Passat b6 mootori aju cruise control pin ?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
Alo88
- Huviline
- Tänatud: 1 kord
Passat b6 mootori aju cruise control pin ?
Oleks vaja siis teada kuhu pean ühendama lisa juhtme mis tuleb rooli ajust mootori ajusse, et saaks tööle ise paigaldatud püsika.
Passat b6 2008 1.8tsi 118 kw
Passat b6 2008 1.8tsi 118 kw
-
GTI
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 95 korda
- Tänatud: 191 korda
Re: Passat b6 mootori aju cruise control pin ?
vahest siit on abi?
► Näita Spoilerit
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
GTI
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 95 korda
- Tänatud: 191 korda
Noiah...see on dokument lingilt : http://volkswagen.msk.ru" onclick="window.open(this.href);return false;, seal olev esimene B6 elektriskeem (30 mb). Skeemid on lehekülje lõpus.Alo88 kirjutas:võimalik, et oleks isegi kasu kui sealt midagi välja loeksGTI kirjutas:vahest siit on abi?► Näita Spoilerit
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
-
Alo88
- Huviline
ei tea ei saa sealt muffigi aru ja seda skeemi sealt vene lehelt küll ei leia ainult 2005 a mingite suuremate mootorite varjandid leidsinGTI kirjutas:Noiah...see on dokument lingilt : http://volkswagen.msk.ru" onclick="window.open(this.href);return false;, seal olev esimene B6 elektriskeem (30 mb). Skeemid on lehekülje lõpus.Alo88 kirjutas:võimalik, et oleks isegi kasu kui sealt midagi välja loeksGTI kirjutas:vahest siit on abi?► Näita Spoilerit
- siLc
- Tunnustatud
- Auto: Passat B7 EcoFuel
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 154 korda
Oled ikka kindel, et see juhe on vajalik su puhul? Uuematel autodel on kuuldavasti see juba olemas ja piisab vaid kangide ja rooliaju vahetamisest ning kodeerimisest. Või ei piisanud?
Ma loen Elsawini skeemist, et rooliajust läheb mootoriajju üks must juhe valge triibuga. Kui see on olemas, pole tõenäoliselt vaja pead rohkem vaevata sellega.
Ma loen Elsawini skeemist, et rooliajust läheb mootoriajju üks must juhe valge triibuga. Kui see on olemas, pole tõenäoliselt vaja pead rohkem vaevata sellega.
-
Alo88
- Huviline
no mul on täiesti blank tehasest tulnud pill ja ma olen kõik progemise ära teinud ja nüüd veel näitab ross tech järgi veakoodi mis ütleb et pm on see ühendus puudu.siLc kirjutas:Oled ikka kindel, et see juhe on vajalik su puhul? Uuematel autodel on kuuldavasti see juba olemas ja piisab vaid kangide ja rooliaju vahetamisest ning kodeerimisest. Või ei piisanud?
1 Fault Found:
001384 - Cruise Control Switch (E45)
P0568 - 000 - Implausible Signal
-
Alo88
- Huviline
vaatasin üle ja ongi 16 pin rooli ajul tühi ja musta juhet valge triibuga ka ei ole :S nii, et ei jää muud üle kui kuidagi otsida välja see koht kuhu ma selle mootori ajul ühendama peanAlo88 kirjutas:aga ma lähengi kohe vaatan selle juhtme üle ka kas on olemas v ei ole
- volkar
- Huviline
- Telefon: viis kaks 007 kolm üheksa
- Auto: Passat B6
- Tänanud: 30 korda
- Tänatud: 34 korda
Mootori aju 94 pinises pistikus sulle vaja pin 45
► Näita Spoilerit
Viimati muutis volkar, 04 Veebr 2015, 21:05, muudetud 1 kord kokku.
Hell Was Full So I Come Back _ .. .. _
VW Passat B6 1.9TDI - 2007 - volkar ツ ツ
VW Passat B6 1.9TDI - 2007 - volkar ツ ツ