Tegemist 1995 aasta vr6 ja immoga mingi jama. Käivitab sekundiks ja sureb välja. Peal tehaseimmo ja sellest ka küsimus. Kas Tallinnas oleks teadjamaid mehi, kes selle immorõnga oskavad ära vahetada või vaadata mis immol viga on?
Diagnost näitas pööreteandurit aga see on vahetataud nii et asi selles ei saa olla, immot diagnost ei näidanud üldse
VR6 immo
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 44 korda
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Re: VR6 immo
Olen reedel kell 6-7 Tallinnas enne öökruiisi.
Kui on huvi siis saan aidata.
Kui on huvi siis saan aidata.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
dellu
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
VR6 näitabki seisva mootoriga seda anduri viga. Kunagi isegi selle otsa koperdanud ja ostueelsel kontrollil omaniku nina alla visanud
. Pärast googeldades sain ise ka targemaks. Immo moodul siis üldse ei vastanud (25 alt)? Mis auto üldse? Aasta järgi küll veel kellades ei tohiks alla, aga void ju proovida ka 17-instrument cluster alt vaadata.
Ma võin ka neid immo asju vaadata, aga väga ise ei viitsiks paar nädalat mööda linna kruisata, tahaks SR Avalaksuks ühe projekti liikuma saada. Ehk siis kehvemal juhul peaksid 2x autot vedama, kui just kesklinn, Kristiine, lasna kandis auto ei ole ja ajalisi piiranguid ei ole (Ehk siis kui teele jääb vaataksin 21-22 paiku õhtul).
Ma võin ka neid immo asju vaadata, aga väga ise ei viitsiks paar nädalat mööda linna kruisata, tahaks SR Avalaksuks ühe projekti liikuma saada. Ehk siis kehvemal juhul peaksid 2x autot vedama, kui just kesklinn, Kristiine, lasna kandis auto ei ole ja ajalisi piiranguid ei ole (Ehk siis kui teele jääb vaataksin 21-22 paiku õhtul).
Viimati muutis dellu, 02 Apr 2014, 14:03, muudetud 1 kord kokku.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
Käisin uuesti diagnostis ja paremas. Nüüd näitas ilusti immo viga, et immo blokeerib mootori tööle panemist. Autoks vw golf vr6. Auto asub Sakus ja väga oleks vaja asi korda saada ennem järgmist nädalavahetust. Oskab keegi suunata või soovitada!
-
dellu
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Paremas kohas küll, aga kood? Koodi järgi niimõndagi võimalik järeldada. Samuti seda saaks vaadata, kas kiipi näeb jne.
Ma muidu laupäeval käin korra Läänemaal ja tagasitulles võiks vast Sakusse kiire kõrvalepõike teha, kui enne asja ei saa.
Ma muidu laupäeval käin korra Läänemaal ja tagasitulles võiks vast Sakusse kiire kõrvalepõike teha, kui enne asja ei saa.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.