Lisaahi suitseb, aga ei tule sooja

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Kasutaja avatar
maaan78
Huviline
Telefon: 58268664
Auto: Vw passat b6 07a. 2.0/125kw, Ford galaxy 99a. 1,9 81kw.

Lisaahi suitseb, aga ei tule sooja

Lugemata postitus Postitas maaan78 »

Jama selles, et sharani põhja all olev ahi suitseb hirmsasti, aga mingit lisasooja küll salongi ei jõua. Miskit nagu aegajalt viliseb põhja all ja tiksumine kostub armatuuri või kapoti alt paremal pool, seda ka mitte pidevalt, vaid mingi aja tagant.
Kontakt: 58268664

mauh
Huviline
Telefon: +358401715165
Auto: Passat B7 103kw Bluemotion TDI
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Re: Lisaahi suitseb, aga ei tule sooja

Lugemata postitus Postitas mauh »

Vbl veepump ära voi mingi muu kottermann, mis aasta ja mootor, aga soovitaks diagnosti teha.
Kunagi pole liiga palju lisvarustust! Kui tunned , et sulle jääb väheks tule ytle , ja panen juurde :) +358401715165. lhallimae@gmail.com
http://mauh-vw.blogspot.fi/

Kasutaja avatar
maaan78
Huviline

mauh kirjutas:Vbl veepump ära voi mingi muu kottermann, mis aasta ja mootor, aga soovitaks diagnosti teha.
No muidu 99a 81 kw diisel AFN. Kas sel võib olla eraldi veepump, või ikka see mootori pump?

enerqy
Huviline
Auto: VW Phaeton 4motion, Audi 90 TQ

Lugemata postitus Postitas enerqy »

Mul phaetonil ka suitses päris hullult ja sooja ei tulnud, põhjuseks oli läbipõlenud põlemiskamber.

Kasutaja avatar
maaan78
Huviline

enerqy kirjutas:Mul phaetonil ka suitses päris hullult ja sooja ei tulnud, põhjuseks oli läbipõlenud põlemiskamber.
Tohohh, kas siis üldse asjal võimalik suitseda ja töötada, ise pole selle ahjuga sinapeal ka ja alles esimesel autol see.
Viimati muutis maaan78, 23 Jaan 2014, 17:54, muudetud 1 kord kokku.

Kasutaja avatar
VWM
Huviline
Auto: VW Passat B7 / 2.0 TDI 103kw /
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas VWM »

maaan78 kirjutas:Jama selles, et sharani põhja all olev ahi suitseb hirmsasti, aga mingit lisasooja küll salongi ei jõua. Miskit nagu aegajalt viliseb põhja all ja tiksumine kostub armatuuri või kapoti alt paremal pool, seda ka mitte pidevalt, vaid mingi aja tagant.
Tiksub eelsoojendi kütte pump. Aga ta sul ei suuda süüdata millegi pärast, selle pärast tossab. Mul tegi kunagi sama moodi siis näitas veaks, et sisse tõmbe vent kinni või miskit. Sai see veidi WD40 vist ja läx tööle. Aga küünal ja sõel oli ka vaja maha kakkuda kuna ta oli suutnud end kütet täis tõmmata. Soovitan sul kuskile see diagnosti viia, seal näitab ära mis viga on.
VWM / Mairo / Calm down about the CEL, embrace it, it adds more color to the instrument cluster /

Kasutaja avatar
maaan78
Huviline

VWM kirjutas:
maaan78 kirjutas:Jama selles, et sharani põhja all olev ahi suitseb hirmsasti, aga mingit lisasooja küll salongi ei jõua. Miskit nagu aegajalt viliseb põhja all ja tiksumine kostub armatuuri või kapoti alt paremal pool, seda ka mitte pidevalt, vaid mingi aja tagant.
Tiksub eelsoojendi kütte pump. Aga ta sul ei suuda süüdata millegi pärast, selle pärast tossab. Mul tegi kunagi sama moodi siis näitas veaks, et sisse tõmbe vent kinni või miskit. Sai see veidi WD40 vist ja läx tööle. Aga küünal ja sõel oli ka vaja maha kakkuda kuna ta oli suutnud end kütet täis tõmmata. Soovitan sul kuskile see diagnosti viia, seal näitab ära mis viga on.
Ok, eks ma ta sealt alt ära kookima pean, all ka sellest antud hetkel tolku pole. Oskab keegi arvata, mis seal all on lõdvikud, mida hetkeks pimedaks teha saaks, või hoopiski torud?

100avant
Huviline
Telefon: 56682276
Auto: Mk 2 Jetta & Seat Alhambra 1,9TDI 81kW & Skoda Octavia 1,6 TDI 85kW
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas 100avant »

maaan78 kirjutas:
VWM kirjutas:
Ok, eks ma ta sealt alt ära kookima pean, all ka sellest antud hetkel tolku pole. Oskab keegi arvata, mis seal all on lõdvikud, mida hetkeks pimedaks teha saaks, või hoopiski torud?
Lõdvikud on pumba, ahju ja kõhualuste torude vahel. Kui pumpa seal üldse on, minu omal näiteks pole. Minu arust pimedaks teha pole hea mõte, parem oleks ahju minevad torud omavahel kokku ühendada. Tuttava omal sai kuidagi nii, et ahju võtsime ära, ühe kahest lõdvikust ka ja teise saime panna kuidagi viisakalt kahe toru vahele...
Veakoodide lugemiseks oleks vaja asjale diagnosti teha. Üldiselt diagnosti olevat lihtsam koos autoga teha, räägivad tegijad.
Ei ole mõtet küsida, mis mind neis vanades ja kandilistes masinates võlub...

Kasutaja avatar
VWM
Huviline
Auto: VW Passat B7 / 2.0 TDI 103kw /
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas VWM »

uuri täpselt mis soojendi sul on, netiavarused manuaale täis nende kohta. Tavaliselt neid maha kakkuda pole vaja. Ja diagnosti tegemine oleneb vast diagnostiseadmest, minu eberspräher hydronicul tuleb all pistik lahti võtta ja diagnost seade vahele ühendada. (jadamisi vahele)
VWM / Mairo / Calm down about the CEL, embrace it, it adds more color to the instrument cluster /

kristo_92
Huviline
Auto: golf 1.9 55kw;toyota corolla;Mitsubishi eclipse.

Lugemata postitus Postitas kristo_92 »

hydronicul peab olema jh eemaldatud käivitus ots kuna arvuti ise juhib seda siis ja teine on info jaoks + ja- võib otse akult panna.
Suitsemine võib küll olla põletist. Aga et sooja ei anna üks põhjus et veesärk must.
Viimati muutis kristo_92, 23 Jaan 2014, 22:04, muudetud 1 kord kokku.

Vasta

Mine “Elektroonika”