1.9 AAZ palju boosti puhub?

Jutud VW diiselmootorite teemadel.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Kasutaja avatar
Siim
Huviline
Auto: A6 C7 BiTDI, Octavia ‘15 tdi
Tänanud: 21 korda
Tänatud: 4 korda

1.9 AAZ palju boosti puhub?

Lugemata postitus Postitas Siim »

Mul wg kinni keeratud juba(garret äkki td-02? :D), ja spoolib suht pasalt, max 1.1bari, full boost mingi 3k+ rpm. Tea kas hakkab otsa saama? 90-100ga sõites 0.2bari umbes.
Ei liigu ka imo :D
On keegi kes tundis reaalselt ka mingit vahet, kui cooleri ette pani?

Siksaator
Huviline
Auto: Borat
Tänanud: 4 korda

Re: 1.9 AAZ palju boosti puhub?

Lugemata postitus Postitas Siksaator »

Mu enda K03 WG veel toimetab kenasti ning avaneb seal 1.0-1.1 bari kandis. Kui ma nüüd ei eksi, siis full boost on juba seal 2500-3000rpm vahemikus ning siiamaani pole ka kurtnud mineku üle. Muidugi on ees ka see originaal 66kW (1Z) cooler. Kütuse kruviga ja WG hakkasin alles siis näppima, kui cooler oli juba küljes, niiet seda otsest vahet sulle nüüd öelda ei oska :roll: . Igatahes selle WG avanemisega ja kütusekruviga on paras katsetamise teema- ise olen leidnud omale sellise seade, kus minek on ''normaalne'' ning kütusekulu püsib ka mõistuse piires :) . Vähemalt sellise seade ja seadistuse juures on ka kõik kestma jäänud ehk siis tsirka 40000km juba sellise seade ringi vuranud ning mootor pole väsimuse märke näidanud :wink: .

ValgeKotkas
Huviline
Auto: Golf 3

Lugemata postitus Postitas ValgeKotkas »

1z turbo ja IC peale, kütsi juurde ja lendama.

Kasutaja avatar
Siim
Huviline

Mul pagassis kkk k24. Keerasn kytuse niipalju peale, et tühikäik on 950rpm ja madalamaks enam keerata ei saa, boosti 1.5 peale seda. Suitseb tohutult, aga nyyd võtab ilma clutch kickita 2.sega ratta ringi. Olen avatud pakkumistele 66kw cooleri torudele! Cooler on e46 2.0d oma.
Veel on vaja talvel teha: tdi ninaraam korralikkude ventikatega ja siis mõelda-vaadata, kas tõuseb temp kõrgeks, või ei.. 1 ventikas ei jahuta piisavalt kiiresti(termstaat 85c)

Kasutaja avatar
Siim
Huviline

Kellelgi siduri osas nõuandeid, mis variant [VW Bot: "Keel korda!"] veel peale 02A kasti on, et sidur pidama saada? Hetkel sees 7tkm sõitnud LUKi komplekt(ketas, surveplaat) Hooratas ei olnud sinine ja sügavaid sooni ka sees polnud. Hetkel võtab 5'ga siduri ringi, kui ei hellita. Möödasõidul(1500rpm umbes 60-70peal) gaas põhja lüüa, siis umbes 2200rpm ja võtab siduri ringi. Aga kui maanteel sõita, 2400-2600rpm 90-100km/h ja siis gaas põhja lüüa, siis ei võta libisema. 2200 max vääne? :D
Suitseb nii julmalt, et 25kmga on tagaosast saanud süsimust. Proovisin ka pool tiiru maha keerata, minek pea poole halvem, aga ei suitse niiviisi. On mingit võimalust ka kuidas se AAZ liikuma saada, ilma et ta nii jubedalt suitseks?
Boostpini sain ka 1.6 oma, tea kas se aitab?

ValgeKotkas
Huviline
Auto: Golf 3

Lugemata postitus Postitas ValgeKotkas »

Muidugi aitab, rõhu all annab kütsi ju juurde, mitte igas pööretevahemikus ei vala peale.
Nii odav kast ju, kohe võtta ja normaalne panna, saab normaalse 5nda käigu ka kohe :)
Viimati muutis ValgeKotkas, 16 Aug 2015, 23:42, muudetud 1 kord kokku.

Vasta

Mine “Diislid”