Passat 2005 Service now!

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
xp7
Huviline
Passat 2005 Service now!

Lugemata postitus Postitas xp7 »

Esmakordne passati omanik. Passat 3c 2005 Service now! Kas on seotud õli vahetusega?
Viimati muutis xp7, 16 Nov 2014, 15:30, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 58 korda
Tänatud: 599 korda

Re: Passat 2005 Service now!

Lugemata postitus Postitas jussike »

Ja siis, kui 900km tagasi hakkasid hoiatused igal käivitatamisel displeile ilmuma, kas siis ei tekkinud nagu mingeid seoseid, et auto püüab sulle midagi märku anda :?:
Sorry, kui nii lihtsast asjast aru ei saa, siis küsiks, mis paganama moodi load on suudetud teha.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
anonymous2
Huviline
Auto: Vw Passat Alltrack 4Motion 2014
Tänanud: 88 korda
Tänatud: 47 korda

Lugemata postitus Postitas anonymous2 »

jussike kirjutas:Ja siis, kui 900km tagasi hakkasid hoiatused igal käivitatamisel displeile ilmuma, kas siis ei tekkinud nagu mingeid seoseid, et auto püüab sulle midagi märku anda :?:
Sorry, kui nii lihtsast asjast aru ei saa, siis küsiks, mis paganama moodi load on suudetud teha.
Aga äkki tal ei olegi lube ? :) See on ka ju võimalus :D
"When I die, bury me face down so the world can kiss my ass."
xp7
Huviline

jussike kirjutas:Ja siis, kui 900km tagasi hakkasid hoiatused igal käivitatamisel displeile ilmuma, kas siis ei tekkinud nagu mingeid seoseid, et auto püüab sulle midagi märku anda :?:
Tänan tähelepanu eest! Pole 900 kilti täis sõitnud. Alles teist nädalat auto käes.
xp7
Huviline

anonymous2 kirjutas:
Aga äkki tal ei olegi lube ? :) See on ka ju võimalus :D
Load kingiti eelmisel aastal :D
GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 94 korda
Tänatud: 189 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

Ma ei tea kuidas tänapäeval on aga ennevanasti polnud lubade saamine kuidagi seotud oskusega suhelda auto näidikublokiga (saati siis veel tundmatus välismaa keeles?) - arvan et ka praegu on see nii, kes hiljuti Maanteeameti eksamiga on kokku puutunud võiks kommenteerida. Minu liiklusõpetaja alustas oma esimest loengutundi sõnadega et sellel kursusel õpetan ma teid käsitsema üht kõige julmemat ja jõhkramat tapariista, mis inimkond on kunagi valmis ehitanud. Mulle on arusaamatu kuidas inimesed oskavad ja julgevad autoga sõita kui pole tutvutud kasutajajuhendiga - kas autokoolist saadud teave misasi on rool ja pedaalid on tõesti piisav?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
anonymous2
Huviline
Auto: Vw Passat Alltrack 4Motion 2014
Tänanud: 88 korda
Tänatud: 47 korda

Lugemata postitus Postitas anonymous2 »

GTI kirjutas:Ma ei tea kuidas tänapäeval on aga ennevanasti polnud lubade saamine kuidagi seotud oskusega suhelda auto näidikublokiga (saati siis veel tundmatus välismaa keeles?) - arvan et ka praegu on see nii, kes hiljuti Maanteeameti eksamiga on kokku puutunud võiks kommenteerida. Minu liiklusõpetaja alustas oma esimest loengutundi sõnadega et sellel kursusel õpetan ma teid käsitsema üht kõige julmemat ja jõhkramat tapariista, mis inimkond on kunagi valmis ehitanud. Mulle on arusaamatu kuidas inimesed oskavad ja julgevad autoga sõita kui pole tutvutud kasutajajuhendiga - kas autokoolist saadud teave misasi on rool ja pedaalid on tõesti piisav?
Ütleme nii, et tingmärkide tähendusi ja asju pead teadma. Esinevad märgid ka ark eksamis, võid uurida mnt kodukalt, tehes teooriaeksamit(tasuta proov)
2012 aastal autokoolis oli lausa eraldi loeng nendel teemadel, aga samas ei imesta mitte millegi üle peale eilset lõppastme koolitust männikul. Naisterahval load kàes olnud pea 2 a ja kui libedal lappama läks vajutas ta piduri asemel gaasi põhja ja ei vabastanud šeda ka peale seda, kui instruktor 4korda lällerisse karjus, et PIDUR! Ja need pedaalikešed läksid tädil veel 3 korda peale seda sassi. Kujutage siis pilti, kes meil lubade omanikud. Tekib küsimus, kuidas nad need said?
"When I die, bury me face down so the world can kiss my ass."
Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 58 korda
Tänatud: 599 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

Ostmise hetkel nagu ei tundnud huvi, mida see auto nõuab?
Võib olla on see kiri juba kuid seal vilkunud ja hooldusaeg tuimalt lõhki sõidetud.
Selliseid müüjaid nähtud küll, kellel on polhlad hoolduse tegemisest. Üks Mazda müüja ütles mulle otse välja, et mis mõttega ma seda hooldust ikka teen, kui ma ta kohe maha müün. Kuu hiljem oli see pann ikka veel müügis ja karta oli, et hooldamata.
Ja kui kliima mittetöötamise kohta küsisin, siis vastas, ah see läks vist kaks aastat tagasi katki, mina sõidan lahtise aknaga. :crazy:
Viimati muutis jussike, 16 Nov 2014, 21:10, muudetud 1 kord kokku.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
wolkar3
Huviline
Auto: VW Passat 2.0, Highline 2001, bensiin, 85 KW

Lugemata postitus Postitas wolkar3 »

See vist standartne väljend autosalongi töötaja poolt suvalisele kliendile, mida sa nahhui trügid siia kui autost matsu ei jaga..

Ei saa ju nõuda igalt VW omanikult, et kui armatuuri displeile kuvab kirje SERVICE NOW, mida peab siis tegema..

Tundub et Mölleril jagub kliente sitaks vasakule/paremale, et võib juba valima hakata, keda sebida ja keda mitte. Kes seal Mölleris turundusega tegeleb, no mai tea..
tlauri
Huviline
Tänatud: 17 korda

Lugemata postitus Postitas tlauri »

Õli vahetus on ainult/kõigest 1 läbiviidav hoolduse komponent. "Service now" tähendab omanikule, et auto "tahab kargamist". :D Iga autoomanik käitub vastavalt oma volile, kas "annab kätte" või "ei anna". Maitse asi 100%. :mrgreen:
Abiks: http://www.volkswagen.co.uk/owners/servicing/regimes
51905398 - diagnostikaseadmed ja töövahendid- VAS/VAG, AUTEL, AUTOCOM, LAUNCH jne- viewtopic.php?f=159&t=77012
xp7
Huviline

jussike kirjutas:Ostmise hetkel nagu ei tundnud huvi, mida see auto nõuab?
Võib olla on see kiri juba kuid seal vilkunud ja hooldusaeg tuimalt lõhki sõidetud.
Selliseid müüjaid nähtud küll, kellel on polhlad hoolduse tegemisest. Üks Mazda müüja ütles mulle otse välja, et mis mõttega ma seda hooldust ikka teen, kui ma ta kohe maha müün. Kuu hiljem oli see pann ikka veel müügis ja karta oli, et hooldamata.
Ja kui kliima mittetöötamise kohta küsisin, siis vastas, ah see läks vist kaks aastat tagasi katki, mina sõidan lahtise aknaga. :crazy:
Paari päeva tagasi tuli. Ostmise hetkel ok
Vasta

Mine “Elektroonika”