Passati pagasniku luuk ei avane !

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Suletud
keido96
Uustulnuk
Telefon: 56111031
Auto: 2001 a. Volkswagen Passat, 1.9TDI 96 kW
Passati pagasniku luuk ei avane !

Lugemata postitus Postitas keido96 »

Tere !

Selline probleem tekkis täna, et mu autol ei avane enam pagasniku luuk. Kui pagasniku linki puudutada, siis mingit jõrinat enam kuulda ei ole ja see pagasnik ei reageeri mitte kuidagi.

Oskab keegi nõu anda, et kuidas probleemi lahendada ??

Auto on : 2001. Aasta VW Passat, universaal kerega.
dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Re: Passati pagasniku luuk ei avane !

Lugemata postitus Postitas dellu »

Puldist ka ei avane? Kuigi see vist kõigil ei toimi, osadel lihtsalt võtab lukustuse maha, teistel aga teeb "urina" ka ära. Ilmselt esimesena võiks kahlustada nn lingi lülitit, enda ühel doonoril oli ka see läbi, aga puldist õnneks see konkreetne avas. Iseenesest võib ka vaadata, kas diagnostikaga output testi õnnestuks sellele teha. Pole kindel kas nii vanal on. Teise põlvkonna Touranil ma paar päeva avasin luuki arvutiga, läks samuti lüliti :).
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
ardiilves
Huviline
Telefon: 5248471
Auto: Passat B5 2.7 bi-turbo 4motion
Tänatud: 3 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ardiilves »

See universaal puldist ei avagi. Variant võtmega luugi lukuaugust proovida. Tõenäoliselt mikrolüliti viga.
Klaasipuru-, klaaskuul-, soodaprits. Kirjuta info@pritsikeskus.com ning teeme detailid puhtaks.
keido96
Uustulnuk
Telefon: 56111031
Auto: 2001 a. Volkswagen Passat, 1.9TDI 96 kW

Lugemata postitus Postitas keido96 »

Puldist ta tõesti ei avane. Ja lukuauk on täiesti roostes, niiet tollega pole midagi teha.

Sain vist nipi kätte praegu. Sees on mingi selline tross, mis teeb luku lahti ja enne ei tohi luuki kinni panna kui see süsteem oma asjad ära seal on teinud. Peale luku avamist liigub lüliti seal lõppasendist tagasi algasendisse ja peab laskma tal selle asja ära teha. Ühesõnaga kui luuk lahti tehtud, ei tohi teda minig 3-4sekundi jooksul veel kinni panna, muidu kiilub jälle kinni.

Lahti saime selle sedasi, et sõber lõi seest pool luku koha juurde paar kõvemat põksu ja mina samal ajal lõksutasin linki väljast poolt ja tuli ikkagi lahti. Praegu nagu töötab. Kui jälle peaks midagi juhtuma, siis seest poolt kate lahti ja ühendused peab üle vaatama :)

TEEMA LUKKU ! ! !
Viimati muutis keido96, 04 Nov 2015, 14:17, muudetud 1 kord kokku.
dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas dellu »

Mul just universaal oligi see mis avanes, aga korda teeka ma selle asja pigem praegu, kui siis kui enam üldse ei avane. Võta kasvõi plastikkate eest ära.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
Suletud

Mine “Elektroonika”