Püsikiirusehoidja paigaldus kui puudub tehase pistik.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
Sander.
- Huviline
- Auto: Passat B8
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 5 korda
Püsikiirusehoidja paigaldus kui puudub tehase pistik.
Nimelt siis tekkis väike probleem. Sai soetatud püsika kang aga kahjuks ei saanud kangile pistikut. Niisiis sain sinna vanast arvutikastist sobivad pistikud. Nüüd on probleem selles, et ma ei tea milline pin mida teeb. Netis on kõik õpetused juhtmete värvi järgi ja mul pole nendega midagi peale hakkata. Proovisin ka korduvalt googlest pilti otsida, aga ei leidnud ühtegi pilti millest ma aru oleks saanud. Oska ehk keegi aidata? Kangi panin külge ära ja juhtmed vedasin roolialla. Üks pilt ka juhtmetest, ehk on abiks tuvastamisel mis mida teeb.

-
Petzo
- Huviline
- Telefon: 55596240
- Auto: Golf II
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 28 korda
Re: Püsikiirusehoidja paigaldus kui puudub tehase pistik.
Kust kuhu sul juhtmed veetud on ja kuskohas nad kokku peaksid saama?
Nagu ma aru saan on sul olemas ajust tulev originaal pistik ja kangist tulevad suvalised juhtmed?
Nagu ma aru saan on sul olemas ajust tulev originaal pistik ja kangist tulevad suvalised juhtmed?
Rait.
-
Sander.
- Huviline
Juhtmed on lihtsalt roolialla ära veetud. Ajust peaks kõikidel tdi mootoritele tulema püsika vastus kuhugi välja. Võib ka nii öelda jah, et kangist tulevad suvalised juhtmed hetkel. Ongi vaja teada, et milline pistik püsika kangi küljes mida teeb. Ehk siis milline on näiteks set nuppu pistik, milline on on/off pistik jne.
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 44 korda
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Ajust tuleb neil juhtmed vahekarpi mis asub tulemüüril. Sinna pead ikkagi panema klemmid mitte mingi pistiku.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
Laur
- Huviline
- Auto: Mercedes E350CDI 4Matic
- Tänanud: 1 kord
Mõõda multimeetriga, või kui muidu ei saa võta kang lahti ja vaata.
M.O.T.T
Kuna oled Tartust võta ühendust kasutajaga Sillu(mingi nr) paneb sul kiirelt juhtmed paika, vaevalt see palju maksab
-
Sander.
- Huviline
Sain endal asja toimima lõpuks. Ei ole midagi nii raske, aga kui inglise keel just kõige parem pole siis on nendest õpetustest mis netis liigub väga raske aru saada. Postitan DIY teemasse ka õhtupoole pildi, kus on kangiküljes olevate pinnide numbrid peal. Lihtsalt igaks juhuks kui keegi veel üritab sama asja ilma tehase pistikuta teha. Forsis pidi olema ka kangile kohe tehase pistik olemas, aga vist ilma juhtmeteta. Tänud kõigile kes aitasid.