Bensukas Diisliks
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Golf MK6 1.6TDi '13 // Golf MK5 1.9 TDi '04 // Golf MK3 Cabrio 1.8i '94
- Tänanud: 19 korda
- Tänatud: 6 korda
Bensukas Diisliks
Tervitus,
On tekkinud idee viia masin űle diisli peale. Hetkel motoks 1.8 AAM, ning soovitud motoks oleks 1.9TDi 66kW. Mis oleks tarvis vahetada? Hetkel teadaolevalt mootor, kast, juhtmestik, poolteljed, spidoplokk, aju, radikas. Mis veel? Kas doonormasinaks, millelt saaks kõik jupid, sobiks ka näiteks Passat B4?
Terv, Karl
On tekkinud idee viia masin űle diisli peale. Hetkel motoks 1.8 AAM, ning soovitud motoks oleks 1.9TDi 66kW. Mis oleks tarvis vahetada? Hetkel teadaolevalt mootor, kast, juhtmestik, poolteljed, spidoplokk, aju, radikas. Mis veel? Kas doonormasinaks, millelt saaks kõik jupid, sobiks ka näiteks Passat B4?
Terv, Karl
- Ristotu
- EVWK juhatus
- Telefon: 58151062
- Auto: VW Jetta G2, Audi Coupe typ85, Peugeot 406, VW G4, audi 100 avant, Lupo, Škoda Superb 2 FL
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 59 korda
Re: Bensukas Diisliks
Kui ma nüüd ei eksi, siis ka kütusepaak, kuna bensukatel on see kütuse sisselaskmise ava väiksem, diisli kalonka ei pruugi sinna sisse mahtuda ja kas sul mitte ei ole paagisisene pump sellel motol. See ju ka siis ei sobi ju.
B4-ja pealt võid ju võtta asju, kuigi ma ei kujuta ette, kuda sa spido oma g3-e paned, need minu teada ei istu 1:1-le.
B4-ja pealt võid ju võtta asju, kuigi ma ei kujuta ette, kuda sa spido oma g3-e paned, need minu teada ei istu 1:1-le.
Lugupidamisega
Risto
Risto
Aga äkki investeerida 300-400 eur ja osta vajaliku mootoriga auto?
Doonori ostmine ja lisavidinad-mahlad pluss probleemide kompunnimine kokku võtab ka omajagu raha.
Aeg oleks puhas võit, mida veeta perega - parim asi säärase investeeringu juures.
Kui ei taha kaugemalt vaadata, siis 55kw diisel siinsamas foorumis letikaga 325eur:
http://foorum.vwklubi.eu/viewtopic.php?f=56&t=130266" onclick="window.open(this.href);return false;
Doonori ostmine ja lisavidinad-mahlad pluss probleemide kompunnimine kokku võtab ka omajagu raha.
Aeg oleks puhas võit, mida veeta perega - parim asi säärase investeeringu juures.
Kui ei taha kaugemalt vaadata, siis 55kw diisel siinsamas foorumis letikaga 325eur:
http://foorum.vwklubi.eu/viewtopic.php?f=56&t=130266" onclick="window.open(this.href);return false;
- Siim
- Huviline
- Auto: A6 C7 BiTDI, Octavia ‘15 tdi
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 4 korda
Bensukal toru sama jäme paagis, aga seal klapp ees, mis tuleb eemaldada, siis sobib. Paagile vaja disla võtturit või mingi aretus teha sellega. Juhtmestik 66kw puhul kuni kaitsmeblokini vist. 55kw dislaga palju lihtsam, kuid 55kwl omad miinused. Nt kast teine, sidur teine, seega tuunida raskem ja kaallim. 66kw 02a kast, seal hoovastik ka trossidega vajalik. Lisaks 66kwl cooler veel ees ja rohkem elektroonikat. Teoorias on 66kwst joudu lihtsam teha, kui 55kwst. Lisaks 66kw õkom. Mul hetkel 55kw, olen rahul, aga järgmine tuleb kindlalt 66/81kw.
-
- Huviline
Tervist,
Ise sihin ka rohkem siin 66kW'd, sest teda lihtsam näppida, piisab juba chipist ja on 80+kW'd olemas. Aga, kui ei leia sobivat doonorit, eks siis tuleb algul 55kW võtta ja vaadata, kuidas sellega sujub
Üldiselt selle vahetuse jaoks võtaks kõrvale doonormasina, et kõik ümber lapata.
Ning miks seda teen? Sest peab olema tegemisrõõm, midagi peab ju inimene tegema, muidu hakkab igav.
Terv, Karl
Ise sihin ka rohkem siin 66kW'd, sest teda lihtsam näppida, piisab juba chipist ja on 80+kW'd olemas. Aga, kui ei leia sobivat doonorit, eks siis tuleb algul 55kW võtta ja vaadata, kuidas sellega sujub

