vw passat 1.9 tdi 96 kw halb külmkäivitus.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Kohe algul kui starterit anda lubab nagu käima minna, aga siis tuleb pikalt käiata ja oodata enne kui lõpuks käivitub, nii ainult külma mootoriga kui auto on üle öö seisnud. Muidu käivitub suht kohe. Väike video ka siia siis https://www.youtube.com/watch?v=08I89I7 ... e=youtu.be
Kuhu ma peaksin oma prooblemiga pöörduma või mida ise saaks ära teha?
Kuhu ma peaksin oma prooblemiga pöörduma või mida ise saaks ära teha?
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 43 korda
- Tänatud: 198 korda
- Kontakt:
Kui ma seda kirjeldust lugesin arvasin juba, et pihustitihendid ja video kinnitas mu kahtlusi
http://foorum.vwklubi.eu/viewtopic.php? ... &start=100
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
Re: vw passat 1.9 tdi 96 kw halb külmkäivitus.
Huvi pärast küsin,mis LS sel masinal juba....reaalne LS mõtlen.
Diesel Power KEEPS ME GOING
Auto soomest toodud ja ls 297000 ja olemas ka hooldusraamat.copilot kirjutas:Huvi pärast küsin,mis LS sel masinal juba....reaalne LS mõtlen.
Ma ei saagi nyyd täpselt aru, kas on vaja vahetada ainult pihustitihendid või muu pudipadi ka mis teeb kokku 200 euri?golfi_vend kirjutas:Kui ma seda kirjeldust lugesin arvasin juba, et pihustitihendid ja video kinnitas mu kahtlusi
-
- Huviline
- Telefon: 5114080
- Auto: Volkswagen Bora 1.9 Tdi 110kW 4Motion 2002a, Volkswagen Passat 1.9 Tdi 85 kW 4Motion 2000a
Küsimus on selles kas sa teed seda tööd ise või lased teha. Kui ise teed siis ei lähe nii palju-saad laias laastus 100€ hakkama. Uued pihustitihendid kindlasti originaal!!!, soovitatav on pihustite kinnihoidjatele uued poldid panna ja kui klapikambrikaane tihend on korras siis polegi suur miskit vaja.kreits kirjutas:Ma ei saagi nyyd täpselt aru, kas on vaja vahetada ainult pihustitihendid või muu pudipadi ka mis teeb kokku 200 euri?golfi_vend kirjutas:Kui ma seda kirjeldust lugesin arvasin juba, et pihustitihendid ja video kinnitas mu kahtlusi
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 43 korda
- Tänatud: 198 korda
- Kontakt:
Pihustite poldid ka.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
Vahetati siis ära pihustitihendid ja kõik sellega seonduv. Abi kahjuks ei olnud. mis kala veel olla võib?
Viimati muutis kreits, 24 Apr 2014, 21:47, muudetud 1 kord kokku.
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Kuskilt peab kütusesüsteemi õhk pääsema, ehk siis kui auto on pikemalt seisnud vajub kütus tagasi ja pead kütte kõigepealt ülesse käiama. Tuleks üle vaadata kütusevoolikute ühendused ja muud kütusesüsteemi kuuluvad osad, et kuskilt õhk ligi ei pääseks.
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
Ei, kuna see diisel ei vaja eelsüüte küünlaid + kraadide ja väikeste - kraadide juures.Zhaft kirjutas:Kas eelsüüteküünaldes ei või viga olla?
-
- Huviline
- Auto: Volkswagen Bora 1.9 Tdi 110kW 4Motion 2002a, Volkswagen Passat 1.9 Tdi 85 kW 4Motion 2000a
Ükas variant on muidugi, et tandempump on läbi või siis selle vahe tihendid kust õhk ligi pääseb selljuhul peak kütuseleke olema sest surve on pumbas üsna suur. Tandempumba surve mõõtmiseks soovitan pöörduda esinduse poole neil vastav instrumentaarium olemas kui ainult lasta survet mõõta siis eriti kalliks ei tohiks see lugu maksma ma minna see on ala 1h töö. Aga vähemalt saad ühe asja välistada.
Teiseks kütuse tagasivoolu klapp ei pea, kütus langeb alla ja ongi kõik.
Kolmandaks paagisisene etteande pump on õhtal või nii rämpsu täis, et ei tule piisavalt kütust läbi.
Neljandaks konrtolli üle kütuse vooliku liitmikud mida siin ka eelpool mainiti.
Viiendaks kuna tegemist on automaadiga, vähemalt videopõhjal, siis võib viga olla külmkäivitus softis millest on ka siin juttu olnud aga sellest teab rohkem golfi_vend ja copilot.
Nimekiri on pikk aga kukilt uleb pihta hakata edu
Kolmandaks paagisisene etteande pump on õhtal või nii rämpsu täis, et ei tule piisavalt kütust läbi.
Viiendaks kuna tegemist on automaadiga, vähemalt videopõhjal, siis võib viga olla külmkäivitus softis millest on ka siin juttu olnud aga sellest teab rohkem golfi_vend ja copilot.
- Siim
- Huviline
- Auto: A6 C7 BiTDI, Octavia ‘15 tdi
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 4 korda
J.Aru kirjutas:Kuskilt peab kütusesüsteemi õhk pääsema, ehk siis kui auto on pikemalt seisnud vajub kütus tagasi ja pead kütte kõigepealt ülesse käiama. Tuleks üle vaadata kütusevoolikute ühendused ja muud kütusesüsteemi kuuluvad osad, et kuskilt õhk ligi ei pääseks.
Nendel ju paagisisesed pumbad, see lööb kohe laksti pm hetkega kütuse ülesse, ei usu et ülesse peab käiama. Seal peab mingi muu jama olema ma arvan.
