Tere.
Vaja oleks kompressor kiiremini käima panna. Mis oleks optimaalne rihmaratta läbimõõt? Kas 60 mm jääb väga väikseks?
G60 kompressori rihmaratas
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 5172121
- Auto: Golf 3 GTI, Sharan 2005, Sharan 2002, passat G60, Passat 2006
Re: G60 kompressori rihmaratas
Tere veelkord.
Tuleb vist nii välja, et ma suudan alati nii ebastandartseid küsimusi esitada millega keegi pole enne kokku puutunud.
Tuleb vist nii välja, et ma suudan alati nii ebastandartseid küsimusi esitada millega keegi pole enne kokku puutunud.
hallar.visnapuu@gmail.com
tel. 5172121
tel. 5172121
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 177 korda
Eks tuleb uurida piiritaguseid foorumeid - G-laadur siinmail ülimasslevinud kahjuks pole, saati siis veel selle tuunimine.hallarvi kirjutas:Tere veelkord.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Kas tegemist on G3 millel mootor vahetatud?
Ma kunagi tegin oma G60 laaduri remondi ära aga ratta vahetuse peale ma pole isegi mõelnud. Rääkimata muudest modidest.
Ma kunagi tegin oma G60 laaduri remondi ära aga ratta vahetuse peale ma pole isegi mõelnud. Rääkimata muudest modidest.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
- vredestein
- Veteran
- Telefon: 5045339
- Auto: Derby Mk1 1980
- Tänanud: 119 korda
- Tänatud: 53 korda
Räägitakse ,et 60 on suht viimane kus asjal mõtet on sest mingil maal jookseb lihtsalt piir ning rõhk jääb rõhuks.
Ratta vahetus toob lõpu lähedamale kiiremini ja kui ta korras saab ka sellega hakkama
Ratta vahetus toob lõpu lähedamale kiiremini ja kui ta korras saab ka sellega hakkama
Viimati muutis vredestein, 07 Juun 2015, 20:32, muudetud 1 kord kokku.
miks ma siis närvi ei pea minema kui niisugune jant siin käib
Vanakooli volkarid looduskaitse alla!!! Kui midagi vaja siis helista 5045339
Vanakooli volkarid looduskaitse alla!!! Kui midagi vaja siis helista 5045339
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
ebays on vastavad komplektid olemas (ratas, rihm, chip). Lihtsalt väiksema rihmarattaga tuleb aju ka teavitada, siis saab mingi tulemi ka. Selleks siis vastav kivi ka, sellel mootoril lihtne, sest kivi on trükiplaadi peal ilma igasuguste vahenditeta vahetatav. Aga jah, eks laadur võiks korras ka olla kui sellist asja tegama hakkad. Kas sellest või lihtsalt vana olemisest sain mina ka ühest jagu. Tänaseks küll teise küljes see, aga noh sellega pole ma sõitnud ka viimased miljon aastat.
Viimati muutis dellu, 07 Juun 2015, 22:24, muudetud 1 kord kokku.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335