Golf2, 1.8 GTI 16v läheb keema. Hakkas peale nõnna et auto ei tahtnud hästi tööle minna, natuke aega temp näidik peksis segast üles-alla jne, ning siis lakkas töötamast. Vahetatud mõlemad temp andurid ning termostaat. Nüüd mootor läheb tööle ilusti. Süüde sisse pannes hakkab temp näidiku tuli küll vilkuma aga seier ei tee mitte midagi, vahet pole kas mootor soe või külm. Lisaks ka vent ei hakka tööle, salongi sooja tuleb ning eest radikas läheb ka kuumaks. Radika küljes oleva anduri pistik sillata siis hakkab vent tööle, et kas tosool ei saavuta radikas õiget tempi või on andur praak?
On kellegi ideid mida veel kontrollida? Võimalus et näidikuplokk villast paneb? Eest vent peaks ikka töötama ju kui näidik ei tööta?
Ootaks veel ettepanekuid mida kontrollida, ette tänades.
temp näidik ei näita ja vent ei hakka tööle.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
MartinR
- Huviline
- Telefon: +37256998301
- Auto: Golf II GTI
- Tänatud: 1 kord
Re: temp näidik ei näita ja vent ei hakka tööle.
Vaheta kaitsmeplokkis katkine kaitse ka välja.
Endal oli sama mure, temp andur pani villast mu 1.8 16v'l ning hakkas keema minema koguaeg ja vent ei läinud tööle.
Vahetasin vigase anduri ära ning probleem ei kadunud, tuli välja et andur oli kaitsme ka läbi lükanud.
Endal oli sama mure, temp andur pani villast mu 1.8 16v'l ning hakkas keema minema koguaeg ja vent ei läinud tööle.
Vahetasin vigase anduri ära ning probleem ei kadunud, tuli välja et andur oli kaitsme ka läbi lükanud.
- TanelP
- Huviline
- Auto: VW Caddy mk1 w/o engine, VW Käfer 1.2
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 8 korda
Re: temp näidik ei näita ja vent ei hakka tööle.
tänud!MartinR kirjutas:Vaheta kaitsmeplokkis katkine kaitse ka välja.
Asi korras, viga oli selles et mootorijuhtimise temp anduril oli vale juhe küljes
you know you are doing something right when the haters come out.