led salongivalgustus

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

vwgolf
Huviline
Auto: Focus 3 / Golf 4
Tänanud: 1 kord

Re: led salongivalgustus

Lugemata postitus Postitas vwgolf »

Kahed korpused olen ära sulatanud, praegu kolmandad ja ostetud siit:
http://pood.automaailm.ee/est/varuosad/ ... 459578,ln0" onclick="window.open(this.href);return false;

Arvan, et tegu on B-varuosaga, sest peal on küll igasugused saksakeelsed kirjad, kuid viimane kord kaasa tulnud hõõgpirnid olid küll täiesti ebakvaliteetsed (kõverad). Seejärel paningi asemele LEDid. Eelmised korrad olen katsetanud ka Osram hõõgpirnidega, kuid ka nendega hakkavad mõlemad korpused sulama. Kas tuleb liiga suur vool peale, ei tea.

Lisaks puudub neil Automaailma korpustel kummitihend, mis kõige alguses autot ostes olid. Samuti pole klaasidel hõbedast kleepsu peal, mis oli esialgsetel (alumisel pildil näha, ristküliku kujuline hallikas riba)

Pilt
Viimati muutis vwgolf, 13 Nov 2015, 16:54, muudetud 2 korda kokku.
ivohi
Huviline
Auto: Passat '00 Passat '92 Transporter '86 Polo '78
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas ivohi »

Kas need automaailma omad 1tk ca 8€?
Siis tasub järgmine kord forssi sisse marssida ja 9€ tk oem numbrituled võtta. Pirnid peaks kaasas olema. :wink:
vwgolf
Huviline
Auto: Focus 3 / Golf 4

Lugemata postitus Postitas vwgolf »

:mrgreen: oijah. Tänud!
Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 58 korda
Tänatud: 599 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

zyllu kirjutas:Tead kui tülikas on öösel olematu valgusega istme alt lapse lutti või veepudelit otsida..
Ja LED valgus on nii ime valgus, et suudab isegi läbi istme või ümber nurga valgustada, et näeb lausa istme alla, kuhu tavalise pirni valguskiired ei paindu. :clap:
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
Peps7
Huviline
Telefon: 5103244
Auto: VW Golf V 1,6 75kw, Ford Galaxy 1,9TDI 85kw. Hingusele läinud VW Golf III 1,8 66kw, Ford Galaxy 2,3 103 kw
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Peps7 »

Mina paigaldasin Galaxy-le LED-id pagasiruumi sellepärast, et kui salongivalgust saab välja lülitada, siis pagasivalgustusel selline võimalus puudub.
http://www.ally.ee
assad
Huviline
Auto: Škoda Superb

Lugemata postitus Postitas assad »

JETTAMEES kirjutas:Nii huvi pärast küsin et kas keegi on oma autole sellist komplekti paigaldanud?
http://www.ebay.co.uk/itm/Error-Free-Wh ... Sw14xWGvh2" onclick="window.open(this.href);return false;
Heameelega vahetaks olemasolevad "võisilmad" vähe paremate vastu välja-kunagi hiljem! Teen varakult kodutööd ära!
Küsimus veel, et mida tähendab ERROR FREE?
Tallinas võin näidata milline tulemus mul jäi! Kasutasin analoogset komplekti =) Mulle meeldib ;)
Janar--58103005
Janar2003@gmail.com
Vasta

Mine “Elektroonika”