Kokkupõrke andur
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: VW Passat 1.6 74kW (1997)
Tere.
Vaatasin siin olevad teemad läbi ja ei leidnud seda, mida vaja.
Mu 97 aasta VW Passatil põleb turvapadja tuli.
Diagnostika näitas kahte koodi:
532 - Voltage supply (kohapeal ei öeldud ja ise tõlkida ei oska, midagi toitega?!)
1221 - Collision sensor, side airbag, driver side (mina saan sellest aru nii, et juhipoolne külgmise turvapadja kokkupõrke andur)
Ja kus see andur asuda võiks?
Mõtlesin ka juhtmed üle vaadata, et äkki on niiskust saanud istme all, aga kaua peab enne akujuhe maas olema, et need lahti võiks ühendada?
Ja homme pean ülevaatusele minema.. On lootust üldse läbi saada? Kui selgitan, et tean, mis viga on, aga kohe hetkel pole rahakott nii paks, et asja edasi uurida..
Vaatasin siin olevad teemad läbi ja ei leidnud seda, mida vaja.
Mu 97 aasta VW Passatil põleb turvapadja tuli.
Diagnostika näitas kahte koodi:
532 - Voltage supply (kohapeal ei öeldud ja ise tõlkida ei oska, midagi toitega?!)
1221 - Collision sensor, side airbag, driver side (mina saan sellest aru nii, et juhipoolne külgmise turvapadja kokkupõrke andur)
Ja kus see andur asuda võiks?
Mõtlesin ka juhtmed üle vaadata, et äkki on niiskust saanud istme all, aga kaua peab enne akujuhe maas olema, et need lahti võiks ühendada?
Ja homme pean ülevaatusele minema.. On lootust üldse läbi saada? Kui selgitan, et tean, mis viga on, aga kohe hetkel pole rahakott nii paks, et asja edasi uurida..
Viimati muutis Sirtsu21, 29 Sept 2014, 09:46, muudetud 2 korda kokku.
-
- Huviline
- Auto: Audi A4 TDI
- Tänatud: 1 kord
Re: Kokkupõrke andur
Kas mitte juhi istme all põhja küljes ei asunud see andur?
Edit: Pilti ka:

Edit: Pilti ka:

Viimati muutis Deemu, 29 Sept 2014, 10:07, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
Tänud ! Siis tuleb sinna istme alla vaatama minna. Peaks siis olema lausa põhjapolstri all eks? Ja aku juhe ikka maha enne (kui palju varem?)? Oksüdatsiooni korral võib vaid puhastamisest abi olla?
Aga mis arvate kuidas mul ülevaatusel läheks? On üldse võimalus läbi saada?
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Ei usu, et ülevaatuselt läbi saad, kui just silma kinni ei pigistata. See andur asub jah põhjamati all ja tavaliselt kui on seal niiskust olnud siis pole selle anduri sisust enam midagi järgi aga vaadata võib, ehk tõesti pääseb puhastamisega.
-
- Huviline
Loodame, et annab veel midagi päästa. Muidu vist üsna kallis jubin.
Täna enam ei jõua seda vaatama hakata ja tuleb ikka homme hinge kinni hoides ülevaatusele sõita. Kõik muu on korras, aga see viga ei taha minust kuidagi maha jääda..
Aga kuidas selle akujuhtme maha võtmisega on? Ikka mingi aeg enne või vahetult enne? Ega need padjad kohe välja hüppa sealt?
Täna enam ei jõua seda vaatama hakata ja tuleb ikka homme hinge kinni hoides ülevaatusele sõita. Kõik muu on korras, aga see viga ei taha minust kuidagi maha jääda..
Aga kuidas selle akujuhtme maha võtmisega on? Ikka mingi aeg enne või vahetult enne? Ega need padjad kohe välja hüppa sealt?
-
- Huviline
- Auto: Audi A4 TDI
- Tänatud: 1 kord
Võta enne lammutamist mingi 15-20minutit maha akuklemm, selle ajaga peaksid kondekad kindlasti tühjaks jooksunud olema.Sirtsu21 kirjutas:Loodame, et annab veel midagi päästa. Muidu vist üsna kallis jubin.
Ega need padjad sealt nüüd nii kergelt ka ei tohiks välja hüpata, aga nooo mine sa tea.
-
- Huviline
- Auto: Mercedes E350CDI 4Matic
- Tänanud: 1 kord
Kindlasti saadetakse tagasi. ...no või vähemalt peaks saatama, kõik oleneb.......Sirtsu21 kirjutas:
M.O.T.T
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 585 korda
Kui süüde väljas, ei pea mingit aku klemmi maha kakkuma.
Kui andur juba ujuma läinud, siis pole sellega enam miskit teha.
Kui andur juba ujuma läinud, siis pole sellega enam miskit teha.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Huviline
Ja oskab keegi ka umbes öelda palju see maksta võiks? Guugeldasin küll hoolega ja igas variandis otsingusõnadega, aga miskipärast ei leia.. :/
- volkar
- Huviline
- Telefon: viis kaks 007 kolm üheksa
- Auto: Passat B6
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 34 korda
detaili nr peaks olema 1J0909606N, ja hind sõltub kust osta, esinduses mingi 140 eurot vistSirtsu21 kirjutas:Ja oskab keegi ka umbes öelda palju see maksta võiks? Guugeldasin küll hoolega ja igas variandis otsingusõnadega, aga miskipärast ei leia.. :/
Hell Was Full So I Come Back _ .. .. _
VW Passat B6 1.9TDI - 2007 - volkar ツ ツ
VW Passat B6 1.9TDI - 2007 - volkar ツ ツ