Passat B4 Abs ja Airbag-i tuli

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
volkswagenonkaauto
Huviline
Telefon: 56845563
Auto: Vw Golf Variant Gl 2.0 Aut.
Passat B4 Abs ja Airbag-i tuli

Lugemata postitus Postitas volkswagenonkaauto »

Tervist,

Käisin ülevaatusel ja siis avastati see, et keskkonsoolis ei põle abs-i ja turvapadja tuli ning ütlesid kohe, et tuleb kordusülevaatus. Eks ma lasin ära teha, et saada ülevaadet mis on auto puudusteks. Leiti veel paar asja aga nendest ma saan jagu.

Lammutasin lahti osa keskkonseelist ja avastasin , et pistik oli tagant ära võetud ning kui pistiku taha lükkasin ja süüte sisse lülitasin hakkasid need tuled põlema. Tuled põlevad koguaeg kui süüde on sees. Esmalt vaatasin üle kas abs-i andurite juhtmed ning need olid ilusasti puhtad ja puhastasin ära ka andurid ise igasugusest mustusest. Siis läksin edasi turvapatjade kallale. Vool välja kogu autost ja siis kontrollisin üle turvapatjade pistikud ning need olid ilusasti ühendatud ja korras. Ma proovisin otsida üles ka kokkupõrke andurit aga seda ma kuskilt ei leidnud. Kunagi on sellel autol olnud ka üks avarii, võibolla sellest asjast on tal mingisugune kala sees.

Käisin tegin ka proovi sõidul ja kruusa peal järsult pidurdades ta rattaid lohisema ei tõmmanud, kui ainult lõpus natukene.

Soov oleks kuidagi lahti saada turvapadja tulest ja abs-i tulest ( Usun , et aitab vb veakustutamine)

Tervitades, Kalle
Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Re: Passat B4 Abs ja Airbag-i tuli

Lugemata postitus Postitas R36 »

Antud mudelil on üks tüüpvigadest see plokk, kus ABS tuli on. Nimelt siis põleb koguaeg ABS ja/või piduri tuli ja ära ei kustu.
Airbagi tuli põleb koguaeg kui viga sees.

Mis sul see asukoht on?
Viimati muutis R36, 15 Juun 2014, 16:06, muudetud 1 kord kokku.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
Kasutaja avatar
Corra
Huviline
Auto: VW Passat B5 1,9TDI 4motion, Golf 2 16v
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas Corra »

Mis sellel ''plokil'' siis tüüpviga on, et see põleb ?
Üldjuhul ikka mingi ratta andur läbi.
volkswagenonkaauto
Huviline
Telefon: 56845563
Auto: Vw Golf Variant Gl 2.0 Aut.

Lugemata postitus Postitas volkswagenonkaauto »

Ma ise liigun põhiliselt Tallinn - Keila :) Ma arvan ise sama, et mingi andur läbi selle abs-i süsteemis aga seda ennem teada ei saa vist kui pistik taha ja veakoodid üle vaadata ja kustutada kui võimalik.
Viimati muutis volkswagenonkaauto, 15 Juun 2014, 16:46, muudetud 1 kord kokku.
dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas dellu »

Just, hulga lihtsam oleks alustada juhtmega veakoodidest kui tühja leiutada. Tallinnas saan aidata.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
Vasta

Mine “Elektroonika”