vr6 puterdab
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
vr6 puterdab
Jama siis selline et kui mootor soojaks läheb hakkab puterdama, tühikäigul pöörded kõiguvad. Kas lambda [VW Bot: "Keel korda!"] võib seda põhjustada?
-
GTI
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 92 korda
- Tänatud: 183 korda
Re: vr6 puterdab
Võib.honda12 kirjutas:Jama siis selline et kui mootor soojaks läheb hakkab puterdama, tühikäigul pöörded kõiguvad. Kas lambda võib seda põhjustada?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Alustaks ikka diagnostist.
Tglt võiks teha kuskile mingi väikese wiki, et millest alustada vigade otsimisel. Sest tegelikult iga teine teema on selline kuhu võiks esimese posti panna algusega: tee diagnotika, kirjuta välja mis mootoriga tegemist jne.
Tglt võiks teha kuskile mingi väikese wiki, et millest alustada vigade otsimisel. Sest tegelikult iga teine teema on selline kuhu võiks esimese posti panna algusega: tee diagnotika, kirjuta välja mis mootoriga tegemist jne.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
mul see mootor mercedese peal ja vag kaabliga näitas muidu engine scan 00525 oxygen sensor 03-10 no signal ja mingi kood oli 00668 voltage terminal 30- sellest ma ei saa aru misasi see terminal 30 on.
-
GTI
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 92 korda
- Tänatud: 183 korda
http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/00668" onclick="window.open(this.href);return false;honda12 kirjutas:mul see mootor mercedese peal ja vag kaabliga näitas muidu engine scan 00525 oxygen sensor 03-10 no signal ja mingi kood oli 00668 voltage terminal 30- sellest ma ei saa aru misasi see terminal 30 on.
terminal 30 on toiteklemmi tähistus - see number peaks ka süüteluku ühel klemmil olema, samuti kohtab teda el. skeemidel.
Viimati muutis GTI, 26 Jaan 2015, 20:17, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: .
Põhjus: .
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/