Sai autol vahetatud esitiivad ning peale seda auto enam ei käivitu. Samas ei tule ka seda "pininat" mis tuli varem kui tuled ei põlenud ja süüde on sees.
Kõik ühendused ja kontaktid sai ilusti uuesti ühendatud. Korra viskas ka kõlaritest nö sahinat.
Esimesel proovil kas suunatuled uutel tiiibadel töötavada vilkusid nad harjumatult kiiresti.
Golf 3 ei käivitu
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
GTI
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 95 korda
- Tänatud: 191 korda
Re: Golf 3 ei käivitu
Vaata massiühendused üle.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Kas sa esitiiva külge läheb kuskilt mass? Antenni juhe on ainukene mille leidsin esitiiva seest ja see on ilusti nii nahu ta olema peaks. enne tiibade vahetust läks auto ilusti tööle..
Tunnen ennast idioodina.. Aku oli tühi..
Igastahes nüüd on paar küsimust veel kuna juba teema sai tehtud.
Kapoti all juhi pool on üks juhe mis on lahtine. See sobib väga täpselt tule küljes olevasse pessa. Ühendasin ta ära ja käivitasin auto ja selle peale hakkas vasaku esimese tule juurest hirmsat kriginat tulema. Igaksjuhuks ühendasin ta jälle lahti. Kõik tuled töötavad ilusti. Udutuled mu masinal puuduvad.

Teisaks on mul selline küsimus. Kaitsmeploki juures on mul mingi sugune "junn" mis on minu jaoks tundmatu. Millega võiks tegu olla? Ja kolmandal pildil ma eeldan, et on autole pandud miskisugune sisemine antenn?

Igastahes nüüd on paar küsimust veel kuna juba teema sai tehtud.
Kapoti all juhi pool on üks juhe mis on lahtine. See sobib väga täpselt tule küljes olevasse pessa. Ühendasin ta ära ja käivitasin auto ja selle peale hakkas vasaku esimese tule juurest hirmsat kriginat tulema. Igaksjuhuks ühendasin ta jälle lahti. Kõik tuled töötavad ilusti. Udutuled mu masinal puuduvad.
Teisaks on mul selline küsimus. Kaitsmeploki juures on mul mingi sugune "junn" mis on minu jaoks tundmatu. Millega võiks tegu olla? Ja kolmandal pildil ma eeldan, et on autole pandud miskisugune sisemine antenn?
Viimati muutis Peakokk, 14 Nov 2014, 10:19, muudetud 1 kord kokku.
-
GTI
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 95 korda
- Tänatud: 191 korda
1. See pistik on tulede kõrguse mootori oma. Kas ja kui töötav su autol see süsteem on peaksid ise paremini teadma.
2. Tõenäoliselt aftermarket tulede summer e. kui süüte välja keerad ja tuled on sisse lülitatud hakkab vinguma. Mõni on selle ühendanud nii, et kui süüde sees ja tuled ei põle siis vingub. Ühtpidi aku tühjenemise kaitseks, teistpidi annab hoiatuse kui tuledeta sõitu alustad.
2. Tõenäoliselt aftermarket tulede summer e. kui süüte välja keerad ja tuled on sisse lülitatud hakkab vinguma. Mõni on selle ühendanud nii, et kui süüde sees ja tuled ei põle siis vingub. Ühtpidi aku tühjenemise kaitseks, teistpidi annab hoiatuse kui tuledeta sõitu alustad.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/