Kas keegi teab kuidas panna 95' aasta ventole panna golf 3 tuled pale?
Vw Vento tuled
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 44 korda
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Re: Vw Vento tuled
Uus esivõre, kapott ja tiivad.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
GTI
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 94 korda
- Tänatud: 189 korda
Tiivad peaks ju mõlemal samad olema?golfi_vend kirjutas:Uus esivõre, kapott ja tiivad.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
- Kerx
- Huviline
- Auto: Mk4 VR6 4motion Airride
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
esivõre, võre alune liist(kui ühes tükis pole ) ja kapott. Tiivad peaksid samad ikkagi olema.
E: See on küll minu arvamus, aga kui G3-e tulesid üldse panema hakkad, siis ainult need tuning tuled mis G4-ja omasid meenutavad, muidu jääb väga kole
E: See on küll minu arvamus, aga kui G3-e tulesid üldse panema hakkad, siis ainult need tuning tuled mis G4-ja omasid meenutavad, muidu jääb väga kole
Viimati muutis Kerx, 15 Jaan 2014, 11:56, muudetud 1 kord kokku.
http://www.treilamehed.ee - Treilamehed OÜ - 50 17 677 / 24h Kvaliteetne ja kiire puksiirteenus nii Eestis kui ka välismaal.
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 44 korda
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Võibolla, ma suht puuspealt pakkusin, olin telefonis ja polnud aega uurida.GTI kirjutas:Tiivad peaks ju mõlemal samad olema?golfi_vend kirjutas:Uus esivõre, kapott ja tiivad.
Vaatame kas soovija üldse on nõus praegu kapotti ja esivõre vahetama, siis saab edasiseid juppe uurida.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
r3nx
- Huviline
- Telefon: 5500982
- Auto: Volkswagen Golf 2,Volkswagen caddy mk1,Volkswagen corrado
Oleks nõus küll jahgolfi_vend kirjutas:Võibolla, ma suht puuspealt pakkusin, olin telefonis ja polnud aega uurida.GTI kirjutas:Tiivad peaks ju mõlemal samad olema?golfi_vend kirjutas:Uus esivõre, kapott ja tiivad.
Vaatame kas soovija üldse on nõus praegu kapotti ja esivõre vahetama, siis saab edasiseid juppe uurida.