Nimelt siis otsiks kedagi , kes teaks kedagi kes võiks turbo remondiga tegeleda Tallinnas või selle piirkonnas .
Tähtis oleks muidugi hind , mis võiks jääda 100-150 eur piiresse .
Firmade kontakte võin ise ka jagada
..ära raiska mõtetuid sekundeid oma elust mingi jama lugemiseks, elad kauem!
Tavaliselt mainitakse ka probleemi. Turboga tegelevad spetsialistid võtavad sinuga ühendust, kui lähed foorumisse Audi klubi. Ja sealt ala link, m Turbo. Kui sina ei viitsi kirja pildis selgeks teha teistele milles siiski seisneb turbo rikke probleem,vähe sellest,et ei maini turbo KOODI,siis internet aitab sind kõige väiksema kohapealt.Mõttetu teema algatus.
ryan kirjutas:Nimelt siis otsiks kedagi , kes teaks kedagi kes võiks turbo remondiga tegeleda Tallinnas või selle piirkonnas .
Tähtis oleks muidugi hind , mis võiks jääda 100-150 eur piiresse .
Firmade kontakte võin ise ka jagada
100.- eest ma teeks ära, annan isegi tehtud tööle garantii... nii silmapiirini
[url][/http://turbomotors.ee/url]
Tööl saadame kõik turbod sinna, tagasi saame koos aruandega remonditud turbo, kehtib ka garantii! Kahjuks pead oma remondi eelarvet 2-3x suurendama
BMW, Mazda, Ford, Jaguar, Land Rover,Volvo ja BYD on uus VAG
Küsijal jäi vastamatta. milles siiski probleem turbost. Siga lendab taevas,ega sellepärast mina teda püüdma ei lähe. Turbo remont onj...puusse pandud jutt. Remont,ja ise tikteerib hinna. Kui labad on korpuses käinud,siis utiili variant [VW Bot: "Keel korda!"].Veelkord,milles probleem oli. Turbo rikke kohapealt.
t6nis3 kirjutas:Küsijal jäi vastamatta. milles siiski probleem turbost. Siga lendab taevas,ega sellepärast mina teda püüdma ei lähe. Turbo remont onj...puusse pandud jutt. Remont,ja ise tikteerib hinna. Kui labad on korpuses käinud,siis utiili variant.Veelkord,milles probleem oli. Turbo rikke kohapealt.
Palun parandada kirjavead ja kasutada tänasest edasi korrektset kirjakeelt, vastasel juhul lähevad ebakorrektsed postitused kustutamisele!
Eesti keele abi saab SIIT
Tehnilises foorumis annan enda arvamust tehniliselt. Kirjamärgid on sel juhul ju kökimöki. Mõte läks ju lendu, Hillar.alati soovitus oleks,kui ütled KONKREETSELT mida valesti ütlesin,,või,kuskohast kirjavead parandada.
T6nis, ilmselt kõik pole nii pädevad kui sina, et ytlevad peale vaadates turbo seisukorra ära. Mõni on nii tark, et kui ise ei oska, ei hakka näppima ka, vaid otsib inimese, kel kogemusi.