Milleks teda vaja on?
Mootor puterdab ja paugub. Gaasi andes, sureb välja.
Võtad pistiku küljest ära, tiksub nigu kell.

Või on miski tähtis, miks peaks ma uue omale ostma?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Eks ta mõõdab ära mootorisse siseneva õhu hulga ja vastavalt sellele annab aju ka kütet peale. Kui ilma töötab ilusti, võid ka nii sõita, arvatavasti aju on avariireziimis. Kütusekulu võib ainult tasku peale käima hakata.Pomo kirjutas:1.6 bens 74kw
Milleks teda vaja on?
Mootor puterdab ja paugub. Gaasi andes, sureb välja.
Võtad pistiku küljest ära, tiksub nigu kell.![]()
Või on miski tähtis, miks peaks ma uue omale ostma?
Kõige kindlam pane kaabel külge ja näed kõik ära mis vaja, palju ta õhukoguseks mõõdab ja kas annab ka veakoode. Teine variant on otsida välja õhulugeja pin-data e. mis elektrilised väärtused mis mootori reziimidel pistikust ta peab välja andma. Seda saab teha tavalise multimeetriga. Näidud on näit. Autodatas olemas, kindlasti saab need ka guugeldades.Pomo kirjutas:kuidas õhulugeja toimivust mõõdetakse?
Kusagil foorumis keegi ütles kellelegi, et mõõda näidud ära.
Mis need olema peavad töötava lugeja korral?
Ma ei ole selles nii väga kindel!Pomo kirjutas:kuhu ja mis kaabel külge?
20 aastat vanadel autodel ei ole diagnostikapistikut ma arvan
Googelda õhulugeja peal olevat koodi, saad kogu info. Koodide järgi saad teada ka Eesti netipoodides otsides.Pomo kirjutas:Kas keegi teab, mis autode õhulugejad mu autole veel sobivad?
Või on see väga spetsiifiline jubin?
Autoks on 95a. Bens B4 Passat, 1.6 74kw.
Uus maksab palju, oleks vaja kasutatut , kuid toimivat.
Seda on öelnud nüüdseks 2 remondionu, et see läbi on.tlauri kirjutas:Valest otsast oled asjale lähenenud/lähenemas. Sellel õhukulumõõtjal ei ole suure tõetäosusega midagi viga.
Teiseks tuleb arvestada, et kõik kütusesegu koostist määravad ja kontrollivad süsteemid on 100% ainult kindla mootori jaoks. Pimesi juppide vahetusega reeglina kütusesegu korda ei tee.
Pomo kirjutas: Seda on öelnud nüüdseks 2 remondionu, et see läbi on.
Siin hakkabki hargnema dilemma - teatud varuosad lihtsalt peab uuena ostma, sest tõenäosus et kasut. osa ei pruugi korralikult tööle hakata on häirekella löövalt suur. Õhulugeja on detail mis tuleks osta võimalikult kvaliteetne, sest ka need odavamad hiina b-osad pahatihti valetavad e. 1 viiest võib töötada. Teine variant proovida leida kasut. originaaldetail aga selle tööd enne ostu kindlasti kontrollida. Lõpuks - ega see auto uuena 500 eur ei maksnud et seda saaks võrrelda uue õhulugeja hinnaga.Pomo kirjutas:seda juba ka öeldi et 50/50 on lambda andur ka läbi.![]()
160 euri eest ma 500 eurisesse autosse ei tahaks õhulugejat hästi osta.
Pomo kirjutas:seda juba ka öeldi et 50/50 on lambda andur ka läbi.![]()
160 euri eest ma 500 eurisesse autosse ei tahaks õhulugejat hästi osta.
Hetkel on selline ksf käest leitud, väidetavalt töötab ka. Kuidas see kontroll välja näeb?GTI kirjutas:proovida leida kasut. originaaldetail aga selle tööd enne ostu kindlasti kontrollida.
õige oleks kaabel ikka külge panna et näidud erinevatel reziimidel üle kontrollida.Pomo kirjutas:Hetkel on selline ksf käest leitud, väidetavalt töötab ka. Kuidas see kontroll välja näeb?GTI kirjutas:proovida leida kasut. originaaldetail aga selle tööd enne ostu kindlasti kontrollida.
Pomo kirjutas:kaabel mille külge? Lugeja või auto?