Üldiselt selle vahetuse jaoks võtaks kõrvale doonormasina, et kõik ümber lapata.
Ning miks seda teen? Sest peab olema tegemisrõõm, midagi peab ju inimene tegema, muidu hakkab igav.
Terv, Karl
Viimati muutis Carloz, 04 Nov 2015, 14:55, muudetud 1 kord kokku.
- Siim
- Huviline
- Auto: A6 C7 BiTDI, Octavia ‘15 tdi
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 4 korda
66kw'ks tee, mõtetu vahetada 55kwks, sest kui hiljem 66kw'ks teed, siis vaja ikka kogu krempel ära vahetada. 66kw'st saab ju 81kw vnt turboga ka ehitada, lihtsalt kõige raskem vist se aju leidmine. Peale seda kui 81kw on, siis alles chippima ja pihusteid vahetama.
need 66kw pillid ka mädand keredega ei maksa enam midagi(eile oli üks golf 3 66kw TDI fb kuskil kommuunis 200euriga müüa, kere mäda, tehnika väga hea), võid ju seati v passati pealt ka otsida. Passatil ja seatil muidugi omad mured(golfi pealt leiad, siis viskad koos esisillaga ringi kogu kupatuse, kuid passatil oli vist tiba laiem esisild ja õõtsad teised(kui poodi lähed stabika konte ostma, siis pead teadma..
) lisaks spidoblokk ja võin ka eksida, kuid pakun et ka kasti hoovastik passatil teine. Kindlasti mingid erinevused veel.
E: kõige easym vahetus oleks 66kw mootor sebida, sealt ks pump maha müüa ja mehh pump otsida, see vahele visata, ning tuuni palju jõuad. Ehk siis mTDI.

need 66kw pillid ka mädand keredega ei maksa enam midagi(eile oli üks golf 3 66kw TDI fb kuskil kommuunis 200euriga müüa, kere mäda, tehnika väga hea), võid ju seati v passati pealt ka otsida. Passatil ja seatil muidugi omad mured(golfi pealt leiad, siis viskad koos esisillaga ringi kogu kupatuse, kuid passatil oli vist tiba laiem esisild ja õõtsad teised(kui poodi lähed stabika konte ostma, siis pead teadma..

E: kõige easym vahetus oleks 66kw mootor sebida, sealt ks pump maha müüa ja mehh pump otsida, see vahele visata, ning tuuni palju jõuad. Ehk siis mTDI.
Viimati muutis Siim, 04 Nov 2015, 19:25, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
Nõustun sinuga, kuid hetkel olen otsinud ning enamasti tahetakse ainuyksi 66kw moto eest saada sellist hinda, et hoia peast kinni. TDsid läheb rohkem juppideks, mistõttu on neid lihtsam leida. Aga ma usun, et kui doonor kõrval, siis peaks nädalavahetusega ära tegema selle vahetuse
Muidugi võid link sheerida sellest masinast 
Terv, Karl

Terv, Karl