Kui ise enam ei jaksa ja "jobudele" ei raatsi maksta, siis järvamaal siuke mees, nagu ALAR Siemann teeb kõike diislitega seonduvat, peaks üle eesti suht popp mees olema üldse. Tel.nr saad googeldades.
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
Külmkäivitussoftist pole kuulnud....nõrga starteri puhul tuleks softi eripära välja just kuumalt, ja sedagi kui sul on manuaal. Ma ei ole kursis uutemate DSG softidega, kuid vanemad automaatkastidega VAG masinad seda kummkäivitussofti nn viga ei oma ja softis on kütte pihustamine käivitamisel lubatud juba esimesest pöördest sisuliselt ka töösooja motoga ja veidi väsinud starteri puhul mingit käiamise effekti kuumalt ei teki.tartuvaim kirjutas:Viiendaks kuna tegemist on automaadiga, vähemalt videopõhjal, siis võib viga olla külmkäivitus softis
Antud teemast....mingi kütuse kätte saamise kala tundub olema.
Viimati muutis copilot, 25 Apr 2014, 15:22, muudetud 1 kord kokku.
Diesel Power KEEPS ME GOING
- J.Aru
- Moderaator
Aga samas kui on pihustitihendid läbi ja küte alla vajub ei lähe ju samuti ilma käiamiseta tööle kuidgi pump paagis?Siim kirjutas:J.Aru kirjutas:Kuskilt peab kütusesüsteemi õhk pääsema, ehk siis kui auto on pikemalt seisnud vajub kütus tagasi ja pead kütte kõigepealt ülesse käiama. Tuleks üle vaadata kütusevoolikute ühendused ja muud kütusesüsteemi kuuluvad osad, et kuskilt õhk ligi ei pääseks.
Nendel ju paagisisesed pumbad, see lööb kohe laksti pm hetkega kütuse ülesse, ei usu et ülesse peab käiama. Seal peab mingi muu jama olema ma arvan.
- J.Aru
- Moderaator
Seda küll, see oli mõeldud selle lause peale, et peaks lööma kohe kütte ülesse ja ilma käiamiseta käima minema ka siis kui küte tagasi vajunud. Sellepeale tõingi näite, et nii see siiski ju vist pole?Siim kirjutas:Siin ju vahetati just tihendid ära..?

Viimati muutis J.Aru, 25 Apr 2014, 15:56, muudetud 1 kord kokku.
pole nyyd j6udnudki asjaga tegeleda, soomes t66l, aga avastasin nyyd sellise asja et lasin paagi eestis silmini t2is ja nyyd j2lle k2ivitub korralikult isegi peale pikka seismist, veerand paaki on siis ikka halb k2ivitus. Vb see aitab probleemi lahendusele natuke l2hemaletartuvaim kirjutas:Ükas variant on muidugi, et tandempump on läbi või siis selle vahe tihendid kust õhk ligi pääseb selljuhul peak kütuseleke olema sest surve on pumbas üsna suur. Tandempumba surve mõõtmiseks soovitan pöörduda esinduse poole neil vastav instrumentaarium olemas kui ainult lasta survet mõõta siis eriti kalliks ei tohiks see lugu maksma ma minna see on ala 1h töö. Aga vähemalt saad ühe asja välistada.
Nii küsimus oleks mul selline. Külmalt käivitades läheb peaaegu poolest päärdest käima. Ei ole pikka käijamist aga käima minnes lonkab ja sinine suits taga. Samas oma per*e on kuningas ja tunneb, et isegi soojalt väike lonkamine mootoril. Isegi siis kui mootor sõidusoe ja jätta seisma nii paar kolm tundi viludasse +10c juures hakkab käivitamisel õrnalt lonkama ja sinist ajama. Sai siis surved mõõdetud
1-19bar, 2-18bar, 3-27bar, 4-23bar. Ja klapid pidid pidid rõhku pidama. Homme vaatan nuka üle kulli pilguga, et mis seal toimub. Aga targemad mehed räägivad, et kepsud kõverad?!? Äkki keegi annaks sellise suht reaalse hinnangu sellele.
Ette tänades Hentz!

Ette tänades Hentz!
-
- Huviline
Siis on variant, et paagisisene toru puru. Pump lööb kütust ülesse hirmsa õhuga pooleks. Aga kui nüüd paak täis on siis vigane vooliku koht on kütuse sees ja õhk juurde ei pääse ning pump lööb täis laksuga puhta kütuse ilusti ülesse.kreits kirjutas:pole nyyd j6udnudki asjaga tegeleda, soomes t66l, aga avastasin nyyd sellise asja et lasin paagi eestis silmini t2is ja nyyd j2lle k2ivitub korralikult isegi peale pikka seismist, veerand paaki on siis ikka halb k2ivitus. Vb see aitab probleemi lahendusele natuke l2hemaletartuvaim kirjutas:Ükas variant on muidugi, et tandempump on läbi või siis selle vahe tihendid kust õhk ligi pääseb selljuhul peak kütuseleke olema sest surve on pumbas üsna suur. Tandempumba surve mõõtmiseks soovitan pöörduda esinduse poole neil vastav instrumentaarium olemas kui ainult lasta survet mõõta siis eriti kalliks ei tohiks see lugu maksma ma minna see on ala 1h töö. Aga vähemalt saad ühe asja välistada.
Puhta kullana ei tasu seda võtta aga paagi sisesed torud on üks koht kus viga võib olla. Mina enda autol kontrollisin paagisisesed torud üle, nii palju kui sain, ja üks toru tundus samuti kahtlane ja profilaktikamõttes vahetasin välja, et vältida edaspidiseid jamasid.