Udutulede paigaldamine
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
Roltsss
- Huviline
- Telefon: 56497533
- Auto: VW Passat 3c
Tere
Sooviks oma passat b5 aasta 2005 paigaldada udutuled. Oskab keegi aidata või on kellelgi kogemusi. Juhtmeid ega midagi pole veetud.
Terv
Sooviks oma passat b5 aasta 2005 paigaldada udutuled. Oskab keegi aidata või on kellelgi kogemusi. Juhtmeid ega midagi pole veetud.
Terv
- volkar
- Huviline
- Telefon: viis kaks 007 kolm üheksa
- Auto: Passat B6
- Tänanud: 30 korda
- Tänatud: 34 korda
Re: Udutulede paigaldamine
Pealkirjas tahad B6-le aga tekstis B5-le, ajab tiba segadusseRoltsss kirjutas:Tere
Terv
Hell Was Full So I Come Back _ .. .. _
VW Passat B6 1.9TDI - 2007 - volkar ツ ツ
VW Passat B6 1.9TDI - 2007 - volkar ツ ツ
-
Laur
- Huviline
- Auto: Mercedes E350CDI 4Matic
- Tänanud: 1 kord
Millega aidata on vaja? Kas tulede paigaldamisega, juppide ostmisega või juhtmete vedamis-ühendamisega?
M.O.T.T
-
Laur
- Huviline
- Auto: Mercedes E350CDI 4Matic
- Tänanud: 1 kord
Kas B6 stanges kinnitused on udutulede jaoks? Teine tulede lüliti, juhtmed udukate jaoks, juhe tulede lülitist centel. moodulisse ja ma ei tea kas kõik keskelektroonika moodulid võimaldavad esimesi udutulesi või mitte. Et korralikult teha on vaja sellesse kimpu mis stangesse jookseb pistikuuse lisa klemmid panna. Mitu tundi tööd ma arvan.
Viimati muutis Laur, 09 Juul 2015, 09:46, muudetud 1 kord kokku.
M.O.T.T
- siLc
- Tunnustatud
- Auto: Passat B7 EcoFuel
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 154 korda
Peaks ikka olemas olema, vaid stange võred on erinevad.
See juhtmekomplekt saab vedada esistangest aku aluse alt ja siduripedaali juurest kummilutist läbi -> https://www.kufatec.de/shop/en/volkswag ... seat-skoda" onclick="window.open(this.href);return false;
Olenevalt millised udutuled hankida, tuleb ka valida millise sokkeli jaoks pistik valida. H11 on luubiga tuledele ja HB4 tavalisele reflektorile, mida peaks rohkem saada olema.
Kui praegu autol on tavalised halogeen lähi- ja kaugtuled, siis on võimalus, et keskelektriplokk ei toeta udukaid. Tehase xenon lähi- ja kaugtulede puhul on udukate toetus olemas. Kui kaabliga ploki varuosakoodi vaadata ei saa, saab füüsiliselt vaadata sukeldudes siduripedaali juurde armatuuri alla ja lugedes mis varuosakoodi suffiks on. Algab 3C0937049...mille järel on üks või kaks tähte. Kirjuta need siia.
See juhtmekomplekt saab vedada esistangest aku aluse alt ja siduripedaali juurest kummilutist läbi -> https://www.kufatec.de/shop/en/volkswag ... seat-skoda" onclick="window.open(this.href);return false;
Olenevalt millised udutuled hankida, tuleb ka valida millise sokkeli jaoks pistik valida. H11 on luubiga tuledele ja HB4 tavalisele reflektorile, mida peaks rohkem saada olema.
Kui praegu autol on tavalised halogeen lähi- ja kaugtuled, siis on võimalus, et keskelektriplokk ei toeta udukaid. Tehase xenon lähi- ja kaugtulede puhul on udukate toetus olemas. Kui kaabliga ploki varuosakoodi vaadata ei saa, saab füüsiliselt vaadata sukeldudes siduripedaali juurde armatuuri alla ja lugedes mis varuosakoodi suffiks on. Algab 3C0937049...mille järel on üks või kaks tähte. Kirjuta need siia.
- eumex
- Huviline
- Auto: VW Passat B6, 2.0 TDI 125kW
Nagu olen aru saanud, siis keskel.plokk peab olema highline, ehk paljud algusaasta mudelid seda ei võimalda, kui masina varustustase madal. Esmalt tuleb see välja vahetada.
- aus
- Huviline
- Telefon: 5238749
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 36 korda
- Kontakt:
Mul on pakkuda üks 23 byte highline keskelektrimoodul. 
Le VW Freaks - diagnostika, projektid: koduleht | Facebook | Originaal VCDS (HEX-V2) võimalus Tartus, Viljandis ja linnade lähiümbruses.
My motion is 4motion. | Aeg-ajalt tundub mulle, et kilovattide arv on pöördvõrdelises seoses mõistusega.
My motion is 4motion. | Aeg-ajalt tundub mulle, et kilovattide arv on pöördvõrdelises seoses mõistusega.