oskate mulle palun nõu anda ja mind aidata.
Tänan juba ette
Marzipan