Tere
Ostsin siis endale teise masina kõrvale. 96 aasta Passat B4-ja. See on ammu mulle tuttav masin ning seega ostsin ta südamerahus nende vigadega mis tal on.
Üks neist on käivitus. Tahab pikka käivitamist, just plussilmadega. Kui juba käima saan siis läheb ilusti. Süüte sisse keerates põleb isegi selliste ilmadega eelsüüteküünla tuli umbes 5 sekundit ja kui pika käiamise peale käima läheb siis on sinine tagant väljas. Eeldan et see on põlemata kütus mis selle käimise peale koguneb. Kiirendus on hea ja mootor käib ilusti rahulikult ja vaikselt. Külmadega käivitus ilusti. Küünlad said ka talvel vahetatud ning samuti kütusefilter. Kas sellist asja saab põhjustada see mingi temperatuuri andur ning kus ta asub?
Teine küsimus. Autol on konditsioneer kuid see ei tööta(ju mingid andurid vms). Mind see eriti ei huvita ka sest ta on töölkäimiseks ainult mul. Kas on võimalik kondipump maha monteerida ja süsteem ilma selleta toimima panna. See on uus pump ning leiaks sellele muid kasulikke otstarbeid kas müümise või jätta varuosaks mu teise pilli B5 81 kw jaoks. Muidugi kui ta üldse sobiki.
Rohkem nagu ei tea küsida hetkel. Loodan saada siit foorumist vastuseid. Tänan
66 kw passat käivitus
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu