vw 2.5 vajan nõu ja abi
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
valdar2010
- Uustulnuk
- Telefon: +37258587874
- Auto: vw passat 2,5 110+22 kw
vw 2.5 vajan nõu ja abi
Mure!!!. Üksõhtu panin oma vw passat "variant 2.5 tdi 110kw v6 4motion 2002a 6k manuaal" ilusti parklasse seisma. Hommikul enam käima ei läinud. Väljas oli ala öösel -3C Auto enam tööle ei läinud korra lubas ja suri kohe välja. Vahetasin igaks juhuks ära auto kütuse filtri panin kütte filtrisse ja ketrasin ala 20 min. Aga ikka mu masin tööle ei läinud. Trantsportisin siis masina remondikotta. vaatasin , et kas kütuseetteandmis mootor toimib. aga tuli välja et sellel isendil on paagisisene pump mis pumpab ühest paagist teisse. ja ühtegi abipumpa ei ole mis tõmbaks kütuse kõrgsurvepumpa. Proovisin ja vaatasin et kas immo lukku peal ei ole . pump tegi plõksu ja klapp avanes. järelikult immolukk maas ja kütus peaks pumpa minema. panin vooliku lehtriotsa ja valasin kütust torust otse pumpa. Tegin pihustite torud lahti ja diisel jookseb seal rahulikul tempol völja.. (Kuigi peaks ikka ssurvega pritsima) Nii asi selge ju siis ole kõrgsurvepump tegime siis masina kapremondi . Vahetasime ka nukid, hüdrokad, nookurid ära ja ka rihma koos kõige muuga+ pumbale tehti kap remont ja uued jupid sisse. Masin ikka tööle ei lähe.. Süüte panime paika töökoja remondiabi komplektiga mida firmad saavad varuosapoest laenutada. panime siis pumbale juhtmed külge antsin süüdet ja pump hakkas imeliku plõksumis häält tegema .. noo kiires tempos . prprprprprprpr. ja ennem ei lõppenud kui ma süüte välja keerasin ja pumba peajuhtme pistiku lahti ühendasin. Avastasin , et pumbal mis oli remonditud olid juhtmed ära sulanud mis sinna pumba kõrvale valgele vidinale läheb ma ei tea selle vidina nime..BOCH-i oma
Võtsime remonditud pumba maha panime uue pumba pea katki olevale pumbale külge ühendasieme uuesti masina külge ja panime juhtme pistikusse ja antsin süüdet .. Korra käis väike prprpr ja siis lõppes . andsin süüdet ja ei ei lähe käima ei luba kaa pumba küljes olevad juhtmed on ikkagi kuidgai imelikud ka selle vanal pumbal .. järelikult diisel on oma tööd teinud ja neid juhtmeid pehmeks teinud. Küsimus. remonditud pumbal peaks ju pumbaaju korras olema. ja kas viga võib olla auto enda mootori ajust ja mis selline asi maksta võiks ja kus ma teada saaksin et just sellest vidinast probleem on ..
Võtsime remonditud pumba maha panime uue pumba pea katki olevale pumbale külge ühendasieme uuesti masina külge ja panime juhtme pistikusse ja antsin süüdet .. Korra käis väike prprpr ja siis lõppes . andsin süüdet ja ei ei lähe käima ei luba kaa pumba küljes olevad juhtmed on ikkagi kuidgai imelikud ka selle vanal pumbal .. järelikult diisel on oma tööd teinud ja neid juhtmeid pehmeks teinud. Küsimus. remonditud pumbal peaks ju pumbaaju korras olema. ja kas viga võib olla auto enda mootori ajust ja mis selline asi maksta võiks ja kus ma teada saaksin et just sellest vidinast probleem on ..
-
GTI
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 92 korda
- Tänatud: 183 korda
Re: vw 2.5 vajan nõu ja abi
Selleks alustatakse veakoodide lugemisest mis vast välistaks niisama ehku peale juppide väljavahetamise.valdar2010 kirjutas: kas viga võib olla auto enda mootori ajust ja mis selline asi maksta võiks ja kus ma teada saaksin et just sellest vidinast probleem on ..
