Üks silinder ei tööta.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Üks silinder ei tööta.
Selline küsimus siis, et kuidas teada saada, kui üks silinder ei tööta? Tegu siis Golf3, 97a, 1.6 55 kw.. auto oli remondis sumbuti ja piduridega seoses,ja siis avastati järsku ja öeldi veel et üks silinder ei tööta. mind huvitab kuidas saab seda avastada.? ise ei tea autodest eriti midagi 
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Re: Üks silinder ei tööta.
Kui üks silinder ei tööta siis auto ei käi ühtlaselt, vibratsioon on üsna suur, summuti juurest kuulates lötutab (mootori juurest ei pruugi kuulda) ja jõud ka kadunud. Lisaks pöördeid andes ka imelik hääl.
selge.. siis mulle lihtsalt tehti tünga, või ma ei tea.. kui auto remondist tuli, siis läxin sõbra juurde, ja too ütles et siin mootori juures pole midagi tehtud, ei ole lahti võetut ega midagi.. kõik mootori juures oli nii nagu ennegi..
Mul täpselt sama mootorikoodiga masin ning oli olukord kus maantee peal viskas ühe püti tagant ära. Jube oli sõita. Hetkeks oli olemas ning siis linnas uuesti. Jõudu polnud, nagu ka härra Aru mainis, siis vibratsioon väga suur.
Jube vene aja trakats oli sel hetkel
Ühesõnaga, need kutid küll mehaanikud pole.
!Teadmiseks, probleem oli ühes pihustis, mis lõpetas koostöö!
Jube vene aja trakats oli sel hetkel
!Teadmiseks, probleem oli ühes pihustis, mis lõpetas koostöö!
minu autoga on kõik tip top.. aga vot ma ei saagi aru kus ta seda võttis, enne remonti minekut oli ka kõik korras, ei mingit vibrat ega mitte midagi, aind sumpa tegi head häält
aga nh ex ma viin kellegi targema juurde, ja vaatan kas on siis ära vahetatud või ei..
- Ristotu
- EVWK juhatus
- Telefon: 58151062
- Auto: VW Jetta G2, Audi Coupe typ85, Peugeot 406, VW G4, audi 100 avant, Lupo, Škoda Superb 2 FL
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 61 korda
Poisid arvasid äkki, et saavad sult veel raha natuke koorida ja mootori remondi ka sulle kraesse lükata 
Lugupidamisega
Risto
Risto
Haha
sain teada et ennem olid mul tuurid(või pöörded, mis iganes kutsutakse) natuke madalad, aga nüüd on normid.. midagi ikka tehti siis