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
valdar2010
- Uustulnuk
- Telefon: +37258587874
- Auto: vw passat 2,5 110+22 kw
01318 - Control Module for Injection Pump (J399) Pump korduvalt remondis olnud ja uus ka peal. Ikka ei midagi muud siin päikese all. Arvuti on autoga pidevalt ühenduses
-
murkamarko
- Klubiline
- Telefon: 53542362
- Auto: Volkswagen Passat Variant 2014 1.6 TDI
- Tänanud: 101 korda
- Tänatud: 56 korda
-
martvl
- Huviline
- Telefon: +37256805878
- Auto: 2x golf mk2.golf mk3. Passat b5/b6 touareg
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
nii küsimus sai ostetud kasutatud pump,pump peale,kuid veaks sain et aju ja pumbavahel pole sidet ?
kuidas ma pumba auto ajule tuttavaks teen ?
nii leitsin sellise lehe,kuid ei sa aru sellest osast
Login - 11]
4-digit PIN
The PIN needs to be entered as 5-digit number. For example, if your PIN is 1234, enter 01234.
et kust see kood saadakse või kust ma ta enda autol leian ?
või pean esindusse pöörduma ?
kuidas ma pumba auto ajule tuttavaks teen ?
nii leitsin sellise lehe,kuid ei sa aru sellest osast
Login - 11]
4-digit PIN
The PIN needs to be entered as 5-digit number. For example, if your PIN is 1234, enter 01234.
et kust see kood saadakse või kust ma ta enda autol leian ?
või pean esindusse pöörduma ?
Viimati muutis martvl, 05 Jaan 2015, 20:49, muudetud 1 kord kokku.
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 44 korda
- Tänatud: 201 korda
- Kontakt:
Võid esindusse pöörduda, või otsida keegi kellel vastav kaabel olemas, et pin kood välja süüa.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 44 korda
- Tänatud: 201 korda
- Kontakt:
Minul näiteks on aga ei asu rakveres.martvl kirjutas:on siin foorumis keegi kellel vastavad vahendid olemas ?
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
martvl
- Huviline
auto 2001 a 2.5 tdi 4motion 110kw pm sama auto
kuna tegu on immo 3 omava autoga,siis jäi silma selline lehekülg
http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.ph ... p_Swapping" onclick="window.open(this.href);return false;
kuid ei saanud aru kust kohast selle 4 kohalise digitaalse koodi saan,ilmselgelt minu kaabel seda ei leia,või ma ei oska seda leida !:)
kuna tegu on immo 3 omava autoga,siis jäi silma selline lehekülg
http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.ph ... p_Swapping" onclick="window.open(this.href);return false;
kuid ei saanud aru kust kohast selle 4 kohalise digitaalse koodi saan,ilmselgelt minu kaabel seda ei leia,või ma ei oska seda leida !:)
-
teet82
- Huviline
- Auto: VAG
- Tänatud: 31 korda
Remondijuhendite põhjal seoti nendel autodel pump immoga alates 2002, tegelikkuses siis juba natuke varem vist.
See kood oli mingi aastani lipikuga kaasas auto võtmetega, sai välja kraapida sealt nagu lotopiletil. Ja peale seda ei näe seda koodi vist isegi esindus, see tuleb otse kuskilt tehase serverist diagnostika-testrile. Õnneks on hiinlased vastavad kaablid ja softid välja mõelnud, et see kood sealt välja lugeda, sellele ka eespool vihjati.
See kood oli mingi aastani lipikuga kaasas auto võtmetega, sai välja kraapida sealt nagu lotopiletil. Ja peale seda ei näe seda koodi vist isegi esindus, see tuleb otse kuskilt tehase serverist diagnostika-testrile. Õnneks on hiinlased vastavad kaablid ja softid välja mõelnud, et see kood sealt välja lugeda, sellele ka eespool vihjati.
-
martvl
- Huviline
endal mingi ross-tech kaabel kuid ma isegi ei kujuta ette kust kohast,seda koodi kätte saab !:)
nii et kui keegi saab selle teemaga järvamaal aidata siis oleks suhteliselt tänulik kui võtaks ühendust kas siis ps teel või 53532358 Märt !
nii et kui keegi saab selle teemaga järvamaal aidata siis oleks suhteliselt tänulik kui võtaks ühendust kas siis ps teel või 53532358 Märt !